1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Doha Marriott

Doha Marriott on moderni ja raikas hotelli Dohan keskustassa, josta on kauniit näkymät Dohan siluettiin ja Al Cornichen rantakadulle. Päivät kuluvat rauhallisesti hotellin tilavalla allasalueella, ja hotellin omalla hiekkarannalla voit seurata satamaan lipuvia laivoja. Kulman takana sijaitsee kuuluisa Souq Waqif.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1110 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa Doha Marriott on helppo nauttia lomasta. Vietä aurinkoisia päiviä hotellin isolla allasalueella ja rannalla. Sekä altaalla että rannalla sisältyvät aurinkotuolit, -varjot sekä pyyhepalvelu hintaan.

Hotellin ravintolat tarjoavat jotain joka makuun. Doha Marriottissa on useita ravintoloita ja makuja maailman ympäri – valitse tulisen meksikolaisen, mausteisen intialaisen tai jännittävän aasialaisen ruoan väliltä. Allasalueen vierellä on The View Poolside Restaurant, mikäli nälkä yllättää auringosta nauttiessa. Hemmottele itseäsi hyvillä cocktaileilla viihtyisässä tunnelmassa!

Voit rentoutua hotellin spa -osastolla höyrysaunassa, porealtaassa, hoitosalongeissa ja kauneushoidoin. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla The Health Club, Doha Marriotin kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri ja sinne on hotellin asiakkailla maksuton pääsy.

Ateriat

Puolihoito.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.