Huoneet

Deluxe -huone jacuzzilla

Suuria deluxe-huoneita, joissa on kylpyhuoneessa jacuzzi. Ulkotila, jossa on aurinkotuolit ja suora pääsy jaetulle altaalle. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen.

Smart-tv. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita La Flora-siivessä sisustettuna thaimaalaiseen tyyliin. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe -huone suoralla kululla jaetulle altaalle parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneet sijaitsevat La Flora-siivessä. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä ja kahdella aurinkotuolilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.