1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Doha Marriott

Majoitu modernisti Doha Marriottissa. Hotelli sijaitsee lähellä kuuluisaa Souq Waqifia, ja tarjoaa kauniit näkymät Dohan siluettiin ja Al Cornichen rantakadulle. Doha Marriottin allasalueella päivät kuluvat rauhallisesti, ja hotellin omalla hiekkarannalla voit seurata satamaan lipuvia laivoja.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1050 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vietä aurinkoisia päiviä hotellin isolla allasalueella ja yksityisellä rannalla, tai tutustu Dohan tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu altaalla ja rannalla. Nälän yllättäessä voit valita useista ravintoloista mieluisan, ja iltaisin voit tanssia Doha Marriottin omassa yökerhossa. Lapset viihtyvät hotellilla myös hyvin, ja puutarhassa on oma leikkipaikka lapsille.

Doha Marriottin spassa voit viettää rentouttavia hetkiä jokaisena viikonpäivänä. Spassa on useita lepohuoneita, höyrysauna, poreamme ja suihkuja. Useita erilaisia kauneushoitoja. Aktiivisemmat lomailijat viihtyvät hotellin The Health Club -kuntosalilla, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Hotellin ravintolat tarjoavat jotain joka makuun. JW's Steakhousessa voit syödä hyviä liha-annoksia, Corniche keksittyy kansainvälisiin annoksiin ja mereneläviin, kun taas Urban Brunch tarjoaa vain brunssia. Salsassa voit nauttia Meksikolaista ruokaa ja Taj Rasoissa intialaista ruokaa. Asia Livessa voit maistaa herkullista aasialaista ruokaa, ja Lobby Cafessa tarjoillaan pienempiä annoksia, makeisia ja kahveja. Street Food Dohassa pääset näkemään kuinka arvostetut kokit loihtivat annoksia suoraan edessäsi.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.