1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Fanari Khaolak Resort Courtyard

Fanari Khaolak Resort Courtyard –hotellin kahta uima-allasta reunustavat mukavat aurinkotuolit. Täällä nautit hyvästä palvelusta, tilaat baarista herkullisen drinkin ja vietät leppoisia siesta-hetkiä huoneessa tai mukavasti varjossa kirjaa lukien. Voit valita tavallisen kahden hengen huoneen tai huoneen bungalowissa. Aamiaispöytä sisältyy hintaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/ 1-4 hengelle, joista 2 lapsia/1-5 hengelle, joista 1-3 lapsia. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Rigtige søde personaler. Ligger mellem byen og strand. Ingen larm ( pub - dickomusik )
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 229 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fanari Khaolak Resort Courtyard on raikas hotellikokonaisuus vehreässä ympäristössä. Hotelli koostuu kahdesta osasta. Päärakennuksessa on kahden hengen huoneita, ja sen vieressä useita bungaloweja. Molemmille hotelliosille on oma allasalueensa jossa uima-altaasta on erotettu oma osio lapsille ja maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja, allaspyyhkeet. Allasbaari. Lisämaksusta mahdollisuus hierontaan altaalla.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan thaimaalaisia sekä kansainvälisiä annoksia. Viihdeohjelmaa joinakin iltoina viikossa. Huonepalvelu päiväsaikaan lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Minimarket. Bang Njangin keskustaan ja rantaan noin 800 metriä. Khao Lakin keskustaan noin 3 kilometriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin kesän 18 ja talven 18/19 matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.