1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Golden Star Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,5 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
6,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


1 10:stä

ismo,
forssa

+
hotellin vaihto
-
tarkastakaa hotellin luokitus

Vahvistettu asiakas: 2018-09-01


8 10:stä

Piia,
Lahti

+
Ystävällinen henkilökunta. Sijainti. Aamupala
-
Enemmän aurinkotuoleja rannalle. Rannan ruoka ja juoma tarjoiluun kannattaisi panostaa. Jos hotellissa jotain aktiviteetteja niistä ei tiennyt mitään koska missään ei mitään mainoksia eikä kukaan kertonut mitään!!!!! Esim eläväämusiikkia piti olla, mutta ei ollut kertaakaan loman aikana.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-03


6 10:stä

Petri,
Vantaa

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Hotellihuoneet kuluneet, peruskunnostus

Vahvistettu asiakas: 2018-02-10


5 10:stä

Juha-Pekka,
Vehmaa

+
Mukava henkilökunta, Hyvä sijainti. Rannalla.
-
Huoneen kalusteiden päivitys. Paikan yleiseen kunnossapitoon enemmän huomiota.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-10


7 10:stä

sirpa,
Lieto

+
lähellä rantaa
-
Nettisivuilla ilmoitettiin hotellilla olevan joka ilta ohjelmaa, ei ollut yhtenäkään iltana. Samoin aktiviteetti puuttui.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-27


8 10:stä

Kirsi,
Lahti

+
perushotelli, missä kaikki tarvittava yöpymiseen.Hyvä etäisyys kaikesta
-
Aamiaisella yrmeitä naamoja henkilökunnalla, ainoastaan eräs silmälasipäinen vanhempi rouva oli ihana asiakaspalvelija.Myös teen/kahvin tarjoaminen voisi olla sujuvampaa. Hotellissa EI todellakaan ollut mitään aktiviteetteja eikä iltaohjelmaa

Vahvistettu asiakas: 2018-01-27


5 10:stä

,

+
Sijainti rannan rauhallisemmalla osalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-06


7 10:stä

Vera,
Hyvinkää

+
Rannan äärellä sijainti! Ystävällinen henkilökunta.
-
Uloskirjaus hotellista ilta-/ yölennoille myöhäisempi! Ja koskee siis ihan jokaista hotellia. Etenkin lapsiperheen kanssa olisi mukavampi lomailla, jos jos loman alussa tietäisi, että huoneen saa pitää esim. Lähtöön asti. Nyt stressaat loman huonetilannetta ja juokset sitä kyselemässä monta kertaa loman aikana. Ja usein henk.kunta ei osaa kertoa tilannetta kuin 1-2 vrk etukäteen..

Vahvistettu asiakas: 2017-12-23


1 10:stä

Kihn,
Fredericia

+
Personalet, maden, stranden og beliggenheden
-
det ville være en fordel at i havde oplyst at hotellet lukked den 15/03-2019, så havde vi nok valgt noget andet, det var så lavsi. Vi kunne ikke købe hverken vin eller øl til maden da deres licens var taget fra dem, poolen blev kun gjort rent 4 gange på 15 dage samt de indfødte kom og badede med tøj på uden at skylle sig, ud af 8 bruser ved poolen virkede 1. Under alt kritik.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-07


9 10:stä

Jeanette,
Frederikssund

+
Personalet og servicen
-
Nye terrassestole og borde

Vahvistettu asiakas: 2018-10-27


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Star Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 3/5 Palvelu
 • 3/5 Hinta-laatusuhde
 • 3/5 Siisteys

37% matkustajista suositttelee

424 arvostelua
Erinomainen
 
43
Erittäin hyvä
 
96
Hyvä
 
127
Ei kovin hyvä
 
86
Huono
 
72

Viimeisimmät 5 arviota

20.8.2018

Kirjoittanut 928tarjav Forssa, Suomi

Vaihto heti!

En voi suositella tätä hotellia vaikka henkilökunta vaikutti kovin ystävällisestä. Olimme varanneet loman 2 viikoksi. Kokonaisuudessaan rapistunut paikka. En olisi voinut kuvitella yöpyväni yhtäkään yötä tässä hotellissa. Haju luontaan työntävä, sänky vuodelta jotain ja kaikki sillain ei niin ihanasti rempallaan.Teimme heti vaihdon toiseen hotelliin. WiFi ei toiminut siellä missään. Hotellin omat kuvat eivät kerro totuutta.

 
9.2.2018

Kirjoittanut jpmakila Vehmaa, Suomi

Ulkoisesti nätti, vaatimaton hotelli

Ensivaikutelma heikko: vanhat kalusteet, aika likaista, torakka huoneessa ja vedenkeitin syttyi palamaan avotulella sähkövian vuoksi. Omatoiminen sammutus pyyheliinalla tukahduttamalla. Paljon myös positiivista: mukava respan väki ja huonepoika, maksuton check-outin pidennys, lähellä rantaa ja tilavat huoneet. Taitaa olla paikallista keskitasoa ja vähän sitä parempi. Täällä pärjää, kun muistaa, että maassa maan tavalla.

 
7.5.2017

Kirjoittanut MariskaRico Nokia, Suomi

Kovin eri tasoisia huoneita

Kun saavuimme perille, saimme ensin huoneen jonka näkymät olivat hotellin takapihalla olevalle parkkipaikalle. Ilman pyyntöä respasta tultiin kysymään, haluatteko vaihtaa huonetta. Vaihdoimme vaikka emme olleet ehtineet asiaa vielä edes ajatella. Vaihto kannatti, saimme ykköskerroksesta huoneen jossa oli oma terassi. Huone oli lisäksi paljon edellistä suurempi ja siellä oli ilmanlämpöpumppu, aika pakollinen noilla helle lukemilla. Aamupala oli runsas ja hyvä. Palvelu aina iloista, joskin paikalliseen tapaan hidasta. Rantatuolit oli ilmaisia ja niitä oli riittävästi. Tapasimme vain yhden suomalais pariskunnan ja yhden soolomatkailijan. Tykättiin kovasti, mutta kannattaa tosiaan pyytää uusi huone jos ei miellytä. Selkeästi vain osa hotellista on remontoitu.

 
25.2.2019

Kirjoittanut Ahamed T Nuwara Eliya, Sri Lanka

Waste of money

The service was worst.,..the price was high...please don't take the ground floor rooms.. mosquito every where,the pool was not bad and it was nine feet deep that was great and then the food was nice......

 
26.1.2019

Kirjoittanut Annikarum Norrköping, Ruotsi

Calm and relaxing.

Ok, this might not be the place for you if you need everything to be modern, super clean and in perfect order, but after reading all the negative reviews here we expected it to be awful which it definitely isn't. We actually loved it. The rooms are really spacious and we had not problems whatsoever with the AC. It's right by the beach and what we appreciated the most was the calm, friendly and relaxing atmosphere.