1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Jetwing Blue

  • Spa hotellissa
  • Aivan rannalla

Negombossa, Intian valtameren rannalla sijaitsee hotelli Jetwing Blue. Hotelli huokuu kuulua srilankalaista vieraanvaraisuutta ja trooppista ylellisyyttä. Täällä asut tilavissa deluxe huoneissa vehreässä ympäristössä aivan rannalla.


Huonetyyppi

Deluxe huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1868 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Jetwing Blue sijaitsee vehreässä puutarhassa eloisassa Negombossa. Aulan lähellä sijaitseva uima-allas on syvempi ja sen ympärillä on mukavia istumapaikkoja. Toinen allas sijaitsee rauhallisessa paikassa hotellin toisella puolella. Molempien altaiden ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja.

Pääravintola The Kitchenissä on tarjolla sekä buffet että à la carte vaihtoehdot. Aula- ja allasbaareista on saatavilla virkistäviä juomia. Rantaravintola Center Pointissa voi nauttia pizzaa, kevyitä aterioita sekä juomia allasalueella.

Spa-osastolla höyryhuone, hierontoja sekä hoitoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Rantalentopalloa ja kuntosali maksutta. Tennistä lisämaksusta sisarhotelli Jetwing Beachissa.Hotellialueella on kauppa sekä valuutanvaihtopiste. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna 24 h/vrk.

Ateriat

Aamiaispöytä. Jouluillallinen (24.12) sekä uuden vuoden illallinen (31.12). Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.