1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Fanar Hotel & Residences -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Leena,
Salo

+
Päivittäiset teema-illalliset Aubergine-ravintolassa. Muistakaa tehdä varaus etukäteen! Hyvä ja ystävällinen palvelu. Todella siistiä hotellissa ja koko alueella.
-
Pienen kotieläinalueen voisi siirtää kauemmaksi auringonottoalueesta. Se kerää melkoisesti alueelle naakkoja tai vastaavia, jotka pitävät tosi kovaa meteliä koko päivän, sotkevat ja nokkivat ja hyppivät auringonottajien pöydillä ja tuoleilla.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-05


9 10:stä

Maria,
Helsinki

+
Todella hyvät ruoat ja ystävällinen palvelu. Hieno, iso hotellialue. Hotellin omat rannat hyvät.
-
Huoneen siisteys oli oikein hyvä, mutta yleisten tilojen ei niin hyvä, mm. yleiset wc:t oli usein todella siivottomia (niitä ei ilmeisesti siivottu kuin kerran päivässä) ja uima-allasalue yleisesti siivoamaton. All Inclusiven juomavalikoima oli suppea eikä vesipulloja saanut baareista, vain kaksi 0,5l pulloa huoneeseen per päivä, joka on todella vähän noissa lämpötiloissa. Vaikka muuten erinomaiset ruoat, niin kasvisruokailijat huonosti huomioon otettu eikä erikoisravintoloissa mitään syötävää kasvissyöjille. Hotellin kokoon nähden pieni ja huonosti varusteltu kuntosali.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-11


9 10:stä

Laura,
Lahti

+
Tosi hyvät rannat (3kpl), altaat, siisti ympäristö, erittäin monipuoliset ruokailumahdollisuudet kolmessa ravintolassa, paljon aktiviteetteja, ystävällinen palvelu. Paljon huomioituja yksityiskohtia. Täydellinen paikka rantalomaan.
-
Tietoa retkistä hintoineen myös englanniksi tai paras tietysti olisi myös suomeksi. Kuljetus, vaikka sitten maksullinenkin, Salalahiin edes muutama kerta viikossa. Taksi huikean kallis, n. 70€ mp. Yksin matkaavalle vähän liikaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-11


9 10:stä

MOI,
Kirkkonummi

+
Toimivuus, siisteys, ystävällinen palvelu, laaja ja monipuolinen/viihtyisä hotelli-alue ja sen ympäristö Marinan puolella.
-
Lisää aurinkotuoleja rannalle. Hotellin ja palvelujen esittely loman alussa, missä mitäkin.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


8 10:stä

Leena,
Hollola

+
-ruoka -ystävällinen henkilökunta -sijainti -rannat
-
-aurinkotuoleja liian vähän rannalla,tuoleja varataan heti aamusta,eikä niitä riitä jokaiselle -jos jotakin maksullisia palveluja ottaa,hinnat pitäisi ilmoittaa selkeästi,esim.verot mukaan lukien

Vahvistettu asiakas: 2018-03-21


10 10:stä

Merja,
Turku

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta
-
Respassa annetaan neuvo viimeisenä päivänä, että voi käydä suihkussa Gym tilassa. Siellä oli pelkät vessat, joten piti peseytyä rantasuihkussa.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


9 10:stä

,

+
Ihana henkilökunta, monta rantaa, läheinen vesipuisto, hyvä ruoka, siistiä ja puhdasta. Hyvä all inclusive kaiken kaikkiaan!
-
Suolaista välipalaa tarjolle, vauvan vaipanvaihtopiste päärakennuksen vessaan sekä toiseen rantavessaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


9 10:stä

Kauko,
Tampere

+
Upea ja avara. Kauniit näkymät hotellihuoneesta. Hotellihuonetta täydensi hienosti "parvekehuone". Huoliteltu ympäristö. Laajat ranta-ym. ulkoalueet.
-
Aurinkotuoleista oli "varauskilpailua", mikä aiheutti turhaa levottomuutta! Retkitarjontaa ja -infoa aulaan! Nyt sitä oli vain joskus ja vain italiankielisenä.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


9 10:stä

Seppo,
Tampere

+
DeLuxe huoneen sijainti erinomainen ja alueen siisteys kiitettävä.
-
Kotiin yölennolle lähtijöille huoneen luovutus myöhemmin kuin klo 12.00 Tietoa retkistä pitäisi saada myös hotellista. Nyt näistä asioista ei kukaan tuntunut tietävän mitään. Tullessa jaettava tietopaketti myös suomen kielellä.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


9 10:stä

,

+
Upeat rannat. Ystävällinen palvelu.
-
Hotellilta voisi olla muutaman kerran päivässä kuljetus Salalahin keskustaan. Taksi yllättävän kallis.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fanar Hotel & Residences -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1130 arvostelua
Erinomainen
 
724
Erittäin hyvä
 
300
Hyvä
 
61
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

15.4.2018

Kirjoittanut Heltonen Lahti, Suomi

Hieno, aurinkovarma rantalomakohde!

