Kokemuksia X10 Khao Lak Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 106 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hyvät uima-allas alueet, loistava ja runsas aamupala. Iloinen henkilökunta. Siisti ympäristö. Huoneet loistavat ja siivous viimeisen päälle hyvä. Mukavat pehmeät sängyt, peitot ja tyynyt. Tyynyjä useita eri kovuuksia. Iso jääkaappi huoneessa plussaa.
-
Ei ole

Vahvistettu asiakas: 2020-03-22


10 10:stä

+
Keskustan ja rannan läheisyys sekä vaaleus.
-
Nyt ei tule mieleen

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


9 10:stä

+
Siisti, kaunis ympäristö, erinomainen sijainti ja palvelu, ekstrat aamujoogasta. Kaikki toimi.
-
Aikuisten allas on matala, sille ei voi mitään tehdä. Pyyhevaraukset aikaisin aamulla, joka tuntuu olevan kyllä yleisluontoinen ongelma.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-02


10 10:stä

+
Siisti, puhdas , sijainti uima-altaan vieressä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


9 10:stä

+
Loistava palvelu. Ihana, lapsi ystävällinen hotelli. Todella siisti hotelli. Hyvä aamiainen. Kaunis ranta.
-
Aurinkotuoleja aivan liian vähän. Kahden viikon lomalla saatiin omat tuolit vain kolme kertaa, kun heräsimme kuudelta ne varaamaan. Puoli seitsemän kaikki olivat jo varattu ja ihmiset aamupalalla. Osa tuli vasta puolilta päivin varaamillensa tuoleille. Koko perhe sairastui enterorokkoon todennäköisesti uima-altaista, klooraus ei olisi varmaan pahitteeksi, kun vesien lämpötila on aika korkea.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-06


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-06


9 10:stä

+
Uusi ja siisti, kiva allasalue sekä hyvä sijainti
-
huoneissa ei juuri säilytystilaa vaatteille (lipasto tms olisi hyvä olla). Lapsille enemmän iltaohjelmaa esim. minidisco olisi voinut olla esim. 4 krt/vko.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-30


10 10:stä

+
Siisti ja moderni, kaikki toimii. Mukava henkilökunta. Hyvä ranta. Sopiva etäisyys keskustaan ja markkinoille. Hyvät pesuaineet, rasvat ym. hotellin puolesta. Allaspyyhkeet hotellin puolesta. Hyvä ja maukas ruoka.
-
Roska-astioita enemmän piha-alueelle. Hotellin hintataso ravintolassa ja minimarketissa aika korkea yleiseen hintatasoon verrattuna, etenkin alkoholityomissa juomissa. "Taksi" (tuk tuk) hotellin edestä otettuna kalliimpi kuin paluumatka muualta otettuna. Jonkinlaista hotelli lisää siis hinnassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita X10 Khao Lak Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

584 arvostelua
Erinomainen
 
413
Erittäin hyvä
 
124
Hyvä
 
28
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

2.3.2020

Kirjoittanut matkaaja57 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä aurinkoloma!

Hotelli todella siisti ja henkilökunta ystävällinen. Aamupala loistava samoin päivällinen. Huone tosi hyvin päivittäin siivottu. Aurinkotuoleja riitti altaalla koko loman vaikka jotut niitä varasivatkin. Tänne tuullaan varmasti vielä neljännenkin kerran .

 
14.2.2020

Kirjoittanut markkusu Helsinki, Suomi

Lapsihotelli

Hotelli on vain lapsiperheitä varten. Ei rauhallinen hotelli vaan ohuet seinät ja ikkunat ja huono äänieristys. Hotellin infot huonoja.Kylttejä ei ollut kuin huonosti mihin suuntaan mennään vastaanottoon, ravintolaan tai iltatapahtumiin vain tarjoilija kertoo missä.. Aamuisin oli aikuisten altaan tuolit varattu jo kuuden aikaan vaikka altaan käyttöaika alkaa kello kahdeksan ja varaaminen oli ohjeissa kielletty. Vain aikuisille varatussa altaassa oli usein lapsia koska se on matala. Henkilökunta ei puutu mihinkään epäkohtiin! Tupakointia hajusta päätellen muuallakin kuin sallituissa tupakointipaikoissa esim. huoneissa ja käytävillä . Lapsia on joka talossa. Wifi toimii vaihtelevasti. Huoneessa on kassakaappi mikä on plussaa. Suihkukoppi on riittävän iso ja pyyhkeet ovat isoja ja pehmeitä. Vesi meressä ja altailla enimmäkseen lämmintä. Huoneesta on kylläkin reilusti matkaa rantaan huonojalkaiselle. Ranta on kapea. Maksullinen kuljetus Khao lakin keskustaan ja Phan Ngaan ja autossa ei ollut merkintää hotellista eikä mistä mihin se menee. Kuljetus on vain pari kertaa päivässä eikä kuski infonnut mistään asiasta. Oltiin seuramatkalla eikä opas juuri osannut kertoa mistään asiasta. Hotellissa oli disco jumputusta ja huutamista sekä yöllä että aikaisin aamuisin.

 
2.1.2020

Kirjoittanut assatee Suomi

Siisti rantahotelli

Aamiaistarjoilu kattava, huoneet siistit. Allasalue kaunis. Matalat altaat sopivat sekä uintiin että vesijumppaan. Hyvä ranta! Päivittäiset ohjatut vesiaktiviteetit olivat bonusta. Rauhallinen sijainti, kävelymatkan päässä "kaikesta". Puitteet ja järjestelyt kunnossa. Aikuisten altaaksi tai alueeksi merkityllä altaalla lukutaidottomia vanhempia lapsineen jatkuvasti.

 
26.3.2019

Kirjoittanut VesaK195 Turku, Suomi

Uudehko perushotelli

Hotellissa perusasiat ok ja lapsille hyvin tekemistä. Huoneemme oli perhepuolella ja siellä oma rauhallisempi allas. Iltaisin sijainti oli hyvä kun sai olla rauhassa eikä liiemmin kuulunut meteliä. Aamupala oli ok ja vaihtui päivittäin alkaen toiselta viikolta uudelleen.

 
6.3.2019

Kirjoittanut NiinaK288 Oulu, Suomi

Perhe hotelli

Siisti ja uusi hotelli. Paljon lapsi perheitä. joten jos rauhaa haluaa lomalta niin ei kannata mennä. Todella runsas ja hyvä aamupala. Hyvä palvelu. Miinuksena uima allas joka todella matala kahluu allas.