Kokemuksia Camelot Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Camelot Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

51% matkustajista suositttelee

1035 arvostelua
Erinomainen
 
315
Erittäin hyvä
 
390
Hyvä
 
220
Ei kovin hyvä
 
64
Huono
 
46

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2019

Kirjoittanut reissaaja_nina

Erinomainen kuljettaja/opastuspalvelu

Meillä oli hotellin suosittelema kuljettaja - Anton - kuljettajana/oppaana monella retkellä. Anton on todella miellyttävä ja asiallinen kuski, pidimme kovasti hänestä ja hänen kertomuksistaan Sri Lankasta. Suosittelemme!

 
15.12.2018

Kirjoittanut Reissumake1200

Hyvä hotelli.

Olimme 2 yötä tässä hotellissa prätkäporukalla. Hyvä sijainti ja palvelu. Aamupala hyvä. Kivat altaat ja ystävällinen henkilökunta. Paikanpäällä tingattu hinta oli -25%. Olimme hotelissa joulukuun puolivälissä 2018. Siistit ja kivat huoneet. Allasnäkymä oli plussaa. markku / porvoo

 
3.4.2018

Kirjoittanut Ari L Tampere, Suomi

Mahtava

Juuri remontoitu huone, uima-allas näkymä ja merinäkymä, ilmastointi on erittäin hyvä huoneessa, wifi toimi hyvin, tallelokero huoneessa, suihku hyvä. Kahvit ja tee huoneessa, vedenkeitin. Jääkaappi huoneessa. Aamupala erinomainen, uima-allas hieno. Henkilökunta loistavaa.

 
7.3.2018

Kirjoittanut LauriM222 Pietarsaari, Suomi

Kahden viikon lomalla lämpöisessä paikassa. 30 astetta

Hotelli oli parempi kuin matkaopas antoi ymmärtää, siistit huoneet, meri lähellä kolme uimallasta ja allabaari muutaman metrin päässä. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu loistavaa. Aamiaine oli vaihteleva ja hyvä. Allas- ja ranta-alueet siiistejä.

 
7.10.2019

Kirjoittanut vinuraD2019 Kaduwela, Sri Lanka

Friendly staff and great location

Staff was really supportive and friendly from the check-in to checkout itself. Property is beachfront though the beach is not a private one. Room is clean but small, bed is comfy. Not much of a view from the room balcony. Very less amount of selections in the buffet. Lunch and dinner buffets are almost the same. Breakfast is average.