Layana Resort & Spa

  • Hieno spa hemmotteluhoidoin

Layana Resort & Spa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat henkilöt. Rentoudu altaalla aurinkotuolissa, nauti meren läheisyydestä tai varaa sukellusretki. Täällä pääset kokemaan todellisen lomafiiliksen!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone, Pavillion 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1859 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Layana Resort & Spa koostuu bungalow -tyylisistä rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet ympäri vehreää ja kaunista, puutarhamaista aluetta. Hotellissa on mukava allasalue ja näkymä yksityiselle hiekkarannalle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rannalla että allasalueella.

Hotellin Sea Sky -ravintola sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa länsimaisia ja paikallisia makuja. Täällä on myös rantabaari, josta on saatavilla sekä kylmiä että kuumia juomia, pientä syötävää ja tapas -annoksia.

Linger Longer Spassa voit nauttia hieronnasta ja muista hoidoista lisämaksusta. Maksuttomia aktiviteetteja, kuten joogaa, melontaa ja SUP -lautailua (stand up paddle). Snorklaus, sukellus, pilates ja jooga lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Tupakointi on sallittu vain merkityillä paikoilla hotellin alueella. Rajoitettu paikallisliikenne.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.