Kokemuksia Rawi Warin -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 27 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Birgitta,
Lahti

+
Siisti ja kaunis hotellialue. Hyvä henkilökunta ja kielitaitonen
-
Huoneemme ei aluksi vastannut sitä mistä maksettiin, mutta saimme 3 pv päästä uuden huoneen. Olimme varanneet pond ruumin eli deluxsplus.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


9 10:stä

Mira,
Tampere

+
Ystävällinen henkilökunta. Hotellialue siisti. Aamupala todella hyvä ja runsas!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


10 10:stä

Jessica,
Raisio

+
Todella hieno trooppinen vehreä hotelli, jossa luonto oli lähellä. Ihmiset avuliaita ja mukavia. Käsitämättömän hyvä aamiainen, jossa oli päivittäin vaihteluakin tarjonnassa. Tykkäsimme erityisesti huoneestamme korkealta vuorelta - hyvää liikuntaa tuli porraskävelystä. Huoneessa myös todella hieno näkymä rannalle.
-
Ainoa, mitä keksin on rantabaarin aukioloaika iltaisin, kun sulkeutui jo klo 21. Olisi voinut olla hieman pidempään auki.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

Jarmo,
Helsinki

+
- hyvä ja ystävällinen palvelu - rauhallinen oma alue - hyvä aamiainen
-
- oma pieni ”elintarvikemyymälä”, josta saisi esim. juomavedet

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

,
Helsinki

+
Erinomainen palvelu. Hyvä ranta ja allasalue. Monipuolinen aamiainen. "Golfauto"-kyydit loistavia korkeammalla majoittuneille ja auton sai aina ripeästi tilattua. Lapsiystävällinen hotelli mutta sopii myös aikuisille. Kaikinpuolin täydellinen hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

Hanna,
Helsinki

+
Tässä hotellissa on periaatteessa kaikki mitä tarvitaan! Viihdyimme 1-ja 3-vuotiaiden lasten kanssa kolme viikkoa ihan heittämällä :) Hillside-puulilla oli aamupäivisin rauhallista ja vauva nukkui siellä hyvin päikkärit, alapuulin iso lastenallas oli taas kolmeveen mieleen vesiliukumäkineen. Aamiainen fantastinen, muut ruoat ihan ok - rantaa pitkin pääsi kivasti myös muihin lounaspaikkoihin halutessaan. Ilmastointi oli paras kevyemmällä puhallus-asetuksella ja 24-asteessa. Meidän perhe lähtee tänne varmasti uudestaankin
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


10 10:stä

KAisu,
Espoo

+
Todella ihana aidon thaimaalaisen tunnelman hotelli, jossa erinomainen palvelu. Hotelli ihanalla paikalla merenrannalla, josta oli esim. saariretkille helppoa lähteä. Ylitti odotukset, suosittelen! Aamupala oli myös ihan todella hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


10 10:stä

Carin,
Espoo

+
Hyvä palvelu, tilavat huoneet, kaunis puutarha, siisteys ja mukava henkilökunta.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


7 10:stä

Anne,
Tampere

+
Ihana vehreä hotellialue, huoneesta upeat näkymät merelle.
-
Hintava ruoka ja juoma.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


10 10:stä

Maarit,
Oulu

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta. Aamupala erittäin runsas. Villat ovat erillään toisistaan eli rauhallinen majoitusvaihtoehto. Hotellin ravintola tasokas.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Rawi Warin -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

1354 arvostelua
Erinomainen
 
792
Erittäin hyvä
 
352
Hyvä
 
102
Ei kovin hyvä
 
61
Huono
 
47

Viimeisimmät 5 arviota

19.3.2019

Kirjoittanut BirgittaH273

Paratiisi

Aivan ihana siisti hotelli. Koko alue on kaunis, katsoitpa minne vain. Ihana vehreys, kauniita vesielementtejä sekä siisteys tekevät paikasta paratiisin. Meillä huone Pond roomista, joka sijaitsee puutarha-alueella. Hauska seurailla lintuja ja kaloja lammesta. Aamupala todella runsas, kaikkea mahdollista löytyy. Henkilökunta erittäin ystävällistä väkeä. Mikään asia ei jää heiltä selvittämättä. Tänne tulemme uudellen! Kiitos koko hotellin henkilökunnalle upeasta lomatunnelman luomisesta!

 
20.12.2018

Kirjoittanut Ttrravel

Tulisin tähän hotelliin uudelleen!

Hyvä ja kaunis hotelli, hienot maisemat ja ystävällinen palvelu! Yksi tähti pois hotellin huonon uimarannan takia laskuveden aikaan rannalla ei voinut juuri uida ja rannassa on paljon kiviä. Meidän lomamme aikana kuvissa näkyvä pitkä laituri puutui. Aamiainen oli tosi monipuolinen ja hyvä! :)

 
2.4.2018

Kirjoittanut JoonasS99 Helsinki, Suomi

Huippu Hotelli

Vietimme 2017 joulukuussa tässä hotellissa kaksi viikkoa. Hotelli on todella siisti ja huoneet hienoja. Palvelu ensiluokkaista. Aamiainen loistava ja ravintolan ruoka todella hyvää ja kohtuuhintaista. Allasalue on todella kiva ja lapsille on oma allas. Hotellin ranta on kiva, mutta laskureiden aikaan kivikkoinen. 7 eleven-kauppaan on kävelymatka. Tänne haluaa tulla uudestaankin.

 
30.3.2018

Kirjoittanut 38sirpat Kokkola, Suomi

Maaliskuu 2018

Saimme huoneen hotellialueen sivusta ja näköalana vain kasvillisuutta ja allasalueen seinä. Saimme vaihdettua huoneen ja uusi huone oli puutarhan toiselta puolelta, josta näköala kauniiseen puutarhaan ja osittaisella merinäköalalla. Alue erittäin siisti ja hyvin hoidettu. Henkilökunta rennon kohteliaita ja asiakaspalvelu sujuvaa. Vastapäätä hotellia oli taksi-mopo-vuokraamo, josta oli helppo lähteä muualle käymään. Vuokrasimme viimeisenä päivänä mopon ja ajoimme ihan eteläkärkeen, jossa kaunis kansallispuisto. Kiersimme myös itärannikon, ehdottomasti kannatti vuokrata mopo, vaikka siitä kovasti varoiteltiinkin. Liikenne saaren etelä- ja itäosassa huomattavasti rauhallisempaa. Hotellin oma ranta kivikkoinen, mutta pienen kävelymatkan päässä löytyy jo hiekkarantaa eikä ainakaan maaliskuun puolessa välissä ollut ruuhkaa rannoilla. Hotellissa on mm. spa, kuntosali, nyrkkeilysäkki, nyrkkeilykehä, mahdollisuus vuokrata maastopyöriä, lasten leikkihuone ja kirjasto, jonne matkailijat jättäneet kirjojaan luettavaksi.

 
10.2.2018

Kirjoittanut I1580AIjessicas

Loistava hotelli

Hotellialue on todella kaunis ja vehreä. Loistavaa palvelua! Aamupala on hyvä ja allasalue mukava. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut loma, eikä haitannut että huoneemme sijaitsi korkealla rinteessä. Kävely hoitui nopeasti, tai hotellin tarjoamaa kuljetuspalvelua pystyi käyttämään