Hyvä, iso, uudehko hotelli ,siisti ympäristö. Loistava AI-ruoka, viisi eri ravintolaa kuuluu pakettiin. Päärakennuksessa olevassa Soukissa on iso buffet, muissa menu ja niihin täytyy tehdä illallisvaraus. Myös aamiaista sai useammassa paikassa. Lounas paikkana Breakers ravintola rannalla mukava, grillaavat siellä jotain joka päivä. Voi mennä rantatunikassa suoraan rannalta syömään ja syömisen ajaksi tavarat voi jättää tuoliin. Mahtavat hiekkarannat, hienoa valkoista hiekkaa. Kolmatta rantaa voi kävellä/ juosta pitkälle. Rantoja oli kolme, joten ei ruuhkia. Vain rantatuoleista ajoittain pulaa. Kaksi rantaa on suojattu aallonmurtajilla, joten oikea uiminen onnistuu ja ovat hyviä myös lapsille. Kolmannella rannalla on kunnon aallokko, muttei vaarrallisen isot aallot kuitenkaan. Hienot olivat myös hotellin altaat, tosin niissä ei ees käyty, koska merivesi oli todella lämmintä maaliskuussa. Erittäin siistiä joka paikassa, mukava henkilökunta, aasialaisia enimmäkseen,... ja tietty pienillä tipeillä palvelu paranee. Polkupyörillä voi polkea naapurihotellin alueelle ja aallonmurtajille, vaihtelua sekin auringonottoon ja varjon alla löhöilyyn. Illalla musiikkia ja esiintyjiä ulkona klo 23.30 saakka, mikä hieman saattaa häiritä joissakin huoneissa. Ostimme yksityisen "rantaillallisen" merenantimista tehtynä, tätä myi Ahmed- niminen rantabaarimikko. Ruoka oli hyvää, mm. Salalahin lobsteria, isoja katkarapuja jne., mikäli noista pitää. Ainoastaan hinta ei ollut se mitä sovittiin, he (hän) kun eivät ilmoita veroja ja muita maksuja, joten hinta melkein tuplaantui. Samoin kävi myös lähtöpäivänä, kun jatkoimme toisen huoneen pitämistä klo 18 saakka. Sovittuun hintaan tuli taas verot päälle.

 
14.2.2019

Kirjoittanut maristaka Pariisi, Ranska

Wonderful Salalah

I stayed in this wonderful hotel in January 2017. It remains a great memory, the hotel is clean and staff nice. Breakfast is perfect! The beach is one of the nicest I have seen in the world besides Maldives! We used to wake up early in the morning, you can see the dolfins doing the show!

 
14.2.2019

Kirjoittanut Annelies B

Excellent All Inclusive Hotel

We had an excellent week at the Fanar Hotel & Residences. Much above my expectations. We were in the recently opened building Stork with outstanding facilities. the rooms were large, as was the terrace with beautiful view over the pool and the mountains. We enjoyed the food in the several restaurants the Fanar Hotel has.. The dine-around concept excellent. The variety and quality outstanding for a All `inclusive concept. Compliments to the chefs. The staff at the bars and restaurants were very welcoming and eager to give excellent service. We had absolutely a great experience at the Fanar Hotel.

 
13.2.2019

Kirjoittanut ChristianeW19

A very good expérience

Gorgeous hotels and facilities. Many good restaurants (among which a delicious fish restaurant) Staff available & friendly. Beautiful beaches. Negatives points : no snorkling available despites what was mentioned in the brochure !

 
12.2.2019

Kirjoittanut Fun53_11 Kaiserslautern, Saksa

Fantastic relaxed vacation

This is the second time that we booked this hotel. The place is exactly what you need to enjoy your vacation. The hotel rooms are large and in great condition. The housekeeping daily wet mops the floors and has the room up to shape. The reception desk employees are always friendly and helpful. The groundskeepers have done a fantastic job of keeping the outside beautiful. The beaches are kept clean with the staff always paying attention to accommodate the guests wishes. The food service in the different hotel restaurants are very recommendable. I my opinion it is a must to try the different cuisines.We had convenience four families to try the place and they all loved it. Since this place has all that you need we plan on booking it again the next year and this time longer than 15 days.