1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Doha Marriott - Talvi 18/19

Majoitu modernisti Doha Marriottissa. Hotelli sijaitsee lähellä kuuluisaa Souq Waqifia, ja tarjoaa kauniit näkymät Dohan siluettiin ja Al Cornichen rantakadulle. Doha Marriottin allasalueella päivät kuluvat rauhallisesti, ja hotellin omalla hiekkarannalla voit seurata satamaan lipuvia laivoja.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1073 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vietä aurinkoisia päiviä hotellin isolla allasalueella ja yksityisellä rannalla, tai tutustu Dohan tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu altaalla ja rannalla. Wifi sisältyy tietenkin hintaan, joten voit rentoutua auringossa podcastia kuunnellen ja pysyen ajan tasalla uutisista kotipuolessa. Altaan vierellä on ravintola, jossa voit nauttia yksinkertaisia annoksia ja jotain virkistävää juotavaa viihtyisässä ympäristössä.

Hotellin ravintolat tarjoavat jotain joka makuun. JW's Steakhousessa voit syödä hyviä liha-annoksia, Corniche keksittyy kansainvälisiin annoksiin ja mereneläviin, kun taas Urban Brunch tarjoaa vain brunssia. Salsassa voit nauttia Meksikolaista ruokaa ja Taj Rasoissa intialaista ruokaa. Asia Livessa voit maistaa herkullista aasialaista ruokaa, ja Lobby Cafessa tarjoillaan pienempiä annoksia, makeisia ja kahveja. Dohassa pääset näkemään kuinka arvostetut kokit loihtivat annoksia suoraan edessäsi.

Voit rentoutua Doha Marriotin spa -osastolla seitsemänä päivänä viikossa lisämaksusta. Täällä on useita rentoutumishuoneita, höyrysauna, poreallas ja suihkuja. Erilaisia kauneushoitoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla The Health Club, Doha Marriotin kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri ja sinne on hotellin asiakkailla maksuton pääsy.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.