1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Golden Star Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,0 / 10
Huone/huoneisto
 
6,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


1 10:stä

ismo,
forssa

+
hotellin vaihto
-
tarkastakaa hotellin luokitus

Vahvistettu asiakas: 2018-09-01


8 10:stä

Piia,
Lahti

+
Ystävällinen henkilökunta. Sijainti. Aamupala
-
Enemmän aurinkotuoleja rannalle. Rannan ruoka ja juoma tarjoiluun kannattaisi panostaa. Jos hotellissa jotain aktiviteetteja niistä ei tiennyt mitään koska missään ei mitään mainoksia eikä kukaan kertonut mitään!!!!! Esim eläväämusiikkia piti olla, mutta ei ollut kertaakaan loman aikana.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-03


6 10:stä

Petri,
Vantaa

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Hotellihuoneet kuluneet, peruskunnostus

Vahvistettu asiakas: 2018-02-10


5 10:stä

Juha-Pekka,
Vehmaa

+
Mukava henkilökunta, Hyvä sijainti. Rannalla.
-
Huoneen kalusteiden päivitys. Paikan yleiseen kunnossapitoon enemmän huomiota.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-10


7 10:stä

sirpa,
Lieto

+
lähellä rantaa
-
Nettisivuilla ilmoitettiin hotellilla olevan joka ilta ohjelmaa, ei ollut yhtenäkään iltana. Samoin aktiviteetti puuttui.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-27


8 10:stä

Kirsi,
Lahti

+
perushotelli, missä kaikki tarvittava yöpymiseen.Hyvä etäisyys kaikesta
-
Aamiaisella yrmeitä naamoja henkilökunnalla, ainoastaan eräs silmälasipäinen vanhempi rouva oli ihana asiakaspalvelija.Myös teen/kahvin tarjoaminen voisi olla sujuvampaa. Hotellissa EI todellakaan ollut mitään aktiviteetteja eikä iltaohjelmaa

Vahvistettu asiakas: 2018-01-27


5 10:stä

,

+
Sijainti rannan rauhallisemmalla osalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-06


7 10:stä

Vera,
Hyvinkää

+
Rannan äärellä sijainti! Ystävällinen henkilökunta.
-
Uloskirjaus hotellista ilta-/ yölennoille myöhäisempi! Ja koskee siis ihan jokaista hotellia. Etenkin lapsiperheen kanssa olisi mukavampi lomailla, jos jos loman alussa tietäisi, että huoneen saa pitää esim. Lähtöön asti. Nyt stressaat loman huonetilannetta ja juokset sitä kyselemässä monta kertaa loman aikana. Ja usein henk.kunta ei osaa kertoa tilannetta kuin 1-2 vrk etukäteen..

Vahvistettu asiakas: 2017-12-23


9 10:stä

Jeanette,
Frederikssund

+
Personalet og servicen
-
Nye terrassestole og borde

Vahvistettu asiakas: 2018-10-27


9 10:stä

dag ,
Agder

+
Kjempegod service, trivelig personal. Bedre enn beskrivelsen
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-20


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Star Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 3/5 Palvelu
 • 3/5 Hinta-laatusuhde
 • 3/5 Siisteys

37% matkustajista suositttelee

420 arvostelua
Erinomainen
 
43
Erittäin hyvä
 
94
Hyvä
 
126
Ei kovin hyvä
 
85
Huono
 
72

Viimeisimmät 5 arviota

20.8.2018

Kirjoittanut 928tarjav Forssa, Suomi

Vaihto heti!

En voi suositella tätä hotellia vaikka henkilökunta vaikutti kovin ystävällisestä. Olimme varanneet loman 2 viikoksi. Kokonaisuudessaan rapistunut paikka. En olisi voinut kuvitella yöpyväni yhtäkään yötä tässä hotellissa. Haju luontaan työntävä, sänky vuodelta jotain ja kaikki sillain ei niin ihanasti rempallaan.Teimme heti vaihdon toiseen hotelliin. WiFi ei toiminut siellä missään. Hotellin omat kuvat eivät kerro totuutta.

 
9.2.2018

Kirjoittanut jpmakila Vehmaa, Suomi

Ulkoisesti nätti, vaatimaton hotelli

Ensivaikutelma heikko: vanhat kalusteet, aika likaista, torakka huoneessa ja vedenkeitin syttyi palamaan avotulella sähkövian vuoksi. Omatoiminen sammutus pyyheliinalla tukahduttamalla. Paljon myös positiivista: mukava respan väki ja huonepoika, maksuton check-outin pidennys, lähellä rantaa ja tilavat huoneet. Taitaa olla paikallista keskitasoa ja vähän sitä parempi. Täällä pärjää, kun muistaa, että maassa maan tavalla.

 
7.5.2017

Kirjoittanut MariskaRico Nokia, Suomi

Kovin eri tasoisia huoneita

Kun saavuimme perille, saimme ensin huoneen jonka näkymät olivat hotellin takapihalla olevalle parkkipaikalle. Ilman pyyntöä respasta tultiin kysymään, haluatteko vaihtaa huonetta. Vaihdoimme vaikka emme olleet ehtineet asiaa vielä edes ajatella. Vaihto kannatti, saimme ykköskerroksesta huoneen jossa oli oma terassi. Huone oli lisäksi paljon edellistä suurempi ja siellä oli ilmanlämpöpumppu, aika pakollinen noilla helle lukemilla. Aamupala oli runsas ja hyvä. Palvelu aina iloista, joskin paikalliseen tapaan hidasta. Rantatuolit oli ilmaisia ja niitä oli riittävästi. Tapasimme vain yhden suomalais pariskunnan ja yhden soolomatkailijan. Tykättiin kovasti, mutta kannattaa tosiaan pyytää uusi huone jos ei miellytä. Selkeästi vain osa hotellista on remontoitu.

 
20.12.2018

Kirjoittanut Belal911 Dammam, Saudi Arabia

Was not good

The hotel location is ok and on the beach and staff were nice. However, the hotel is not good. Mosquitos, spiders, and insects are everywhere in the room, and outside more. It was really bad that can’t sleep with a lot of insects with me in the room. Wifi is connecting only in the lobby and no WiFi in room. Furniture very old and some of them broken like the chair and I’ll post a picture of it. The sheet on bed is dirty and I’ll post a picture of it. Breakfast is not ok. I just had eggs and banana and coffee because most of the food exposed and you can see insects flying over it that doesn’t feel good. I’ll share some pictures

 
16.12.2018

Kirjoittanut johesk Port Grimaud, Ranska

Good for a nights stay

Arrived early and was accommodated straight away which we were happy about after a long flight . Hotel is a bit run down compared to the pictures and our room was much more run down compared to that of our friends room which was much better. Ideally located for restaurants but apart from that not much to do in the area. Staff were very friendly and breakfast was well varied.