Huoneet

Bungalow jaetulla altaalla

Uusia bungaloweja lähellä rantaa, joista on suora pääsy kahdeksan bungalowin kesken jaetulle altaalle. Tv englanninkielisillä satelliittikanavilla ja dvd -soitin (dvd -elokuvia lainattavissa maksutta vastaanotosta). Minibaari, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotila suoralla pääsyllä jaetulle altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat suuremmassa rakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on tv englanninkielisillä satelliittikanavilla, dvd-soitin (dvd -elokuvia lainattavissa maksutta vastaanotosta). Minibaari ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero.Suihku ja wc. Huoneissa parveke allasnäkymällä tai terassi allaspääsyllä ja allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone bungalowissa

Deluxe -huoneita bungaloweissa, joissa neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on tv englanninkielisillä satelliittikanavilla ja dvd -soitin (dvd -elokuvia lainattavissa maksutta vastaanotosta). Minibaari ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Maaterassi kylpyammeella. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi