1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

The Leaf Oceanside

  • Lähellä rantaa
  • Hyvällä paikalla
  • Kaunis puutarha

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

The Leaf Oceanside on hiljattain viihtyisä hotelli, joka sijaitsee vehreällä paikalla. Allasaluella on uima-allas sekä erillinen lastenallas. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja Khao Lakin keskustaankin pääsee kävellen.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Suurempia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja rauhallinen ilmapiiri. Lähellä rantaa ja keskustaa.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Khao Lakissa sijaitsevan The Leaf Oceanside by Katathani hotelli koostuu useista 1-3 kerroksisista rakennuksista. Hotellin allasaluetta ympäröi trooppinen vehreys ja valtava määrä kukkia. Erillinen lastenallas, maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Allasbaari. Hotellin Orchid ravintolassa aloitat päivän herkullisella aamiaisbuffetilla ja myöhemmin päivällä voit nauttia niin kansainvälisistä herkuista, kuin thaimaalaisista erikoisuuksistakin.

Pienessä spassa on saatavilla hierontoja ja kauneushoitoja lisämaksusta. Pieni kuntosali. Maksuton wifi yleisissä tiloissa sekä internetnurkkaus. Rannalle päästääkseen tulee ylittää tie. Noin 500 metriä keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin kesän 18 ja talven 18/19 matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.