1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia X10 Khao Lak Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 114 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Piia,
Vantaa

+
Loistava palvelu. Ihana, lapsi ystävällinen hotelli. Todella siisti hotelli. Hyvä aamiainen. Kaunis ranta.
-
Aurinkotuoleja aivan liian vähän. Kahden viikon lomalla saatiin omat tuolit vain kolme kertaa, kun heräsimme kuudelta ne varaamaan. Puoli seitsemän kaikki olivat jo varattu ja ihmiset aamupalalla. Osa tuli vasta puolilta päivin varaamillensa tuoleille. Koko perhe sairastui enterorokkoon todennäköisesti uima-altaista, klooraus ei olisi varmaan pahitteeksi, kun vesien lämpötila on aika korkea.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


9 10:stä

Heidi,
Raisio

+
Uusi ja siisti, kiva allasalue sekä hyvä sijainti
-
huoneissa ei juuri säilytystilaa vaatteille (lipasto tms olisi hyvä olla). Lapsille enemmän iltaohjelmaa esim. minidisco olisi voinut olla esim. 4 krt/vko.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-30


10 10:stä

Anne,
Oulu

+
Siisti ja moderni, kaikki toimii. Mukava henkilökunta. Hyvä ranta. Sopiva etäisyys keskustaan ja markkinoille. Hyvät pesuaineet, rasvat ym. hotellin puolesta. Allaspyyhkeet hotellin puolesta. Hyvä ja maukas ruoka.
-
Roska-astioita enemmän piha-alueelle. Hotellin hintataso ravintolassa ja minimarketissa aika korkea yleiseen hintatasoon verrattuna, etenkin alkoholityomissa juomissa. "Taksi" (tuk tuk) hotellin edestä otettuna kalliimpi kuin paluumatka muualta otettuna. Jonkinlaista hotelli lisää siis hinnassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-16


10 10:stä

Virpi,
Vantaa

+
Sijainti hyvä. Ihanat isot kylpy- ja rantapyyhkeet. Vettä tuotiin huoneeseen niin ei tarvinnut itse kaupasta kantaa. Siistiä. Henkilökunta ystävällisiä ja palvelu hyvää.
-
Huoneissa vois olla vaatekaapissa muutama hylly vaikka huoneessa oli kaappi mutta se on niin matalalla lattiatasolta et vaikea lonkkavammasen kyykistellä

Vahvistettu asiakas: 2019-02-02


8 10:stä

Markku,
Tampere

+
hyvä ruoka ja joustava palvelu
-
Meillä oli varattuna huone lapsien leikkialueen yläpuolelta joten jouduimme vaihtamaan huoneen omakustannuksella.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


9 10:stä

Isto,
Tuusula

+
-
Huoneen luovutus voisi olla samaan aikaan kuin lentokenttäkuljetus lähtee. Meille tämä onnistui rahalla, olisi kiva kuulua matkan hintaan, varsinkin lasten kanssa matkustaville.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-29


9 10:stä

Anitta,
Janakkala

+
Eipä juuri parannettavaa, mahtava henkilökunta, siisti hotelli ja rannassa ei roskia.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-22


8 10:stä

Petri,
Kemi

+
Uuden hotellin siisteys
-
Ruuan laatu ja monipuolisuus

Vahvistettu asiakas: 2018-12-22


9 10:stä

Marcus,
Lapinjärvi

+
Monipuolinen allasalue. Lasten leikkipaikka jossa ihanat hoitajat. Ranta lähellä.
-
Koimme outona että joutui maksamaan ruokajuomansa (jopa veden) illallisella vaikka maksoimme puolihoidosta johon kuului illallinen).

Vahvistettu asiakas: 2018-12-08


10 10:stä

Salme,
Kemi

+
Sijainti rannalla ja kuitenkin lähellä Khao Lakin keskustaa. Ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneisiin enemmän kaappitilaa vaatteille ja rannalle kunnolliset suihkut. Huomasimme jalkojenpesu-suihkunkin vasta lomamme loppupuolella.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita X10 Khao Lak Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Sijainti
 • 5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

501 arvostelua
Erinomainen
 
352
Erittäin hyvä
 
110
Hyvä
 
22
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

26.3.2019

Kirjoittanut VesaK195

Uudehko perushotelli

Hotellissa perusasiat ok ja lapsille hyvin tekemistä. Huoneemme oli perhepuolella ja siellä oma rauhallisempi allas. Iltaisin sijainti oli hyvä kun sai olla rauhassa eikä liiemmin kuulunut meteliä. Aamupala oli ok ja vaihtui päivittäin alkaen toiselta viikolta uudelleen.

 
6.3.2019

Kirjoittanut NiinaK288 Oulu, Suomi

Perhe hotelli

Siisti ja uusi hotelli. Paljon lapsi perheitä. joten jos rauhaa haluaa lomalta niin ei kannata mennä. Todella runsas ja hyvä aamupala. Hyvä palvelu. Miinuksena uima allas joka todella matala kahluu allas.

 
21.2.2019

Kirjoittanut Juha L

Erittäin hyvä hotelli, hyvä ranta!

Erittäin puhdas, moderni hotelli. Huoneet ovat sopivankokoiset ja kaikki tarvittava löytyy kylpyhuoneesta, monipuoliset uima-altaat ja ravintolat. Erinomainen aamiainen, henkilökunta on erittäin ystävällinen, avulias ja ahkera, puutarhat, huoneet ym., pidetään erittäin siistinä ja tarjolla on paljon palveluja, kauniilla rannalla on erinomaista uida ja kävellä molempiin suuntiin. Rauhallista yöllä.

 
5.2.2019

Kirjoittanut RMillo

Talvilomaviikko

Tosi siisti ja hyvällä paikalla oleva rauhallinen hotelli.Kaikki tarpellinen ja tarpeetonkin löytyy huoneesta.Junttituristit varasivat jo aamusta(klo 06.00)pyyhkeillään aurinkotuoleja,menivät aamupalalle ja jotkut vielä kyliltä hakemaan eväät.Oli yhtenä yönä ihan pakko piruuttaan varata tuolit parhaalta paikalta jo klo.01.30.Tuolit on hyviä,mutta pehmusteita jäätiin kaipaamaan.

 
25.4.2018

Kirjoittanut Eeva-Liisa H

Hyvä lapsiperheille

Hotelli on uusi, siisti ja suunnattu erityisesti lapsiperheille. Hälinää ja vilskettä riitti aamusta iltaan. Hotelli on suuri kompleksi useine uima-altaineen, jotka olivat kylläkin liian matalia verrattuna norm. uima-altaisiin. Et voinut illalla nauttia parvekkeella kauniista uima-allasnäkymästä kuunnellen luonnon ääniä viini lasillisen kera, koska hotellilla järjestettiin joka ilta erittäin äänekästä ohjelmaa joka kuului sisälle huoneisiin asti. Mistään huoneesta ei myöskään ole merinäköalaa, johon olemme aikaisemmin Khao Lakissa tottuneet. Olemme viettäneet Khao Lakissa useamman loman vuosien aikana Bang Niang rannalla, mutta nyt kun se ranta on pilattu suurilla kivi- ja betonimassoilla suurten hotellikompleksien toimesta, valitsimme X10-hotellin kauniin, pitkän rannan vuoksi. Valitettavasti tämä hotelli oli meille (eläkeläispariskunta) suuri pettymys. Ensi vuonna valitsemme taas kauniin Thaimaa- tyylisen hotellin viidakkoineen ja villieläimineen hyvältä rannalta.