1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Hilton Salalah Resort

  • Kilometrien pituisella hiekkarannalla
  • Tilavat huoneet
  • All Inclusive

Neljän tähden Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Todella hyvä palvelu, paljon aurinkotuoleja
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1211 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 12 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Salalah Resort on rantahotelli Salalahin reunamilla. Hotellissa on suuri allasalue, mitä reunustavat korkeat palmut. Aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on useita ravintoloita ja tarjolla on niin arabialaisen kuin kansainvälisen keittiön antimia. Pääravintola Al Maha tarjoilee aamiaista noutopöydästä sekä lounasta ja illallista terassilla. All Inclusiveen sisältyvät ateriat tarjoillaan pääravintolassa (buffet). Puutarhasta löytyy ravintola Sheba's, missä on tarjolla arabialaisia ja kansainvälisiä annoksia. Palm Grove tarjoilee kala- ja merenelävä-annoksia aasialaisella ja arabialaisella vivahteella upealla merinäköalalla. Mayfair-pubi näyttää jalkapalloa, ja muuntuu yökerhoksi muutamia kertoja viikossa. Sunset Loungessa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Siistiä pukeutumista edellytetään ravintoloissa illallisella.

Pieni kuntosali. Sukellusta ja purjelautailua lisämaksusta. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenkerho. Maksutin wifi yleisillä alueilla. Matkamuistomyymälä. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 12 kilometriä Salalahin Garden Malliin, jossa ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

- Aamiaispöytä

- Lounaspöytä

- Illallispöytä

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellissa on käynnissä remontti. Remontin aikana vieraat majoitetaan toiseen päähän rakennusta häiriön minimoimiseksi.