1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia X10 Khao Lak Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Virpi,
Vantaa

+
Sijainti hyvä. Ihanat isot kylpy- ja rantapyyhkeet. Vettä tuotiin huoneeseen niin ei tarvinnut itse kaupasta kantaa. Siistiä. Henkilökunta ystävällisiä ja palvelu hyvää.
-
Huoneissa vois olla vaatekaapissa muutama hylly vaikka huoneessa oli kaappi mutta se on niin matalalla lattiatasolta et vaikea lonkkavammasen kyykistellä

Vahvistettu asiakas: 2019-02-02


8 10:stä

Markku,
Tampere

+
hyvä ruoka ja joustava palvelu
-
Meillä oli varattuna huone lapsien leikkialueen yläpuolelta joten jouduimme vaihtamaan huoneen omakustannuksella.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


9 10:stä

Isto,
Tuusula

+
-
Huoneen luovutus voisi olla samaan aikaan kuin lentokenttäkuljetus lähtee. Meille tämä onnistui rahalla, olisi kiva kuulua matkan hintaan, varsinkin lasten kanssa matkustaville.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-29


9 10:stä

Anitta,
Janakkala

+
Eipä juuri parannettavaa, mahtava henkilökunta, siisti hotelli ja rannassa ei roskia.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-22


8 10:stä

Petri,
Kemi

+
Uuden hotellin siisteys
-
Ruuan laatu ja monipuolisuus

Vahvistettu asiakas: 2018-12-22


9 10:stä

Marcus,
Lapinjärvi

+
Monipuolinen allasalue. Lasten leikkipaikka jossa ihanat hoitajat. Ranta lähellä.
-
Koimme outona että joutui maksamaan ruokajuomansa (jopa veden) illallisella vaikka maksoimme puolihoidosta johon kuului illallinen).

Vahvistettu asiakas: 2018-12-08


10 10:stä

Salme,
Kemi

+
Sijainti rannalla ja kuitenkin lähellä Khao Lakin keskustaa. Ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneisiin enemmän kaappitilaa vaatteille ja rannalle kunnolliset suihkut. Huomasimme jalkojenpesu-suihkunkin vasta lomamme loppupuolella.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-01


10 10:stä

Jenni,
Lohja

+
Ystävällinen henkilökunta, monipuolinen ruokavalikoima, hieno allasalue.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-03


10 10:stä

Ari,
Hollola

+
Vehreä ja kaunis hotelli rannalla , rauhallinen paikka. Kylään kuitenkin lyhyehkö kävelymatka.
-
Aamiais buffeessa pikkulintuja oli nokkimassa avonaisissa pullakoreissa, niiden suojaaminen linnuilta.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-25


9 10:stä

Linda,
Veikkola

+
Ystävällinen asiakaspalvelu. Lastenruuat ilmaisia kun aikuiset tilasivat myös. Siistit altaat ja ympäristö.
-
Ei tiedetty että hotellilla oli aikuisten allas. Tämä oli meidän huoneiston edessä, ja näin lapsi perheenä koettiin että oli iso pettymys ettei saa lasten kanssa uida huoneiston edessä olevassa altaassa.tästä ei mitään mainintaa ollut. Suuri puute hotellilla oli puuttuvat allassuihkut. Asukkaat pulahtivat hikisenä ja rasvaisina altaaseen vilvottumaan. Mahtoi veden puhtaus laatu olla melko heikoilla...

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita X10 Khao Lak Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Sijainti
 • 5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

409 arvostelua
Erinomainen
 
281
Erittäin hyvä
 
94
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

21.2.2019

Kirjoittanut Juha L

Erittäin hyvä hotelli, hyvä ranta!

Erittäin puhdas, moderni hotelli. Huoneet ovat sopivankokoiset ja kaikki tarvittava löytyy kylpyhuoneesta, monipuoliset uima-altaat ja ravintolat. Erinomainen aamiainen, henkilökunta on erittäin ystävällinen, avulias ja ahkera, puutarhat, huoneet ym., pidetään erittäin siistinä ja tarjolla on paljon palveluja, kauniilla rannalla on erinomaista uida ja kävellä molempiin suuntiin. Rauhallista yöllä.

 
5.2.2019

Kirjoittanut RMillo

Talvilomaviikko

Tosi siisti ja hyvällä paikalla oleva rauhallinen hotelli.Kaikki tarpellinen ja tarpeetonkin löytyy huoneesta.Junttituristit varasivat jo aamusta(klo 06.00)pyyhkeillään aurinkotuoleja,menivät aamupalalle ja jotkut vielä kyliltä hakemaan eväät.Oli yhtenä yönä ihan pakko piruuttaan varata tuolit parhaalta paikalta jo klo.01.30.Tuolit on hyviä,mutta pehmusteita jäätiin kaipaamaan.

