1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Manathai Khao Lak

  • Lähellä rantaa
  • Vehreä puutarha
  • Erillinen lastenallas

Aivan rannalla sijaitsevassa hotelli Manathai Khao Lakissa rentoudut allasalueen ja rannan väliin sijoitetuissa aurinkotuoleissa. Hotellissa on viihtyisä allasalue, kaksi ravintolaa ja allasbaari. Ja kun haluat tutustua rannikkoon mereltä käsin, voit vuokrata käyttöösi kanootin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Juniorsviittejä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Lugnt hotell. Fint poolområde och närheten till stranden. Jättefin strand. God tillgång på solsto...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1120 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Manathai Khao Lak sijaitsee Bangsak Beachin keskivaiheilla, kauniin trooppisessa ympäristössä. Hotellin uima-altaan yhteydessä on poreallas ja lapsille on erillinen uima-allas (syvyys 60 cm). Maksuttomat allaspyyhkeet, aurinkotuolit ja –varjot. Allasbaari.

Ravintola Coloursin herkullisesta menusta löytyy sekä kansainvälisiä että aasialaisia vaihtoehtoja, lisäksi rannalla on moderni thai-ravintola.

Maksuton kuntosali, rantalentopalloa ja kanootteja. Pöytätennis lisämaksusta. Thainyrkkeily lisämaksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille lapsille. Hierontoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu klo 11.00-22.30. Pesula- ja huonepalvelu lisämaksusta. Noin 250 m pieneen paikalliseen keskustaan ja 15 km Khao Lakin keskustaan. Lisämaksullinen bussikuljetus Khao Lakin keskustaan kahdesti päivässä.

Ateriat

Aamiasbuffet. Talvikaudella 18/19 varattavissa lisämaksusta puoli- tai täysihoito.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.