Instagram -kuvia Sri Lankasta

Täältä löydät ruotsalaisen matkaopas Veronican Instagram -kuvia Sri Lankasta. Inspiroidu, tägää omat reissukuvasi nimellä #apollomatkat ja seuraa Apollomatkoja Instagramissa @Apollomatkat.

Eksoottinen Sri Lanka

Tällä viikolla tutustut eksoottiseen Sri Lankaan! Täällä näet ihania rantoja, upeita kukkia, fantastista villiemänää ja hyvää, mausteista ruokaa.

Sigirikya Rock, Sri Lanka

Sigiriya Rock, jota kutsutaan myös leijonakallioksi,  kohoaa korkealle viidakon ylle. Huipulle päästäksesi nouset 1200 rappusta, ja perillä odottaa henkeäsalpaava näköala. 

Bentota

Bentotassa voit nauttia rennosta rantaelämästä kullanhohtoisilla kilometrien pituisilla hiekkarannoilla. Täältä ei löydy aurinkotuoleja, ja jaat rannan hymyilevien paikallisten kanssa!

Lohikäärmehedelmä

Värikäs lohikäärmehedelmä on yksi eksoottisista hedelmistä, joita kasvaa Sri Lankassa. Täällä voit nauttia mangoa, papayaa, rambutania ja passionhedelmää – ja ne maistuvat niin paljon paremmilta paikan päällä! 

Kandy, Sri Lanka

Sri Lankan toisiksi suurin kaupunki Kandy keskellä saarta on yksi buddhalaisuuden pyhistä paikoista – Pyhän hampaan temppeli – jossa sanotaan olevan Buddhan vasen kulmahammas. Koe maagiset suitsukkeiden ja kukkien tuoksut, jotka on jätetty paikanpäälle. 

Hikkaduwa

Suosittu Hikkaduwa on surffareiden unelmakohde. Hotelli Coral Sandsin ulkopuolella sijaitsee merensuojelualue – ota mukaasi snorklausvälineet ja tutustu vedenalaiseen maailmaan. 

Sri Lankan luontoa

Rentoudu varjossa puun alla ja nauti ihanasta rantaelämästä.

Bentota Beach

Miltä kuulostaisi herätä näissä maisemissa? Hotelli Bentona Beach By Cinnamon on lähellä keskustaa, ja aivan joen ja meren välissä. Joki tarjoaa loistavat mahdollisuudetvesiaktiviteetteihin! 

Hotelli Cinnamon Citadel

Uniikilla yhdistelmämatkallamme Sri Lankaan voit yöpyä tasokkaassa hotelli Cinnamon Citadelissa, joka sijaitsee loistavalla paikalla maan pisimmän joen, Mahawelin, lähellä trooppisissa maisemissa. 

Kalastusveneitä

Sri Lankan rannat eivät ole vain paikkoja uimiseen ja auringonottoon, vaan myös työpaikkoja kalastajille. Heidän pienet, värikkäät veneensä tuovat piristystä pitkille hiekkarannoille. 

Colombo

Värikäs Colombo on täynnä pilvenpiirtäviä, historiallisia monumentteja, temppeleitä ja markkinoita. Täältä löydät hyviä ostospaikkoja kuten Paradise Road josta löytyy kansainvälisiä merkkejä hyvään hintaan, ja suuri valikoima ravintoloita ja baareja. 

Hotelli The Surf

Mikä olisi ihanampaa kuin rentouttava päivä altaalla tai kauniilla hiekkarannalla? Hotelli The Surf sijaitsee pitkän Bentotan rannan varrella, lähellä keskustaa. 

Trooppisia kukkia

Fantastisia trooppisia kukkia löytyy kaikkailta Sri Lankassa. Usein löydät hotelleista upeita kukka-asetelmia. 

Elefantteja Sri Lankassa

Sri Lanka tarjoaa muutakin kuin aurinkoa ja rantoja, kuten esimerkiksi safariretkiä. Kansallispuistot kuten Minneriya, Udawalawe ja Yala ovat tunnettuja suurista elefanttilaumoistaan. Puistoista löydät myös muita eläimiä kuten apinoita, peuroja, krokotiileja, leopardeja ja satoja lintulajeja. 

Nuwaea Eliya

Sri Lankan korkeimmalle sijoitettu kaupunki Nuwara Eliya on ympäröity teeplantaaseilla, joissa voit vierailla ja oppia lisää tuotannosta, perinnöstä ja maailman kolmanneksi suurimman plantaasin historiasta. Täällä ilmasto on huomattavasti viileämpää kuin rannikolla.

Auringonlasku Sri Lankassa

Lopetamme viikon kauniiseen auringonlaskuun. Kaikki Sri Lankan kohteemme sijaitsevat länsirannikolla, joten voit nauttia upeista auringonlaskuista lomasi jokaisena päivänä.