1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Coral Sands -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Sini,
Kajaani

+
Sijainti rannassa, ystävällinen henkilökunta
-
Hotellihuoneen katto vuoti sateella - voisi korjata. Isommat vesipullot, jonkinlainen peitto/huopa sekä paperipyyhkeitä huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-30


8 10:stä

Teresa,
Helsinki

+
Mukava henkilökunta. Illaillinen rannalla oli kiva lisä. Aamiaisen sai rasiassa kun lähti retkelle.
-
Aamiainen hyvä mutta illallisruoka listalta olisi voinut olla laadukkaampi. Hotelli oli siisti muttas huoneen siivous kesti lähes tunnin. Sinäänsä ei haitannut kun opimme tämän ja jörjestimme aikataulumme sen mukaan

Vahvistettu asiakas: 2019-03-23


8 10:stä

Timo,
Kuusankoski

+
Siisti, edullinen juomatarjoilu. Ruoka hyvää.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-09


10 10:stä

Irene,
Pori

+
Hyvä palvelu ja upea sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-09


10 10:stä

Satu,
Rantasalmi

+
Loistava sijainti ja tilavat huoneet.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-23


8 10:stä

Katarina,
Helsinki

+
Viihtyisä allasalue, meren läheisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-09


8 10:stä

,

+
-
Listan ruoat (esim lounasvaihtoehdot) olivat pahoja. Emme syöneet hotellissa kuin aamupalan, sillä otettuamme listalta lounaan pari kertaa emme halunneet enää maistaa mitään hotellissa valmistettua.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-02


9 10:stä

Rauno ,
Lohja

+
Hyvä siainti,siisti,hyvä ruoka,ystävällinen henkilökunta ja vaikka mitä hyvää. Oli toinen kerta kyseisessä hotellissa, eikä viimmeinen.
-
Ainoa miinus tulee aamupala teen tarjoilusta, aijemmin on voinu itse noutaa teen silloin kun haluaa, nyt tarjoiltiin ja oli vähän hidasta,usein kerkes jäähtyä, tai ei saanu ollenkaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


8 10:stä

Eila ,
Kuopio

+
Hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-12


7 10:stä

Sten,
Helsinki

+
Hyvä sijainti ja henkilökunta
-
Järjestäkää matkat sinne kun monsuuni sateiden aika on ohi. Ensimmäisellä viikolla sato päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Coral Sands -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

874 arvostelua
Erinomainen
 
326
Erittäin hyvä
 
316
Hyvä
 
145
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
55

Viimeisimmät 5 arviota

28.3.2019

Kirjoittanut PasiK202

Rannalla

Hotelli on rannan ja vilkkaan päätien välissä. Siis lyhyt matka mereen, mutta liikenteen äänet kuuluu selvästi huoneeseen. Perussiisti, hiukan kulunut yleisilme. Hyvä aamiainen, heikkoutena mehut ja kahvi. Rankkasateella huoneen katto vuoti, mutta siitähän selvitään ämpärillä... hyvä ilmastointilaite ja hotellilla myös oma varavoimala, joka turvaa sähköt myös päivittäisten sähkökatkojen aikana. Ystävällinen henkilökunta, pl. yksi yrmeä täti respassa.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Antti J Tampere, Western Finland, Finland

Coral Sands

Kiva hotelli aivan rannalla. Uimaan tosin täytyy kävellä pari kolmekymmentä metriä sivulle, sillä lasipohja-ja sukellusfirman veneet kelluvat aivan hotellin edessä. Aamiainen ihan Ok. Muna-, pekoni-, vohveli- ja hedelmämiehet löytyy vielä itsepalvelusetin lisäksi. Muutamia hyviä ruokapaikkoja ihan lähietäisyydellä. Hotelli jo vähän iällä, mutta erittäin siisti.

