1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Ritz-Carlton Doha

  • Omalla saarella sijaitseva hotelli
  • Tyylikäs spa ja kuntosali
  • Club-huoneita lisäeduilla

Ritz-Carlton Doha on arvostettu hotelli omalla saarellaan ja tarjoaa näkymät merelle ja Dohan kaupunkiin. Hotelli sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Oma yksityinen ranta, harmoninen spa ja muutama ravintola erilaisilla teemoilla. Astu sisään Ritz-Carlton Dohaan ja anna hotellin täyttää kaikki odotuksesi.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Club-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 884 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ritz-Carlton Doha on korkeatasoinen hotelli, josta on upeat näkymät Dohaan ja kauniille lahdelle. Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa on palmuja ja näkymä merelle, sekä yksityinen ranta omalla saarellaan hotellin vieressä. Hotelli vieressä on myös satama, jossa on mahtipontisia veneitä ja vuokrattavia vesiskoottereita. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Hotellin ravintola The Lagoonissa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Allasbaari Flamingos tarjoaa yksinkertaisempia annoksia, ja STK-ravintolassa voit nauttia liharuokia. Habanos loungebaarissa voit nauttia drinkkejä hienostuneessa ympäristössä, ja aulabaari The Lobby Barissa kevyempiä annoksia sekä iltapäiväteetä romanttisessa ympäristössä.

Ritz-Carlton Dohassa on harmonisesti sisustettu spa, jossa seitsemän hoitohuonetta. Spa on ottanut vaikutteita arabialaisista, aasialaisista ja eurooppalaisista perinteistä ja tarjoaa kasvo- ja vartalohoitoja, kuorintoja sekä erilaisia hoitopaketteja. Poreallas, sauna ja höyrysauna sisältyvät spa-vierailun hintaan. Kuntosalilla on erilaisia laitteita, sauna sekä sisä- ja ulkoallas. Aktiivisemmille lomailijoille on tarjolla myös kaksi tenniskenttää sekä treenitunteja kuntosalilla.

Club Lounge

Club Lounge sijaitsee hotellin 23. kerroksessa ja on avoinna vuorokauden ympäri. Club-huoneissa majoittuvilla on pääsy Club Loungeen. Lounge tarjoaa erilaisia etuja, kuten nopean sisäänkirjautumisen, tervetulojuoman sekä concierge-palvelun.

Ateriat

Puolihoito.