Fanari Khaolak Resort - Seafront

Hotelli Fanari Khaolak Resort - Seafront on hieman pienempi hotelli täydellisellä sijainnilla Bang Niang-rannalla. Täältä löytyy hieno allasalue erillisellä lastenaltaalla. Hotellissa on ravintola ja maksuton wifi yleisissä tiloissa. Suurempi keskusta sijaitsee vain noin kilometrin päässä.


Huonetyyppi

Deluxe-huone bungalowissa 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita superior-bungalowissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta ystävällinen. Siisteys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 243 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Fanari Khaolak Resort - Seafront sijaitsee suositun Bang Niang -rannan läheisyydessä. Hotellissa on pieni allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat allaspyyhkeet, aurinkotuolit ja -varjot.Aivan hotellin ulkopuolella on pienempi ranta, mihin pääsee portaita pitkin. Tiettyinä ajanjaksoina sekä nousuveden aikaan ranta voi olla pienempi tai kadota kokonaan. Uimaan pääsee myös Bang Niang Beachille, mikä sijaitsee noin 300 metrin päässä.

Ravintola, joka tarjoilee thaimaalaisia sekä kansainvälisiä annoksia. Huonepalvelu päivisin. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Noin 1 kilometri pieneen Bang Niangin keskustaan sekä noin 3 kilometriä Khao Lakin keskustaan, missä on suurempi tarjonta ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Huonolla säällä läheinen ranta voi kadota suurien aaltojen alle.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.