1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa - Talvi 18/19

  • Villoja omalla altaalla
  • Sopii perheille
  • Aivan rannalla

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa vietät tasokasta lomaa aivan rannalla ja nautit herkullisesta ruoasta sekä hotellin hyvästä palvelusta. Hotellissa on kolme ravintolaa, kaunis allasalue ja paljon aktiviteetteja. Voit myös varata villan, jolloin käytössäsi on oma uima-allas sekä puutarha.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi / 1-5 hengelle, joista 2 lapsia. Yhden huoneen villoja 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Upea ja puhdas ranta, hyvä uima-allas, hyvä aamiainen, ilmainen kuljetus, puutarha ja lintujen laulu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1742 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Span viihtyisällä allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toisessa on lastenosio. Kaksi swim-up baaria tarjoilee herkullisia nimikko coctailejaan. Hotellialueella on kolme ravintolaa. Yksi buffetravintola joka tarjoaa kansainvälisiä ruokia, sekä kaksi á la carte -ravintolaa; Thai Fusion sekä italiaisia annoksia tarjoava Oceano.

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Span kuntoilukeskus on asiakkaiden käytössä maksutta. Saunan ja spa-osaston käyttö lisämaksusta. Tarjolla on monia urheiluaktiviteetteja, kuten tennistä, keilailua, rantalentopalloa, squashia ja biljardia, aktiviteetit lisämaksusta. Pöytätennistä maksutta. Karaokea lisämaksusta. Thainyrkkeilytunteja ja joogaa lisämaksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton wifi aulassa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna 24h/vrk. Noin 15 kilometrin matka Bang Niangin keskustaan ja noin 20 km Khao Lakin keskustaan. Minimarket. Paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen. Jouluillallinen (24.12) lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä ja summa on 10 000 THB. Summa voidaan maksaa käteisellä tai tehdä katevarauksena luotto- tai pankkikortilta. Uloskirjautumisen yhteydessä hotelli antaa pantin takaisin.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.