1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lanta Sand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Petra,
Vantaa

+
Hotelli oli kaikinpuolin ihana. Viihdyimme tosi hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


9 10:stä

Markku,
Siilinjärvi

+
Hyvä sijainti, rauhallinen ja viihtyisä kokonaisuus, ystävällinen ja avulias henkilökunta, siisti ml ulkoalueet, palvelut toimivat, lapsiystävällinen
-
Pyykinkuivausteline puuttui bungalovista. Tuolit takana olevalle patiolle.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


10 10:stä

mikko,
naantali

+
ravintola/aamiaishuone hienolla paikalla aivan rannassa ulkosuihku kiva yllätys
-
lämmintä vettä ei tullut suihkuista vain haaleaa

Vahvistettu asiakas: 2018-02-14


6 10:stä

Merja,
Oitti

+
Hyvä sijainti,siisteys,hyvä henkilökunta.
-
Olimme bungalovissa,se olisi remontin tarpeessa. Kuluneet pinnat ja suihkutilassa lattiassa pinttynyttä likaa. Takapihan suihku turha ja se ei toiminut kunnolla. Takapihan lautaterassi laho(jalka meni lattian läpi)korjasivat sen yhtä laholla laudalla...on tosi vaarallinen.Myös karppialtaan laudoitus laho, naapuribungalovin miehen jalka meni siitä läpi ja sekin korjattiin vaihtamalla vain se rikkoutunut lauta.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-31


8 10:stä

Outi,
Kausala

+
Rannan lähellä, lähellä kauppoja , pikkukylää.Hyvät kulkumahdollisuudet nähtävyyksiin, retkille. Tapahtumia, aktiviteetteja hotellissa ja ympäristössä Hotellissa paljon uima-altaita, puutarha tosi siisti,rentouttava.Kasvit hoidettu, esteettisesti hienosti toteutettu etenkin patsaat ja kalalammikko alue.Biljardipöytä.Kodinomsisuus+
-
Jotain laulajia , esiintyjiä, kunnon musiikkibaari

Vahvistettu asiakas: 2018-01-24


8 10:stä

Jørn,
Sandefjord

+
Service og beliggenhet.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-29


9 10:stä

Tone,
Fredrikstad

+
Beliggenhet på stranda og kort vei til byen med Tuk-Tuk Bungalower med ute-dusj og lite basseng God frokost - og lang varighet (til kl 10.30!) Hyggelig betjening Vakkert og velstelt område Det ER treningsrom på hotelle - er ikke beskrevet
-
Mykere senger, veldig harde madrasser Rengjøring av solsenger og utebord! Ble aldri vasket!

Vahvistettu asiakas: 2019-01-01


10 10:stä

Rune,
Skien

+
Flott service fra alle på hotellet, hadde nok litt med at vi har bodd på dette hotellet mange ganger tidligere. Og også derfor vi valgte dette.
-
Det kom ingen melding om pickup time for hjemreise dagen. Gjaldt alle som skulle hjem samme dag. Dette måtte vi etterspørre og fikk oppgitt tid etterhvert. Hadde vi ikke vi og det andre paret som skulle hjem hatt erfaring med tider fra denne plassen, tror jeg det ville blitt meget mye unødvendig stress.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-18


8 10:stä

Terje,
Andebu

+
Veldig bra beliggenhet Bra Wi-Fi
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-24


10 10:stä

Tone,
Stokke

+
Veldig bra beliggenhet . Super service. Vi er super fornøyde
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lanta Sand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

840 arvostelua
Erinomainen
 
469
Erittäin hyvä
 
214
Hyvä
 
88
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

17.2.2019

Kirjoittanut Lottafo Ko Lanta, Thaimaa

Erityiskiitos

Hyvä hotelli hinta-laatusuhde ok. Henkilökunta todella ystävällistä. Meidän reissulla vietettiin 60 vuotis synttäreitä ja kysyimme hotellilta mahdollisuutta syödä illallista rannalla auringon laskiessa. Tämän he järjestivät todella hyvin. Tunnelma oli täydellinen ja kaikki oli viimosen päälle järjestetty. Palvelu oli erinomaista ja saimme paljon ruokaa pyötään. Kaikki olivat tyytyväisiä joten tästä iso kiitos ihanalle henkilökunnalle.

 
28.1.2019

Kirjoittanut Lilliputteri

Upea paikka

Villa huoneessa omalla poolilla pari yötä (pieni allas takapihalla). Hieno ja siisti huone. Lämmintä vettä ei ensimmäiseen päivään tullut mutta tämä korjattiin seuraavana päivänä mainitsemattakaan asiasta. Hyvällä sijainnilla long beachin varrella jossa hyvä viettää rauhallista lomaa rannalla. Toisena yönä rannalta kylläkin kuului yöllä kova musiikki. Helppo mennä taksilla keskustaan n. 5 minuuttia. Todella hyvä asiakaspalvelu!

 
21.3.2018

Kirjoittanut tiiai2015 Vantaa, Suomi

Ihana hotelli rannalla

Hotelli on rannalla ja erittäin hyvin hoidettu ympäristö. Ystävällinen henkilökunta ja käytimme myös hotellin palveluita spa ja ostimme retkiä heidän kauttaan.Aamiainen oli runsas ja kaikille jotakin. Majoitumme huoneessa suoraan käynti uima-altaaseen. Oleskelutila terassilla on hieman pieni, mutta vietimme enemmän rantaelämää. Hotelli on panostanut rantaelämään, paljon aurinkotuoleja, säkkituoleja ja viihtyisä rantaravintola. Viihdyimme niin hyvin, että tulemme, myös uudestaan.

 
17.4.2017

Kirjoittanut veijo65 Kotka, Suomi

Hyvä hotelli lapsiperheelle

huoneet tilavat ja siistit , meidän lapsilla oli huone josta pääsi suoraan altaaseen ja toinen huone 2 kerroksessa. helppo liikkua hotellissa ja hotellin alueella. Altaat tilavat ja puhtaat.Aamupala tarjonta oli runsas ja henkilökunta hoiti tarjoilun nopeasti. Rantapyyhkeet sai vaivattomasti.

 
20.2.2017

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Ei mitään valittamista !

Majoituimme 11 hlön seurueen kanssa lanta sandiin helmikuussa. Huoneiksi meille valikoitui muutama bungalow, yksi hotellihuone josta pääsi suoraan altaaseen ja yksi hotellihuone 3.kerroksesta. Hotellihuoneet olivat selvästi uudemmat ja hienommat sekä myös tilavammat. Bungalowit olivat hieman kuluneet mutta muuten olivat ok, eritoten kylpyamme joka sijaitsi "takapihalla" oli huippu. Aamupala runsas ja monipuolinen samoin muu ruoka hotellin ravintolassa hyvää. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliaita. Respan yhteydessä oli retkimyynti josta saimme hyvään hintaan muutamat retket samoin kuljetuksen Krabin kentälle joka toimi moitteetta. Kokonaisuudessa erinomainen hotelli hyvällä sijainnilla ja palveluilla. Jos tulen uudestaan otan todennäköisesti huoneen josta suora yhteys altaalle tai bungalowin.