Kokemuksia The Waters Khao Lak By Katathani -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 45 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Ann ,
St. Merløse

+
Alt fungerer fantastisk godt
-
Kan ikke komme på noget

Vahvistettu asiakas: 2019-08-25


8 10:stä

Emilie ,
Valby

+
Rigtig god service og altid glade medarbejdere.
-
Værelserne var lidt slidte og kunne godt trænge til en renovering.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


9 10:stä

Grethe,
Sorø

+
alt var godt
-
ingen

Vahvistettu asiakas: 2019-06-09


9 10:stä

,

+
Sjukt nice pool
-
lite schasigt intryck på gavlarna med pumparna utanför på 5 vån

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


10 10:stä

Annelie,
Nora

+
Mycket trevlig personal och hotellet var jättefint! Kommer gärna tillbaka och kommer verkligen rekommendera det till andra.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


10 10:stä

Monika,
Stockholm

+
Jättetrevlig personal!
-
Att laga hålen i poolen (lite vassa kanter, då bitar hade lossnat i botten på poolen) Om de vill vara ett 4 stjärnigt hotell bör de tänka på att städa bort skräp/blad/stenar runt poolområdet efter de häftiga regnen på nätterna/kvällarna

Vahvistettu asiakas: 2019-04-28


10 10:stä

Lana,
Drammen

+
Bassenger
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


7 10:stä

Eirin,
Drammen

+
Bassenget og swim out- muligheten
-
Frokosten bør heves et par hakk, samt servicen og maten i poolbar og servicen i resepsjonen.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


10 10:stä

Victoria,
Arboga

+
Fantastiskt poolområde, allt var över förväntan!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-13


9 10:stä

Michael,
Ishøj

+
-
Synes at udskiftning af pool håndklæder var gået ned i forhold til de andre år vi har været der.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Waters Khao Lak By Katathani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

794 arvostelua
Erinomainen
 
441
Erittäin hyvä
 
274
Hyvä
 
57
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

19.2.2019

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Talviloma Watersissa

Hotelli on oikea himouimarin paratiisi. Altaita riittää ja kun varaa huoneen suoralla yhteydellä altaaseen niin ei tarvitse olla mukana siinä joka-aamuisessa tuolivaraushelvetissä. Aamiainen on hyvä jolla jaksaa hyvin illalliselle asti. Hotellin ravintola on hiukan tyyris illallispaikka, mutta ruoka on kyllä hyvää. Olimme huoneessa aivan alueen loppupäässä joka oli todella hyväpaikka, ei läpikulkua ja sijainti oli rauhallinen ja uima-allas sillä aluelle on tosi suuri. Saimme vielä huoneen johon paistoi aurinko lähes kokopäivän, vastapuoleisiin huoneistoihin paistoi aurinko vain aamusta. Huoneisiin tuotiin kolme pulloa vettä päivittäin siivouksen yhteydessä. Hotellin puolesta saatavat isot allaspyyhkeet säästävät tilaa matkalaukusta. Hotellin kuntosali on aika pieni, mutta toimiva ja siellä oli aina tilaa, samoin biljardipöytä oli usein vapaana. Respassa on myös aika kattava kirjasto josta löytyy monenkielistä luettavaa Pieni miinus hotellille tulee siitä että sitä mainostetaan aikuisten hotellina mutta sinne kuitenkin majoitetaan lapsiperheitä.

 
6.1.2019

Kirjoittanut AriV240

Toimiva hotelli Khao Lakissa

Viikko hotellissa sujui hyvin pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. Hotellissa on todella viihtyisiä huoneita suoraa uima-altaiden yhteydessä joita riittää. Meille valitettavast annettiin huone korkeasta rakennuksesta vaikka tilaus oli huone altaalle päin. No olihan sielläkin parvekkeen alla takapihalla allas joten ei voinut siitä valittaa. Ensimmäisessä huoneessa (sviitti) haisi kuitenkin sen verran oudolta että päädyimme vahtamaan huonetta joka löytyi 5. kerroksesta. Ihan toimiva tavallinen huone joten ei huoneista enempää. Aamiainen riittävän runsas ja maittava, palvelu hyvää ja ystävällistä. Yleiset tilat hyvässä kunnossa ja uima-allasalue hyvä. Sijainti hyvä.

