1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Salalah Rotana Resort

 • Valkoisen hiekkarannan äärellä
 • All Inclusive sisältyy
 • Useita ravintoloita

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas hyvällä sijainnilla palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. All Inclusive sisältyy hintaan, jolloin voit keskittyä täysin rentoutumiseen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -huone 2-3 hengelle. Perhehuone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Viihtyisä hotellialue kokonaisuudessaan.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3168 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Salalah Rotana Resort koostuu päärakennuksesta ja useista erillisistä rakennuksista joissa viihtyisät huoneet sijaitsevat. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja sisustuksessa on käytettä arabialaisia vivahteita. Kaksi uima-allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Pyyhepalvelu sisältyy hintaan. Mikäli haluat pitää tauon auringosta, voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarissa. Valkohiekkainen, pitkä ranta sijaitsee aivan vieressä.

Hotellissa on kansainvälinen buffetravintola Saffron, jossa tarjolla on useita vaihtoehtoja. Illallisravintola Silk Road on yhdistelmä aasialaista ja länsimaista keittiötä. Rannalta löytyy The Beach Bar & Restaurant, jossa tarjolla on trooppisia cocktaileja, tuorepuristettuja mehuja ja pientä purtavaa.

Leikkipaikka ja aktiviteetteja lapsille. Hotellin oma lastenkerho lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tennis ja kuntosali. Spa, jossa hoitoja, sauna, höyryhuone ja hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 800 metriä Marina Towniin.

Ateriat

All Inclusive. Joulun ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaisbuffet, klo 7.00-10.30, ravintola Saffron
 • Lounasbuffet, klo 12.30-15.00 ravintola Saffron
 • Illallisbuffet, klo 18.30-22.30 ravintola Saffron
 • Virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia buffetravintola Saffronissa, The Beach Barissa tai Coco Shackissa, klo 10.30-23.00.

Huomiotihan, että Omanin lainsäädännön mukaan alkoholia tarjoillaan lauantaista-torstaihin klo 12.00-15.00 & 18.00-01.00 sekä perjantaisin klo 14.00-01.00. All Inclusive ei sisällä alkoholijuomia klo 23.00 jälkeen.

Huomioithan että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Noin 17 kilometriä Salalahin kaupunkiin. Salalah Rotana Resort sijaitsee noin 800 metrin päässä Marina Townista.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.