Kokemuksia Al Najada By Tivoli -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 9 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,6 / 10
Palvelu
 
9,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys, todella hyvät sängyt.
-
Yhtenäinen kirja hotellista ja palveluista huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-10


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja ruoka.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-03


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-11


8 10:stä

+
+ todella loistava palvelu. Esim. satuin täyttämään vuosia loman aikana, niin henkilökunta oli sen huomannut varmaan passini tiedoista ja minulle tuotiin mahtava leivos ihanine rekvisiittoineen huoneeseen. Todella yllättävä yllätys! + kuljetuspalvelut hotelliin ja hotellista pois niin hyvin, että se ihan sykähdytti. Esim. aikataulut oli etuajassa (kuten mekin), kuljetus hienolla autolla, meille tehtiin lähtöselvitykset valmiiksi, työntekijä saatteli meidät lähtöportille saakka ja kätteli lähtiessään. Aivan uskomatonta palvelua!!! + ruokailuissa palvelu oli niin hyvää, että se oli jopa vaivaannuttavaa, koska hotellissa näytti olevan muutenkin vähän asiakkaita, jolloin saimme tietysti paremman palvelunkin. Esim. puolihoidossa olimme välillä kahdestaan syömässä. + huoneen oveen käytiin välillä koputtamassa ja kysymässä onko kaikki hyvin ja tarvitaanko me mitään. No eihän me mitään osattu edes pyytääkään, koska ei oltu totuttu niin hyvään palveluun. + rehelliset työntekijät
-
Aluksi epäilytti, kun piti allekirjoittaa puolihoitoon kuuluva ruokailun lasku 160 rialia (2 henkeä) joka ruokailun jälkeen. Se mietitytti, että miksi lasku pitää allekirjoittaa, jos se on jo maksettu. Hotellista uloskirjautumiseen saakka oli pieni jännitys, että mikä ylimääräinen lasku sieltä tulee, mutta ei sieltä mitään laskua tullut kuitenkaan eli kaikki hyvin. En ole törmännyt vastaaviin laskun allekirjoituksiin aikaisemmilla hotellilomilla. Antamaani hotellin kokonaisarvosanaa laskee uima-altaan mataluus ja pienuus. Olisi ollut kiva uida/vesijuosta, jos se olisi ollut mahdollista, ja itselleni se olisi ollut loistava lisä lomaani. Mutta se oli niin pieni ongelma kuitenkin muuten onnistuneessa lomassa ja hotellivalinnassa, että tuntuu edes turhalta asiasta tähän kirjoittaa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-14


10 10:stä

+
Siisteys ja henkilökunnan ystävällisyys
-
Suihkun lattiakaivo ei vetänyt hyvin, vesi jäi seisomaan pitkäksi aikaa. Viemäreihin kannattaisi kiinnittää huomiota, ettei uuteen hotelliin tule homeongelmia.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Al Najada By Tivoli -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

470 arvostelua
Erinomainen
 
406
Erittäin hyvä
 
52
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

8.3.2020

Kirjoittanut ullis1111

Huippu!

Rauhallinen hotelli, loistava sijainti. Todella ystävällinen henkilökunta. Ravintolassa erinomainen ruoka. Seafood night erityisesti. Tarjoilijat erityisen mukavia. Souk Wagif ja metroasema aivan vieressä. En voi moittia mistään. Suosittelen kaikille.

 
12.2.2020

Kirjoittanut HeliR50

Erinomainen hotelli kaupunkilomalle

Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Souk Waqifin sekä metroaseman vieressä. Palvelu oli erinomaista, huone erittäin suuri ja parvekkeeltamme näköala hotellin pihan yli Souk alueelle upea. Huonepalvelu varmisti kahdesti päivässä, että pyyhkeitä/wc-paperia/vettä jne oli riittävästi. Aamiaiselta puuttui länsimaalaisia ruokia mutta monipuolinen tarjonta paikallisia herkkuja antoi mahdollisuuden kokeilla uusia makuja. Allasalue rauhallinen mutta rantatuoleja oli liian vähän ja ne olivat näin sesongin ulkopuolellakin täynnä.

 
11.4.2020

Kirjoittanut GoPlaces06208674956

Five star spacious luxury

Just 2 nights in this stunning hotel with fab rooms, great breakfast and staff who were like family especially the pool attendant. Nothing was too much trouble and I felt like royalty. Hope to stay here again if 2021 airline industry gets flying again.

 
18.3.2020

Kirjoittanut Sandman753 Clitheroe, Yhdistynyt kuningaskunta

Well located, with excellent staff service.

We stayed here on a recent stopover from India to the UK. The location of the hotel was first rate as we were able to walk through the adjacent souk area to the Corniche and the Islamic Arts Museum. We selected a room that overlooked the internal piazza area which was very quiet. The breakfast buffet was spectacular and catered for all palates. We did eat in the hotel on our first evening, but were concerned that the food was luke warm, and not that busy, so was standing for a while. We ate out the second evening as there were plenty of restaurants across the road just into the souk, some with live entertainment. The hotels coffee shop was very good with high quality sandwiches. We found the standard service at the hotel to be exceptional, and would mention trainee waitress Dream for her courteous and attentive nature and concierge team member Pankaj Singh with whom I arranged airport transfers from our previous location in India, and his attempts to get us onto the sunset Dhow Cruise. I would choose this hotel above all others when next in Doha.

 
16.3.2020

Kirjoittanut arjatuunanen

pensioner

the hotel was very clean and Service was excellent. The buffet was delicious and it was plentiful. Location was excellent and market area, Souk Waqif, Museum of Ismlamic Art was neardy. I can warmly recoment this hotel.