1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Marriott Resort & Spa Weligama Bay

  • Uusi hotelli
  • Aivan rannalla
  • Spa hotellissa

Weligama Bayssa loma on tehty merestä, auringosta ja surffauksesta. Hotelli Marriot Resort Weligama Bayssä modernit standardit yhdistyvät pienen kalastajakylän charmiin. Täällä asut viihtyisissä huoneissa aivan rannalla ja nautit hyvästä ruoasta ja korkeatasoisesta palvelusta.


Huonetyyppi

Superior huoneita 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Palvelu ja iloisuus.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1005 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu yhdestä korkeasta rakennuksesta, jossa on useita huoneita. Uima-allas ja puutarha sijaitsevat aivan rannan äärellä. Hotellin alueella on kolme uima-allasta, joista yksi on pienellä liukumäellä varustettu lastenallas ja yhdessä altaassa on jacuzzi kulmaus.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Ravintola Weligama tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa maailman eri keittiöistä. Ravintola Big Fishissä maistellaan paikallisten kalastajien saaliita. Pieniä annoksia ja juomia altaan äärellä puolestaan tarjoilee ravintola Surf´s Up. Hotellissa on lisäksi aulabaari sekä deli, josta on saatavilla kahvia ja leivonnaisia.

Maksuttomia aktiviteettejä, kuten joogaa. Lentopalloa maksutta. Hotellin oma lastenkerho jossa esim. pelejä ja elokuvia. Span palvelut lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta.

Noin 15 minuutin kävelymatka keskustaan, jossa on kauppoja ja joitakin ravintoloita. Mirissan kaupunki, jossa suurempi tarjonta ravintoloita sijaitsee noin 15-20 minuutin automatkan päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Jouluillallinen (24.12) ja uuden vuoden illallinen (31.12). Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.