1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lanta Sand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 44 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Petra,
Vantaa

+
Hotelli oli kaikinpuolin ihana. Viihdyimme tosi hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


9 10:stä

HENRIK,
porvoo

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-31


8 10:stä

Kaj,
Kokkola

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-27


7 10:stä

Petri,
Ruokolahti

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lanta Sand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

921 arvostelua
Erinomainen
 
541
Erittäin hyvä
 
224
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

17.2.2019

Kirjoittanut Lottafo Ko Lanta, Thaimaa

Erityiskiitos

Hyvä hotelli hinta-laatusuhde ok. Henkilökunta todella ystävällistä. Meidän reissulla vietettiin 60 vuotis synttäreitä ja kysyimme hotellilta mahdollisuutta syödä illallista rannalla auringon laskiessa. Tämän he järjestivät todella hyvin. Tunnelma oli täydellinen ja kaikki oli viimosen päälle järjestetty. Palvelu oli erinomaista ja saimme paljon ruokaa pyötään. Kaikki olivat tyytyväisiä joten tästä iso kiitos ihanalle henkilökunnalle.

 
28.1.2019

Kirjoittanut Lilliputteri

Upea paikka

Villa huoneessa omalla poolilla pari yötä (pieni allas takapihalla). Hieno ja siisti huone. Lämmintä vettä ei ensimmäiseen päivään tullut mutta tämä korjattiin seuraavana päivänä mainitsemattakaan asiasta. Hyvällä sijainnilla long beachin varrella jossa hyvä viettää rauhallista lomaa rannalla. Toisena yönä rannalta kylläkin kuului yöllä kova musiikki. Helppo mennä taksilla keskustaan n. 5 minuuttia. Todella hyvä asiakaspalvelu!

 
21.3.2018

Kirjoittanut tiiai2015 Vantaa, Suomi

Ihana hotelli rannalla

Hotelli on rannalla ja erittäin hyvin hoidettu ympäristö. Ystävällinen henkilökunta ja käytimme myös hotellin palveluita spa ja ostimme retkiä heidän kauttaan.Aamiainen oli runsas ja kaikille jotakin. Majoitumme huoneessa suoraan käynti uima-altaaseen. Oleskelutila terassilla on hieman pieni, mutta vietimme enemmän rantaelämää. Hotelli on panostanut rantaelämään, paljon aurinkotuoleja, säkkituoleja ja viihtyisä rantaravintola. Viihdyimme niin hyvin, että tulemme, myös uudestaan.

 
17.4.2017

Kirjoittanut veijo65 Kotka, Suomi

Hyvä hotelli lapsiperheelle

huoneet tilavat ja siistit , meidän lapsilla oli huone josta pääsi suoraan altaaseen ja toinen huone 2 kerroksessa. helppo liikkua hotellissa ja hotellin alueella. Altaat tilavat ja puhtaat.Aamupala tarjonta oli runsas ja henkilökunta hoiti tarjoilun nopeasti. Rantapyyhkeet sai vaivattomasti.

 
20.2.2017

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Ei mitään valittamista !

Majoituimme 11 hlön seurueen kanssa lanta sandiin helmikuussa. Huoneiksi meille valikoitui muutama bungalow, yksi hotellihuone josta pääsi suoraan altaaseen ja yksi hotellihuone 3.kerroksesta. Hotellihuoneet olivat selvästi uudemmat ja hienommat sekä myös tilavammat. Bungalowit olivat hieman kuluneet mutta muuten olivat ok, eritoten kylpyamme joka sijaitsi "takapihalla" oli huippu. Aamupala runsas ja monipuolinen samoin muu ruoka hotellin ravintolassa hyvää. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliaita. Respan yhteydessä oli retkimyynti josta saimme hyvään hintaan muutamat retket samoin kuljetuksen Krabin kentälle joka toimi moitteetta. Kokonaisuudessa erinomainen hotelli hyvällä sijainnilla ja palveluilla. Jos tulen uudestaan otan todennäköisesti huoneen josta suora yhteys altaalle tai bungalowin.