Yhdistelmäloma Sri Lankassa

Sri Lankan yhdistelmälomat

Varaamalla yhdistelmäloman saat enemmän irti Sri Lankan lomastasi. Lomalla pääset tutustumaan Sri Lankaan 14 päivän ajan. Ensimmäisen viikon aikana majoitut kolmessa eri hotellissa tietyissä kohteissa. Viikko sisältää kuljetukset eri kohteiden ja haluamiesi paikkojen välillä – muusta ohjelmasta vastaat sinä itse. Toisen viikon vietät valitsemassasi rantahotellissa, jossa voit nauttia auringosta ja ihanista rannoista. 

Yhdistelmälomaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot
  • Majoitus neljässä eri hotellissa, joista yksi vapaavalintainen rantahotelli
  • Englannin kielinen kuljettaja (max. 8 tuntia/päivä, auto tai minibussi)
  • Aamiaispöytä. Puoli- tai täyshoito lisämaksusta
  • Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuodenillallinen (31.12) sisältyy näinä päivinä

Voit valita kahdesta erilaisesta reitistä. Toinen reitti kulkee Sri Lankan eteläpuolella, jossa majoitut Colombossa, Nuwara Eliyassa sekä Yalassa. Toinen reitti on maan pohjoispuolella, jolloin majoitukset tapahtuvat Colombossa, Habanarassa ja Kandyssa. Kuljetukset resortien välillä saattavat kestää joissain tapauksissa jopa viisi tuntia (siirtymäajat sisältyvät kuljettajien ajorajoituksiin/päivä, joka on 8 tuntia). 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai-torstai: 9-18
Perjantai: 9-17
Chat avoinna ma-pe: 10:30-15
 

[email protected]

Chattaa meille

 

Ensimmäisen viikon ohjelma

Päivä 1-3: Colombo Fairway, Colombo

Ensimmäinen hotelli on Colombo Fairway, jossa majoitut modernissa kahden hengen huoneessa värikkäässä Colombon kaupungissa. Hotelli sijaitsee keskustassa, ja toimii erinomaisena aloituspisteenä kaupunkiseikkailulle. Täältä löydät lukuisia temppeleitä ja puutarhoja, sekä erinomaisen valikoiman ostosmahdollisuuksia, yöelämää ja ravintoloita.

Vinkki: Hotellin lähellä sijaitsee Cinnamon Gardens, alue joka oli aikoinaan täynnä kaneliviljelmiä. Nykyään alueella on upeita villoja, suurlähetystöjä ja museoita. Samalla alueella on myös kansallismuseo ja Viharamahadevi Park.

Päivä 3-5: Grand Hotel, Nuwara Eliya

Syvemmällä sisämaassa sijaitsee Nuwara Eliya, jossa majoitut kauniissas Grand Hotellissa. Hotellin historia ulottuu 1800-luvun lopulle saakka. Nuwara Eliya on Sri Lankan korkein kaupunki, ja se sijaitsee keskellä teeviljelmiä. Brittiläiset valloittajat alkoivat lomailla täällä 1800-luvulla, ja monet suurista kartanoista ovat toiminnassa tänäkin päivänä. 

Vinkki: Tee päiväretki läheiselle Horton Plains -kansallispuistoon. Keskellä puistoa, majasteettisten kallioiden luona sijaitsee 2000 metriä syvä kalliojyrkänne – joka tunnetaan myös nimellä maailman loppu. Parin tunnin matkan päässä pohjoisessa sijaitsee naapurikaupunki Kandy ja tunnettu temppeli nimeltä Sri Dalada Maligawa, jossa Buddhan kulmahampaan uskotaan olevan. 

Päivä 5-8: Jetwig Yala, Yala

Yhdistelmäloman ensimmäinen viikko päättyy vehreään hotelli Jetwig Yalaan Sri Lankan etelärannikolla. Hotelli on arkkitehtuuriltaan elegantti, ja hotellista löytyy suuri uima-allasalue.

Vinkki: Sisäänkäynti Yalan kansallispuistoon sijaitsee vain kahden kilometrin päässä. Täällä voit pienen kierroksen aikana nähdä elefantteja, leopardeja, huulikarhuja ja puhveleita. Yalasta ei ole pitkä matka Udawalawen kansallispuistoon tai The Elephant Transit Home:en, jossa joka vastaanottaa loukkaantuneita ja orpoja elefantteja ympäri Sri Lankaa. Niitä hoidetaan niin kauan kunnes ne pärjään itsekseen, ja sen jälkeen ne vapautetaan Udawalawen kansallispuistoon. 


 

Valitse hotelli loman toiselle viikolle

Päivät 8-14: Vapaavalintainen rantahotelli

Yhdistelmäloman toiselle viikolle viikolle voit valita majoitukset värikkäästä Negombosta, rauhallisesta Bentotasta tai surffiparatiisi Hikkaduwasta. Kaikissa kolmessa kohteessa saat nauttia auringosta ja ihanista rannoista.


 

Palvelutaso

Apollomatkoilla ei ole henkilökuntaa Sri Lankassa. Kohteessa on englanninkielinen yhteistyökumppani, jonka numero löytyy matkalipustasi.