1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe -huone jacuzzilla

Suuria ja ylellisiä deluxe -huoneita jacuzzilla, jotka koostuvat olohuoneesta, kahdesta makuuhuoneesta ja kahdesta kylpyhuoneesta sekä ulkotilasta jaetulla ulkotilalla. Toisessa makuuhuoneessa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa on sohvaryhmä, tv satelliittikanavilla ja dvd -soitin (elokuvia lainattavissa vastaanotossa). Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe -huone jaetulla altaalla

Deluxe -huone suoralla kululla jaetulle altaalle parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Tv satelliittikanavilla, dvd -soitin (elokuvia lainattavissa vastaanotossa), jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Rauhallisesti sisustettuja deluxe-huoneita (n. 42 m2) ja deluxe-huoneita allaspääsyllä (n. 45 m2) Deluxe-huoneissa kylpyamme. Huoneissa joissa allaspääsy on poreamme ja kaksi aurinkotuolia sekä aurinkovarjo. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Huoneissa on puhelin, minijääkaappii, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Satellitti-tv, jossa musiikkikanava sekä dvd-soitin. Elokuvia on lainattavissa vastaanotosta maksutta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 42/45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe huoneita bungaloweissa. Huoneet sijaitsevat lähellä rantaa. Erillinen ulkosuihku ja maaterassi. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Satellitti-tv, jossa musiikkikanava sekä dvd-soitin (elokuvia on lainattavissa vastaanotosta maksutta). Puhelin. Minijääkaappi ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 54 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.