Layana Resort & Spa

  • Hieno spa hemmotteluhoidoin

Layana Resort & Spa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat henkilöt. Rentoudu altaalla aurinkotuolissa, nauti meren läheisyydestä tai varaa sukellusretki. Täällä pääset kokemaan todellisen lomafiiliksen!

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone, Pavillion 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Location and service
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1975 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Layana Resort & Spa koostuu bungalow -tyylisistä rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet ympäri vehreää ja kaunista, puutarhamaista aluetta. Hotellissa on mukava allasalue ja näkymä julkiselle hiekkarannalle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rannalla että allasalueella.

Hotellin Sea Sky -ravintola sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa länsimaisia ja paikallisia makuja. Täällä on myös rantabaari, josta on saatavilla sekä kylmiä että kuumia juomia, pientä syötävää ja tapas -annoksia.

Linger Longer Spassa voit nauttia hieronnasta ja muista hoidoista lisämaksusta. Maksutonta SUP -lautailua (stand up paddle). Jooga, snorklaus, melonta, sukellus, pilates ja jooga lisämaksusta. Lainattavissa polkupyöriä.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu klo 11.00 - 22.30. Pesulapalvelu lisämaksusta. Tupakointi on sallittu vain merkityillä paikoilla hotellin alueella. Rajoitettu paikallisliikenne.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa