Le Menara By Khaolak Laguna

  • Rannalla
  • Suuri ja viihtyisä allasalue

Le Menara by Khaolak Lagunassa vietät rentoa rantalomaa Bang Lud Beachillä, muutama kilometri Khao Lakista pohjoiseen. Nauti aurinkoisista päivistä allasalueella, rentoudu ihanissa hieronnoissa hotellin spa-osastolla ja herkuttele thaimaalaisilla annoksilla ravintolassa. Valoisat ja modernin thaimaalaisella tyylillä sisustetut huoneen sijaitsevat ympäri suurta ja vehreää puutarhaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 tai 2 lasta. Kahden hengen huone bungalowissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 199 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Le Menara by Khaolak Laguna sijaitsee mukavalla paikalla Bang Lud Beachillä, pohjois-Khao Lakissa. Suuri allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa merinäkymin. Suuri infinity-allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja snacksejä.

Kaksi ravintolaa. L’amore Restaurantista on upeat näkymät altaalle sekä merelle ja tarjolla on aamiais- ja illallisbuffet. Le Sea Restaurant and Barsin listalta löytyy kalaa, mereneläviä sekä grilliruokaa.

Maksuton kuntosali. Tharn Natee Spassa on tarjolla erilaisia hierontoja sekä kauneushoitoja lisämaksusta. Joogaa ja rantalentopalloa. Vuokrattavissa maastopyöriä. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu. Pesulapalvelu lisämaksusta. Leikkihuone. Keskustaan on noin kilometri. Maksuton hotellikuljetus Khao Lakin keskustaan kerran päivässä.

Ateriat

Puolihoito. Täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä tai valmis menu, tarjoillaan ravintolassa L'amore.
  • Aamiaispakkaus (tilataan päivää ennen).
  • Lounas, à la carte-menu tai valmis menu.
  • Illallinen, à la carte-menu, tarjoillaan ravintolassa L'amore.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.