Southern Lanta Resort

  • Lähellä rantaa
  • Hieno ympäristö

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Rentoudu hieronnalla, nautiskele allasalueella tai haasta muut lomailijat tennisotteluun. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone bungalowissa 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -huone bungalowissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe -huone bungalowissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 243 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Southern Lanta Resort koostuu useasta bungalow -rakennuksesta, jotka sijaitsevat ympäri vehreää puutarhamaista aluetta. Täällä on allasalue kahdella altaalla, joista toisessa on erillinen osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja allaspyyhkeitä. Ravintola. Allasbaari ja baari hienolla hiekkarannalla.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali, jossa on toinen allas ulkona. Hierontaa lisämaksusta. Tenniskenttä lisämaksusta. Vastaanotto avoinna noin klo 06.00-22.00). Paikallisliikennettä. Saladanin keskustaan on noin 1 kilometrin matka.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen.