Sri Lankan yhdistelmäloma

Sri Lankan yhdistelmälomat

Varaamalla yhdistelmäloman saat enemmän irti Sri Lankan lomastasi. Lomalla pääset tutustumaan Sri Lankaan 14 päivän ajan. Ensimmäisen viikon aikana majoitut kolmessa eri hotellissa tietyissä kohteissa. Viikko sisältää kuljetukset eri kohteiden ja haluamiesi paikkojen välillä – muusta ohjelmasta vastaat sinä itse. Toisen viikon vietät valitsemassasi rantahotellissa, jossa voit nauttia auringosta ja ihanista rannoista. 

Yhdistelmälomaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot
  • Majoitus neljässä eri hotellissa, joista yksi vapaavalintainen rantahotelli
  • Englannin kielinen kuljettaja (max. 8 tuntia/päivä, auto tai minibussi)
  • Aamiaispöytä. Puoli- tai täyshoito lisämaksusta
  • Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuodenillallinen (31.12) sisältyy näinä päivinä

Voit valita kahdesta erilaisesta reitistä. Toinen reitti kulkee Sri Lankan eteläpuolella, jossa majoitut Colombossa, Nuwara Eliyassa sekä Yalassa. Toinen reitti on maan pohjoispuolella, jolloin majoitukset tapahtuvat Colombossa, Habanarassa ja Kandyssa. Kuljetukset resortien välillä saattavat kestää joissain tapauksissa jopa viisi tuntia (siirtymäajat sisältyvät kuljettajien ajorajoituksiin/päivä, joka on 8 tuntia). 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 17
Torstai – Perjantai: 9 - 15

[email protected]

Ensimmäisen viikon ohjelma

Päivä 1-3: Cinnamon Red, Colombo

Ensimmäiset päivät majoitut hotelli Cinnamon Redissä, joka sijaitsee Colombon kesksutassa. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana kaupungissa, ja pääset helposti tutustumaan tuhansiin temppeleihin ja puutarhoihin, ja voit nauttia loistavista ostosmahdollisuuksista, vilkkaasta yöelämästä ja ravintoloista. 

Vinkki: Käy Cinnamon Gardensilla, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Aikoinaan alue oli täynnä kaneliviljelmiä. Nykyään alueella on upeita villoja, suurlähetystöjä ja museoita. Alueen läheisyydessä sijaitsee myös kansallismuseo ja Viharamahadevi Park.

Päivä 3-6: Cinnamon Lodge Habanara, Habarana

Seuraava hotelli sijaitsee pienessä Habanaran kaupungissa Sri Lankan sisämaassa. Täällä majoitut Cinnamon Lodge Habanara -hotellissa, joka on kuin paratiisi luontoa rakastaville. Nauti tilavasta allasalueesta ja ruoista, jotka kasvatetaan hotellin omalla alueella. 

Vinkki: Habanaran eteläpuolella sijaitsee yksi saaren kuuluisimmista kulttuurinähtävyyksistä – kultainen luolatemppeli Dambullassa. Monet buddhalaiset tulevat tänne tuomaan kukkia yhdelle luolien 153 buddhapatsaasta. Lähellä sijaitsee myös upea Sigiriya Rockin palatsi, jonka kuningas rakennutti suojelemaan kruunua 500-luvulla. Lyhyen ajomatkan päässä hotellilta sijaitsee Minneriyan kansallispuisto, joka on tunnettu suurista elefanttilaumoistaan. Täällä asuu myös leopardeja, loreja, huulikarhuja ja tuhansia lintuja. 

Päivä 6-8: Cinnamon Citadel, Kandy

Ensimmäinen viikko päättyy tyylikkääseen Cinnamon Citadel -hotelliin, joka sijaitsee Mahaveli-joen vieressä Kandyssa. Täältä löydät suuren allasalueen ja ravintoloita, joista on upeat näkymät joelle. Kandyssa on myös yksi buddhalaisiten pyhimmistä paikoista – Sri Dalada Maligawa, tai pyhän hampaan temppeli, jossa Buddhan kulmahampaan uskotaan olevan.

Vinkki: Kandy sijaitsee keskellä Sri Lankaa, joten monet saaren tunnetuimmista nähtävyyksistä ovat lähellä. Kaupungin eteläpuolella sijaitsee Peradaniya, joka on yksi Aasian kauneimmista kasvitieteellisistä puutarhoista, sekä brittiläinen kolonialistikaupunki Nuwara Eliya, jonka keskellä on 1889-luvulla avattu golf-kenttä. Pienen ajomatkan päässä sijaitsee myös Horton Plainsin kansallispuisto. Täällä on niin sanottu maailman reuna, 2000 metrinen kallionjyrkänne majasteellisien vuorien keskellä.


 

Valitse hotelli loman toiselle viikolle

Päivät 8-14: Valinnainen rantahotelli

Yhdistelmäloman toiselle viikolle viikolle voit valita majoitukset värikkäästä Negombosta, rauhallisesta Bentotasta tai surffiparatiisi Hikkaduwasta. Kaikissa kolmessa kohteessa saat nauttia auringosta ja ihanista rannoista.


 

Palvelutaso

Apollomatkoilla ei ole henkilökuntaa Sri Lankassa. Kohteessa on englanninkielinen yhteistyökumppani, jonka numero löytyy matkalipustasi.