Crowne Plaza Resort

  • All Inclusive-hotelli
  • Aivan rannalla
  • Oma golfkenttä

Hotelli Crowne Plaza Resortin palmujen reunustama allasalue ulottuu hotellilta lähes rantaan saakka. Hotellilla on useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Voit testata taitojasi hotellin omalla golfkentällä, tai hemmotella itseäsi hotellin spassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Upealla rannalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 930 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Crowne Plaza Resortilla on kaunis allasalue, joka ulottuu lähes hienolle hiekkarannalle saakka. Neljä uima-allasta, joista yksi on erillinen lastenallas ja yksi lämmitetty allas spa-osastolla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhkeitä altaalla ja rannalla. Allasbaari, joka tarjoilee myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Ravintola Darbatissa tarjoillaan sisältyvät aamiaisbuffet, lounas sekä päivällinen.  Voit itse valita haluatko syödä sisällä, vai ulkona terassilla. Ravintola Al Luban nautit elegantista illallisesta, ja myöhemmin illalla on tarjolla viihdeohjemaa ja live-musiikkia. Al Khafeers pubissa tarjoillaan lounasta, illallista ja coctaileja rennossa ympäristössä. Rannalta löytyy suosittu Dolphin Beach ravintola. Valitse á la carte listalta yksinkertaisempi annos lounaaksi ja äyriäisiä, kaaa tai lihaa illallisella. Iltaisin voit istahtaa vesipiipun ääreen ja ihailla merta. Alkoholia on tarjolla ennalta määriteltyinä aikoina; sunnuntaista torstaihin klo 12.00-15.00 ja 18.00-01.00 ja perjantaisin klo 14.00-01.00.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Maksuttomia aktiviteetteja kuten pöytätennistä, dartsia ja squashia. Maksuton kuntosali. Sukellus ja snorklaus rannalla lisämaksusta. Hotellilla on 9-väyläinen par3 golfkenttä, driving range sekä puttausviheriö, joiden käyttö lisämaksusta (sis. varusteet). Rajoitettua liikennettä

Ateriat

All Inclusive. Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, ravintola Darbat, klo 6.30-10.30.

  • Lounaspöytä, ravintola Darbat, klo 12.30-15.30.

  • Illallispöytä, ravintola Darbat, klo 18.00-22.30. Aterioilla tarjoillaan kahvia, teetä, mehua (ei tuorepuristettu) ja vettä. Hotellin muut ravintolat eivät sisälly All Inclusiveen.

  • Rajoittamattomasti virvokkeita olutta, viiniä, ja paikallisia alkoholijuomia sunnuntai-torstai klo 12.00-15.00 ja 18.00-01.00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 14.00-01.00.

Huomioithan että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotelin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Paikallisen lain mukaan alkoholia tarjoillaan sunnuntai-torstai klo 12.00-15.00 ja 18.00-01.00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 14.00-01.00.

Dolphin Beach Restaurant -ravintola on remontissa elokuu 2019 loppuun asti.

Hotelli sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Salalahin kaupungista.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.