Pyhä hampaan temppeli Kandyssä

Sri Lanka – matkavinkit

Useat lomailijat matkustavat Sri Lankaan maan ihanien rantojen takia, mutta rannat ovat vain osa tämän eksoottisen saaren charmia. Täällä sinua odottavat upeat kulttuuriaarteet, henkeäsalpaavan kaunis luonto viidakkomaisemineen ja teeplantaaseineen. Lue tästä parhaimpia matkavinkkejämme ja saat talvilomastasi varmasti kaiken irti!


Sri Lankan matkavinkkejä

Sri Lankan 3 nähtävyyttä

 Sri Lankan kuuluisat nähtävyydet

Trooppisten rantojen lisäksi Sri Lankassa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Näe viidakon keskellä kohoava Sigiriyan vuori, koe Temple of the Tooth ja teeplantaasit Kandyssä tai vieraile Gallen linnoituksessa. Lue lisää »

Nouse Adam's Peakille

Nouse Adam's Peakille

Vinkki aktiiviselle lomailijalle! Pakkaa vaelluskengät mukaan Sri Lankan lomalle ja kapua ylös Adam’s Peak – vuorenhuipulle. Kiipeä ylös vuorta aamua vasten ja näe maaginen auringonnousu ja upeat maisemat vuorenhuipulta.  Lue lisää »

 

Sri Lankan ruokia

Herkuttele Sri Lankassa

Ruoka Sri Lankassa on kulinaarinen elämys, joka täydentää eksoottisen kokemuksen tällä kauniilla saarella. Sri Lankan matkalla paikallisten herkkujen maistelua ei kannata jättää väliin! Lue lisää »

Colombo – kultur och; storstadsliv

Colombo – kulturelli suurkaupunki

Mikäli haluat lomallasi kokea palan paikallista kaupunkivilskettä, kannattaa suunnaksi ottaa Colombo. Kaupunki sykkii elämää ja tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia ja yöelämää. Lue lisää »