Salalah Rotana Resort

  • Valkoisen hiekkarannan äärellä
  • All Inclusive sisältyy
  • Useita ravintoloita

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas hyvällä sijainnilla palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. All Inclusive sisältyy hintaan, jolloin voit keskittyä täysin rentoutumiseen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -huone 2-3 hengelle. Perhehuone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

quied enought and frendly staff.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3584 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Salalah Rotana Resort koostuu päärakennuksesta ja useista erillisistä rakennuksista joissa viihtyisät huoneet sijaitsevat. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja sisustuksessa on käytettä arabialaisia vivahteita. Kaksi uima-allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Pyyhepalvelu sisältyy hintaan. Mikäli haluat pitää tauon auringosta, voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarissa. Valkohiekkainen, pitkä ranta sijaitsee aivan vieressä.

Hotellissa on kansainvälinen buffetravintola Saffron. Illallisravintola Silk Road on yhdistelmä aasialaista ja länsimaista keittiötä. Rannalta löytyy The Beach Bar & Restaurant, jossa tarjolla on trooppisia cocktaileja, tuorepuristettuja mehuja ja pientä purtavaa. Huomioithan, että á la carte-ravintolat ovat lisämaksusta ja pöytävaraus vaaditaan.

Leikkipaikka ja aktiviteetteja lapsille. Hotellin oma lastenkerho lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tennis ja kuntosali. Spa, jossa hoitoja, sauna, höyryhuone ja hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 800 metriä Marina Towniin ja 22 kilometriä Salalahiin.

Ateriat

All Inclusive. Joulun ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30 buffetravintola Saffronissa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00 buffetravintola Saffronissa.
  • Illallispöytä, klo 18.30-22.30 buffetravintola Saffronissa.
  • Virvoitusjuomia, mehua, kahvia ja teetä, klo 10.30 - 23.00 Saffronissa, The Beach Barissa ja Coco Shackissa.
  • Olutta, viiniä ja paikallisia juomia Omanin lain mukaan, lauantai-torstai klo 12.00-15.00 & 18.00-01.00 sekä perjantai klo 14.00-01.00 Saffronissa, The Beach Barissa ja Coco Shackissa. All Inclusiven alkoholijuomat eivät sisälly hintaan klo 23.00 jälkeen.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Noin 22 kilometriä Salalahin kaupunkiin. Salalah Rotana Resort sijaitsee noin 800 metrin päässä Marina Townista.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.