 
26.11.2017

Kirjoittanut TiinaEspoo_Finland Espoo, Finland

Ihanat allas-alueet.

Kaunis ja vehreä hotellialue monine altaineen antoi mukavat puitteet niin aamu , päivä kuin ilta-uinnille. Meillä ensimmäisen kerroksen huone altaalle. Ovesta uimaan. Meidän huone sijaitsi aivan hotellialueella taka päädyssä jossa allas oli varsin suuri sekä todella rauhallinen. Huone oli tilava ja siisti. Aamiainen oli monipuolinen eli jokaiselle jotain. Olimme autolla joten lähirannat ja luonnonpuistot oli helposti saavutettavissa. Pidimme oleskelusta tässä hotellissa.

 
30.3.2017

Kirjoittanut Anttii_K Suomi

Tyylikäs hotelli kävelymatkan päässä rannasta ja palvelujen vieressä

Olimme hotellissa ensimmäistä kertaa vuosi sitten, jolloin paikat olivat uusia ja palvelu innostunutta. Ongelmatilanteet ratkottiin samantien eikä lomailuun tullut häiriöitä, Edelleen tänä vuonna palvelu oli erinomaista ja henkilökunta pyrkii kaikin tavoin tekemään lomasta mahdollisimman hienon. Valitettavasti hotellikiinteistöä ei pidetä kunnossa vaan paikat alkavat käytössä ja kosteassa ilmastossa repsottaa. Kokonaisuutena kuitenkin edelleen kohtuullisen siistin näköinen paikka. Allasta ei puhdistettu pohjalla olevasta hiekasta meidän oleskelujen aikana. Matkanjärjestäjämme arvio hotellista oli **** mutta minun arvio tänä vuonna ***+. Majoituimme pääaltaan äärellä sijaitsevassa luhtitalossa, jonka alakerran huoneesta oli suora kulku altaaseen. Huoneiden edessä on terassi ja matala terassi vedessä joten rantatuolin saa joko aurinkoon tai varjoon. Huoneet ovat skandinaaviseen tyyliin niukasti sisustettuja mutta siistejä ja valoisia. Koska ikkuna on koko huoneen levyinen oli verhot aika kiinni, muuten huoneeseen on suora näkymä altaalta ja baarista. Hotellin ravintolasta sai erinomaisia pitsoja ja hyvää italialaistyyppistä ruokaa. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan vaikka hotellitasoisia hinnat olivatkin. Muita palveluja joita kannattaa käyttää on huonepalvelu sekä spa. Hyvää palvelua ja isoa allas-aluetta arvostavalle hotelli soveltuu erinomaisesti. Rantakin on 5min kävelymatkan päässä ja muut palvelut parin askeleen päässä hotellialueesta.

 
16.11.2016

Kirjoittanut TiinaK513 Lahti, Suomi

Uima-allas paratiisi

Skandinavia keskellä Aasiaa, hotelli oli ilahduttavan raikas tummien sävyjen hotelli tarjonassa. Kannattaa valita huone josta pääsee suoraan altaaseen, on sitten omat aurinkovuoteet käytössä koko loman ajan. Aamianen oli ihan riittävä, aamiaishuoneen viihtyisyydessä oli toivomisen varaa. Rantaan oli matkaa n. 300 m, ihan käveltävissä. Näköaloja hotellilta ei juurikaan ollut, koska hotelli ei ole aivan merenrannalla. Siivous toimi kiitettävästi. Menisimme kyllä uudestaan.