 
25.4.2018

Kirjoittanut Eeva-Liisa H

Hyvä lapsiperheille

Hotelli on uusi, siisti ja suunnattu erityisesti lapsiperheille. Hälinää ja vilskettä riitti aamusta iltaan. Hotelli on suuri kompleksi useine uima-altaineen, jotka olivat kylläkin liian matalia verrattuna norm. uima-altaisiin. Et voinut illalla nauttia parvekkeella kauniista uima-allasnäkymästä kuunnellen luonnon ääniä viini lasillisen kera, koska hotellilla järjestettiin joka ilta erittäin äänekästä ohjelmaa joka kuului sisälle huoneisiin asti. Mistään huoneesta ei myöskään ole merinäköalaa, johon olemme aikaisemmin Khao Lakissa tottuneet. Olemme viettäneet Khao Lakissa useamman loman vuosien aikana Bang Niang rannalla, mutta nyt kun se ranta on pilattu suurilla kivi- ja betonimassoilla suurten hotellikompleksien toimesta, valitsimme X10-hotellin kauniin, pitkän rannan vuoksi. Valitettavasti tämä hotelli oli meille (eläkeläispariskunta) suuri pettymys. Ensi vuonna valitsemme taas kauniin Thaimaa- tyylisen hotellin viidakkoineen ja villieläimineen hyvältä rannalta.

 
25.3.2018

Kirjoittanut 971petrik

Täysosuma lasten kanssa - rauhallinen sijainti

Vietimme 2 viikkoa 4 aikuisen ja 10- ja 4-vuotiaiden poikien kanssa tässä hyvätasoisessa uudehkossa hotellissa. Ravintolapalvelut toimivat hienosti. Pakettiimme kuului runsas aamiaisbuffet. 3 ruokalajin lounas ala carte listalta ja illallisbuffet. Kaikki ateriat loistavia ja ateriapaketin lisähinta oli niin alhainen, että ei lainkaan harmittanut välillä käydä "kylällä" syömässä. Kahdessa viikossa ei kerinnyt kyllästymään kattauksiin. Aamupalalla erillinen ilmastoitu ravintolatila oli lasten kanssa helpotus aamun kuumuudessa. Norsuksi pukeutunut ihminen kävi joka aamu viihdyttämässä pienimpiä ja aikuiset saivat nauttia aamupalan rauhassa. Ravintolan henkilökunta todella ystävällistä (jätimme pieniä tippejä jokaisella aterialla). Hotellilla on useita uima-altaita. Lähinnä rantaa oleva deluxe allas on vain aikuisten käyttöön, mutta sitäkin pääsimme hyödyntämään, sillä lapsille on valvottu leikkipaikka hotellin toisessa päässä. Leikkipaikalla oli kaksi nuorta viihdyttämässä lapsia ja pelaamassa heidän kanssaan (puhuivat vain englantia, mutta ymmärrettävää elekieltä myös). Pääosin aika kului lastenaltailla, joista suurimmassa on vesiliukumäki. 4 vuotias pärjäsi tässä altaassa kellukkeilla. Syvyyttä on sen verran, että valvova silmä on tarpeen. Isossa lastenaltaassa oli myös erityisesti äitejä ilahduttanutta ohjattua vesitsumbaa. Myös kahlailukorkeita altaita on useita ja lisäksi pieniä viihdyttävä suihkulähdealue. Ison lastenaltaan läheisyydessä olevasta pääravintolasta sai lounaan jälkeen pop cornia ja limsaa ilmaiseksi, eikä jätskin hintakaan päätä huimannut. Ilmastoitu kuntosali on siisti ja taljalaitteita on riittävästi. Auringonnousun ja -laskun aikaan rannalla on hyvä lenkkeillä. Huoneet ovat todella siistit ja ilmastoidut. Siivous toimi moitteettomasti ja rantapyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Hotelli on omassa rauhassa vajaan kilometrin päässä keskustasta. Liikenteen melua ei ole lainkaan ja kylälle pääsee huokeasti lavataksilla, joita oli aina saatavilla hotellin portilla. Hotellin spahoidot olivat tosi laadukkaita ja rannalta hotellin läheisyydestä löytyi myös useita hyviä ja relaxoivia hierontahoitoja. Teimme omatoimimatkoja mm. Similansaarille, white sand beachille ja putouksille. Näitä varten otimme hotellin respan kautta taksin. Taksipalvelu toimi hyvin. Täyden kympin lomakohde lapsiperheelle tai rauhallisempaa tukikohtaa hakevalle pariskunnalle. Ei bilettäjien ykköspaikka.

 
20.3.2018

Kirjoittanut meehe Suomussalmi, Suomi

Erinomainen hotelli

Hotellia voi todellakin suositella lapsiperheille! Koko hotelli todella siisti ja viihtyisä, lapset otettu hyvin huomioon, mm.iltapäivällä tarjolla lapsille ilmaisena limpparia ja popcorneja, useita allas-alueita joista löytää varmasti paikan itselleen. Kuntosali hyvin ilmastoitu ja toimiva, aamiaisella monipuolisesti kaikkea, henkilökunta ystävällistä ja ranta siisti. Ainut pieni miinus sijainnista, lapselle liian pitkä matka kävellä syömään kylälle ja rannallakaan ei ole lähellä ruokapaikkoja mutta onneksi takseja on koko ajan saatavilla heti hotellin ulkopuolella taksitolpalla ja rattailla helppo liikkua lapsen kanssa kylälle kävellen.