Retket Intia

Dudhsagarin vesiputous

Lähde tutustumaan yhteen Intian isoimpaan vesiputoukseen, Dudhsagariin! Upea vesiputous on yli 300 metriä korkea, ja se sijaitsee Bhagwan Mahaveer Sanctuaryssa ja Mollemin kansallispuistossa.

Päivä alkaa bussimatkalla Goan itäpuolelle. Kun saavumme kansallispuistoon, matka jatkuu jeepeillä kohti viidakkoa ja loppumatka kohti Dudhsagaria sujuu vaeltaen. Vesiputouksella pidämme virkistävän uimatauon uteliaiden apinoiden katsellessa.

Paluumatkalla pysähdymme Goan kuuluisimmalla hindutemppelillä – täällä voit uhrata jotain kenelle tahansa hindujumalista! Muista kuitenkin riisua kengät ennen temppeliin menoa.

Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan. Juomat eivät sisälly hintaan. Englanninkielinen opas. Sisäänpääsy vesiputoukselle ei sisälly hintaan, hinta 50 INR. Kameramaksu vesiputoukselle 50 INR.
Retki on varattavissa ainoastaan kohteessa.

Cole Beach – Goan kätketty helmi

Lähde mukaan Cola Beachille – yhdelle eteläisen Goan rauhoittavimmista rannoista. Valkoinen hiekkaranta sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja sitä ympäröivät huojuvat palmut. Täällä voit keskittyä rentoutumiseen – katsella auringonlaskua riippumatossa, syödä paikallisia ruokia ja päivän päätteeksi yöpyä hienossa Rajastani-teltassa. Retki sopii kaikille, jotka haluavat rentoutua ja ladata akkuja rannalla.

Retkelle lähdetään tiistaisin ja torstaisin englanninkielisen oppaan johdolla. Retki on ennakkovarattavissa.

Etelä-Goan parhaat palat – markkinoita, maaseutua ja nähtävyyksiä

Koe Etelä-Goan parhaat palat lomallasi! Aloitamme retken pysähtymällä eteläisen Goan suurimmassa kaupungissa, Margaossa. Täällä pääsemme tutustumaan mm. eloisiin paikallismarkkinoihin. Myynnissä on niin kankaita, mausteita, hedelmiä kuin vihanneksia. Suosittelemme vierailemaan myös viereisen kauppahallin pienissä kaupoissa. Markkinapysähdyksen jälkeen matkamme jatkuu maaseudulle. Vierailemme pienessä kylässä ja näemme kuinka paikallinen käsityöläinen tuottaa keramiikkaa.

Seuraava pysähdys on Quepemissa sijaitsevassa Palacio do Deaossa, joka on perinteinen, remontoitu portugalilainen huvila. Nautimme täällä tyypillisen paikallisen lounaan ennen kuin jatkamme matkaa takaisin kotiin. Paluumatkalla hotellille teemme viimeisen pysähdyksen Chandranath-temppelillä. Temppeli on yksi vanhimmista rukouspaikoista Goalla ja se sijaitsee upealla paikalla kukkulalla.

Lounas, skandinaavinen opas ja kuljetukset sisältyvät hintaan.

Hampi – 3 päivää

1300-luvulla Hampi oli yhden maailman suurimman imperiumin pääkaupunki, ja tänä päivänä se on yksi eteläisen Intian tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kaupungilla on suuri uskonnollinen merkitys hinduille, ja tänne tehdään paljon pyhiinvaelluksia.

Päivä 1: Lähdemme yhdessä aamujunalla kohti Hampia. joska sijaitsee Goan naapuriosavaltiossa Karnatakassa. Junasta saamme ihailla ikkunan takana vilahtelevia maisemia, ja olla hetken osana intialaista arkipäivää. Saavumme myöhään iltapäivällä perille hotelliin, joka sijaitsee Hospetin lomakohteessa, Hampin ulkopuolella. Loppuilta omaa aikaa.

Päivä 2: Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Hampiin. Teemme koko päivän opastetun kierroksen, jonka aikana näemme sekä toimivia temppeleitä että temppelien raunioitakin. Keskipäivällä, auringon paistaessa kuumimmin pidämme tauon ja syömme lounasta (lounas ei sisälly hintaan). Päivän kohokohta koittaa illalla, kun auringonlasku muuttaa Hampin näkymät maagiseksi satumaaksi. Loppuilta omaa aikaa.

Päivä 3: Heräämme aikaisin, sillä lähdemme aamujunalla takaisin Goaan. Saavumme perille myöhään iltapäivällä.

Voit varata yhden- tai kahden hengen huoneita. Maksuton alle 6-vuotiaille lapsille, mutta omaa istumapaikkaa tai sänkyä ei voida taata.

Retki sisältää junamatkan, kahden yön yöpymisen ja aamiaiset sekä opastetun kierroksen. Englannin kielinen opas. Lounas, illallinen ja sisäänpääsy Hampiin eivät sisälly hintaan.

Tämä retki on varattavissa vain kohteessa.

Tutustu Goaan

Goa on tunnettu kauniista rannoistaan, vieraanvaraisesta väestöstään ja korkeista palmupuistaan, jotka kohoavat kohti taivasta. Tällä retkellä vierailemme Goan eteläpuolella, jossa odottaa rento ilmapiiri ja kauniit kylät. Tapaamme muun muassa paikallisia käsityöläisiä, jotka saavat yhä elantonsa käsitöistä.

Päivän päätteeksi pysähdymme Palolem Beachillä, joka on etelä-Goan todellinen helmi – 1,5 kilometrinen hiekkaranta. Rannalla voit nauttia lounasta ja vilvoitella aalloissa, ennen kuin on aika palata hotelleille.

Lounas sisältyy hintaan. Juomat eivät sisälly hintaan. Englannin kielinen opas.

Tämä retki on varattavissa ainoastaan kohteessa.

Yöpyminen asuntolaivassa Chapora Riverillä

Paras tapa tutustua elämänmenoon Chapora –joen varrella, on lähteä matkaan Kettuvallamilla eli asuntolaivalla. Matkaa tehdään rauhalliseen tahtiin ja illalliseksi nautitaan mausteinen paikallinen ateria, jonka jälkeen onkin aika vetäytyä laivan pieniin hytteihin makoisille yöunille.

Retken hinta sisältää kuljetukset laivalle ja takaisin, yöpyminen hytissä laivalla, illallinen ensimmäisenä päivänä sekä aamiainen ja lounas toisena päivänä. Juomat eivät sisälly hintaan. Voit varata yhden hengen tai kahden hengen huoneen. Englanninkielinen opas.

Retki on varattavissa ainoastaan kohteessa.