 
14.4.2018

Kirjoittanut Maskun_Kunkku Masku, Suomi

Hyvä sijainti ja hintalaatusuhde

Suosittelen ottamaan hotellista deluxe tai deluxe plus huoneen. Itsellämme oli jälkimmäinen ja huoneemme sijaitsi hotellin ravintolan yläpuolella. Näissä huoneissa toimii myös wifi. Muutoin joutuu menemään hotellin aulaan mikäli nettiin tekee mieli. Huone oli siisti ja riittävän tilava. Deluxe plus huoneissa on myös terassi, joissa on istuskeluryhmän lisäksi aurinkotuolit sekä varjo. Tämä olikin mukavaa, koska muut turistit tuppasivat varailemaan altaan ympärillä olevia tuoleja aamuyöstä. Hotellin alimman kerroksen huoneet ovat standard tason huoneita. Niistä hotelli on saanut eniten huonoa palautetta. Hotellilla on kaksi uima-allasta, koska toinen pääty on aikanaan ollut eri hotellia. Altaat on hyvin hoidettu ja niissä on mukava pulikoida. Meillä oli myös puolihoito, joten hotlan ravintola tuli myös tutuksi. Suurimmaksi osaksi söimme ulkona, mutta välillä ei jaksanut lähteä mihinkään. Hotellin buffet illallisella oli ihan mukavasti vaihtoehtoja ja ruokien vaihtuvuus riittävä. Juomat ei kuulu hintaan. Aamupalalta löytyy kaikki tarvittava ja vaihtoehtoja on runsaasti. On munakkaan- ja vohvelienpaistopistettä jne. jne. Oma suosikkini oli uskomattoman hyvät tuoreet hedelmät. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Tippasimme hieman allaspoikia, kun he joka aamu pistivät terassimme varjon ja sängyt pyyhkeineen kuntoon. Ei muita. Meille järjestyi niin aikaistettu aamiainen kuin eväsboksikin, mikäli oli aikainen startti. Hotellin sijainti on myös hyvä. Itse ajelimme skootterilla koko loman, mutta tuk tuk ei maksa mitään ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Jos nyt jotain negatiivista pitää sanoa niin hotellin seinät on melko paperia. Vieressä kulkee ruuhkainen päätie jonka meteli kantautuu huoneisiin. Myös henkilökunta aloittaa siivoukset yms. melko aikaisin. Hotellilla voisi myös olla jotain pientä ohjelmaa päivisin. Pieni leikkimielinen kilpailu olisi paikallaan. Illallisen yhdeydessä olevat artistit olivat myös halvimmasta/väsyneimmästä päästä. Kiva kokemus kuitenkin kokonaisuutena.

 
6.2.2018

Kirjoittanut 204helin Helsinki, Suomi

Ei hintansa arvoinen

Oltiin kaverin kanssa neljä yötä tässä hotellissa. Hotellin henkilökunta on oikein ystävällistä ja hymyssäsuin. Huone tunkkainen ja ehkä homettakin, kostea huone hyvästä ilmastoinnista huolimatta. Pitäisi vähän päivittää tähän päivään. Sängyissä vain lakanat peittoina. Aamupala keskinkertainen. Hotelli kauniilla rannalla, mutta toisella puolella katu jossa ihan ”tappoliikenne”. Yöllä sai kuitenkin nukkua rauhassa ja sängyt olivat mukavan pehmeät. Hotellissa paljon kanta-asiakkaita jotka tulevat aina uudelleen ja uudelleen. Ehkä hyvät arvosanat ovat tulleet heiltä, hotellissa kyllä kotoinen tunnelma. En menisi uudelleen. Tasoonsa nähden hintava , koska Negombossa oltiin Heritance Negombo-hotellissa, 5⭐️ ja hintaero vain 20e / yö.

 
20.12.2017

Kirjoittanut Tyt123

Emme voi suositella

Vietimme tässä hotellissa 9 päivää hotellin parhaimmassa huoneessa, jossa oli lukuisia puutteita. Hotelliin tullessamme meille kerrottiin ettei varaustamme ole lainkaan ja äkisti se sitten löytyikin. Huone oli siis super deluxe ja hotellin paras. Katosta vuoti kovalla sateella vettä ja suihkussa ei ollut kunnon painetta. Tämän lisäksi viimeiset 3 päivää kävimme toisessa huoneessa suihkussa, koska omasta suihkustamme tuli vain tulikuumaa vettä. Ilmoitimme ongelmasta yhteensä 7 kertaa. Sama ongelma oli kuulemma muillakin yläkerroksilla. Näiden ongelmien lisäksi sähköt rupesivat vilkkumaan ja pistorasia särisemään. Huoltomies tuli vaihtamaan rasian loppujen lopuksi. Hotellin uima-altaat olivat hyvät ja rantanäkymä tosi kiva. Koralliriutta oli kuollut mutta kaloja näki kyllä sukeltaessa. Ruoka oli hyvää hotellilla sekä aamiaisella, että illallisella. En silti voi ainakaan super deluxe huonetta suositella. Heidän tapansa hoitaa ongelmatilanteet ovat vain lupauksia ilman oikeaa asian hoitamista, joka ei ole tyypillistä länsimaalaisille!