Ramada Resort Khao Lak

  • Ylellinen rantahotelli
  • Tyytyväiset asiakkaat

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tervetuloa rentoutumaan ylelliseen rantahotelliin Ramada Resort Khao Lakiin! Aikuiset nauttivat rauhallisesta oleskelusta allas-alueella, kävelyretkistä rannalla, kuntosalista ja spa -hoidoista. Lapsille on varattu oma osa uima-altaasta, ja leikkipaikalla riittää puuhaa. Ja kun illalla on aika rauhoittua omassa huoneessa, saattaa dvd-soitin olla iloinen yllätys.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe Plus -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviitti omalla altaalla 1-2 hengelle. Seafront Villa 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2440 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Remontoitu Ramada Resort Khao Lak on tasokas hotelli, jossa voit viettää rentouttavaa lomaa rauhallisessa ympäristössä aivan Khao Lakin rannalla. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta vehreässä ympäristössä. Allasalue, jossa erotettu osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allas-/snackbaari.

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja kahvila. Rannalla sijaitseva pääravintola Sassi's Beach Club tarjoaa thaimaalaisia ja kansainvälisiä annoksia merinäköalalla. Täällä voit nauttia lounaan ja illallisen. Aamiaispöytä tarjoillaan Kitchen Restaurantissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Spa, jossa tarjolla hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Hotellissa on yksinkertainen kuntosali. Maksutonta thai nyrkkeilyä, rantalentopalloa ja joogaa. Biljardi lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Nuoremmat lapset aikuisen seurassa. Hotellista on noin 700 metriä Bang Niangin keskustaan, josta löytyy muutamia ravintoloita ja kauppoja. Noin 3 kilometriä Khao Lakin keskustaan. Rajoitettua liikennettä.

Ramada Resort Khao Lakissa pyritään vähentämään muovin käyttöä ja hotellissa ei ole tarjolla enää muovipulloja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Jouluillallinen (24/12) ostettavissa paikan päällä.

Hyvä tietää

Hotellialue on laaja, jolloin etäisyys rannalle saattaa vaihdella huoneen sijainnista.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.