Kokemuksia Kyriad Prestige Calangute -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,8 10:stä Perustuu 4 arvioon
Kokonaisuus
 
6,8 / 10
Puhtaus
 
6,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Ainoastaan hotellin sijainti.
-
Kylpyhuoneet kaipaa saneerausta. Aamiainen pelkästään intialaisille,toivoisi muutakin kuin pelkkää kananmunaa ja paahtoleipää 2-viikkoa, taso laskenut käydessämme Sitruksen ajasta huomattavasti.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-07


9 10:stä

+
Hyvä paketti.
-
Ei löydy . ☺

Vahvistettu asiakas: 2020-01-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kyriad Prestige Calangute -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1281 arvostelua
Erinomainen
 
629
Erittäin hyvä
 
463
Hyvä
 
111
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2019

Kirjoittanut jpmakila Vehmaa, Suomi

Hyvällä paikalla Calanguten keskustassa

Toinen vierailu tässä hotellissa, aiemmin nimi oli Citrus. Kiva keskeinen sijainti. Ystävällinen palvelu. Siistit huoneet. Hyvä aamiainen. Taso jonkin verran laskenut kuitenkin Citruksen ajoista. Lähellä Calanguten rantaa, joka ei kuitenkaan paras mahdollinen auringonottoon ja uimiseen. Täältä helppo siirtyä kyllä rauhallisemmille rannoille. Suosittelen Morjim Beachia.

 
30.1.2019

Kirjoittanut MattiI40 Espoo, Suomi

Hyvä hotelli

Hyvä palvelu koko henkilökunta todella ystävällisiä erityiskiitos erinomaiselle huonesiivoojalle (Haribala) hyvästä siivouksesta ja joustavuudesta siivousaikojen suhteen. Huone oli hyvä ja kaikki toimi todella hyvin.

 
28.1.2016

Kirjoittanut TantTyyne Helsinki, Suomi

Hyvätasoinen hotelli

Tjäreborgin käyttämä hotelli on siisti ja rauhallisella paikalla, vaikka aivan tien vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä joka paikasta. Iso huone ja iso kylppäri olivat mukava yllätys. Huoneet siivotaan hyvin ja pyyhkeet vaihdetaan joka päivä. Hotellin ympäristö on melko karun näköinen, mutta samalta näyttää koko Pohjois-Goa. Aamiainen mainio; saa tilauksesta munakkaita ja pannukakkuja. Ruoka- ja juomalistoilla huomioitavaa, että hintoihin lisätään vero (ruoassa 24%). Tämä miinusta, koska muualla hintoihin oli laskettu vero jo valmiiksi. Ei luksusta kaipaavalle, mutta hyvään tasoon tyytyvälle erinomainen valinta.

 
22.3.2020

Kirjoittanut 134shivanim Ahmedabad, Intia

a good hotel at good location

we were on leisure vacation at the hotel. we stayed 4 days at goa. first of all i like the location of the hotel. calangute beach, market and restaurants. we had breakfast included in our package which was really delicious with variety of options. the staff was very helpful and humble, when we asked for soft dosa for my little one they made quickly. the hotel itself is photogenic. we enjoyed pool everyday morning with our 4 year old. rooms are big , clean with gallery. calangute beach is nearby the hotel. you can easily walk to the beach and do window shopping. it was great expirence of relaxation.

 
19.3.2020

Kirjoittanut Carol828 Thames Ditton, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful hotel

We stayed all inclusive. The food was delicious, The rooms were large and airconditioned. Spotlessly clean.Drink plentiful if you wanted it. The staff extra helpful. Couldn't complain about anything! Would recommend to anyone