1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Rawi Warin

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Aktiviteetteja koko perheelle
  • Tyylikäs hotelli

Metsäisellä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Herkkusuille löytyy hotellin ulkopuolelta leipomo, ravintola ja pieni viinikauppa. Rentoutua voit myös hieronnassa.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe Plus -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä omalla altaalla 1-3 hengelle. Yhden huoneen villoja 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisti ja kaunis hotellialue. Hyvä henkilökunta ja kielitaitonen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1308 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rawi Warin Resort & Spa on viehättävä hotelli, joka koostuu useasta kolmikerroksisesta rakennuksesta ja sijaitsee vehreällä rinteellä. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen on rakennettu korkeammalle ja täältä löytyy infinity-allas. Toisella allasalueella on osio lapsille, josta löytyy vesiliukumäkiä sekä jacuzzi-osio. Ylhäällä sijaitsevassa hotellirakennuksessa on lisäksi allasalue. Korkeasesongin aikkaan (joulu-huhtikuussa) merellä on lisäksi allas, jonne kuljetaan pitkää laituria pitkin. Hotellin alapuolella on hieno hiekkaranta, joka on toisin paikoin kivinen. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari.

Ravintola ja baari. Hotellin ulkopuolella on pankkiautomaatti, leipomo, matkamuistomyymälä ja pieni viinikauppa. Hotellissa on sekä kiinteä internetyhteys lisämaksusta sekä maksuton wifi. TV- ja pelihuone sekä kirjasto. Lapsenvahti lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Spa -hoidot lisämaksusta. Bodyfit. Maksutta melontaa korkeasesongin aikana. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu klo 23.00 asti. Mahdollisuus skootteri- ja polkupyörävuokraukseen. Pankkiautomaatti ja matkamuistomyymälä.

Hotellialueella on suuria korkeuseroja ja etäisyyksiä. Portaita ja jyrkkiä mäkiä. Hotellilla on maksuton shuttle -palvelu pienin autoin, joilla pääsee kulkemaan eri rakennusten välillä (päivisin klo 6.00-00.00). Paikallisliikennettä. Lähimpään kylän keskustaan Klong Niniin on noin 800 metriä, täällä on muutamia putiikkeja ja ravintoloita. Saladanin keskustaan noin 3,5 km.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun (24.12.) ja uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.