1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Rawi Warin

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Aktiviteetteja koko perheelle
  • Tyylikäs hotelli

Metsäisellä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Herkkusuille löytyy hotellin ulkopuolelta leipomo, ravintola ja pieni viinikauppa. Rentoutua voit myös hieronnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita ja deluxe plus -huoneita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Seaview-villoja 2–3 hengelle. Rantahuviloita omalla uima-altaalla 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Palvelu, siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1015 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rawi Warin Resort & Spa on viehättävä hotelli, joka koostuu useasta kolmikerroksisesta rakennuksesta ja sijaitsee vehreällä rinteellä. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen on rakennettu korkeammalle ja täältä löytyy infinity-allas. Toisella allasalueella on osio lapsille, josta löytyy vesiliukumäkiä sekä jacuzzi-osio. Ylhäällä sijaitsevassa hotellirakennuksessa on lisäksi allasalue. Korkeasesongin aikkaan (joulu-huhtikuussa) merellä on lisäksi allas, jonne kuljetaan pitkää laituria pitkin. Hotellin alapuolella on hieno hiekkaranta, joka on toisin paikoin kivinen. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari.

Ravintola ja baari. Hotellin ulkopuolella on pankkiautomaatti, leipomo, matkamuistomyymälä ja pieni viinikauppa. Hotellissa on sekä kiinteä internetyhteys lisämaksusta sekä maksuton wifi. TV- ja pelihuone sekä kirjasto. Lapsenvahti lisämaksusta.

Maksutta melontaa korkeasesongin aikana. Maksuton pöytätennis. Bodyfit. Spa ja kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu klo 23.00 asti. Mahdollisuus skootteri- ja polkupyörävuokraukseen. Hotellissa golfautoja, jotka vievät vieraita huoneisiin. Saladanin keskustaan noin 13 kilometriä. Noin 800 metriä Klong Ninin pieneen kylään, jossa on ravintola ja pieni elintarvikekauppa. Hotellissa on suuria korkeuseroja ja portaita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun (24.12.) ja uudenvuoden illallinen. Talvella 18/19 varattavissa myös puolihoito lisämaksusta.