1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Chalston Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Tuija,
Helsinki

+
Siisti, vettä riitti, palvelu(myös ruoka), ilmastointi pelasi,
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-23


8 10:stä

Tauno,
Valkeakoski

+
Sijainti meren äärellä.Aamupala ravintolassa,joka sijaitsee lähellä merta! Ystävällinen henkilökunta!Kaunis puisto kukkineen hotellialueella!
-
Kuntosalia kaipasin,samoin jonkinlaista kauneushoitola,kampaajaa ja hierontapalvelua❤️!

Vahvistettu asiakas: 2018-01-25


8 10:stä

Krista,
Tampere

+
Henkilökunta, sijainti, siisteys, puutarhan vehreys
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-04


8 10:stä

Bodil,
JYLLINGE

+
Beliggenhed tæt ved stranden. Dejlig have og god restaurant.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


8 10:stä

Søren,
Middelfart

+
Stemning og beliggenhed. Personalet og den synlige ledelse.
-
*Hånddesinfektion v/ indgang til restaurant. *Brandalarmer på værelser. *Indkapsling af synlige strømførende ledninger og kontakter.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


10 10:stä

Kirsten,
Odense

+
Beliggenhed tæt ved stranden. Vidunderlig park
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-20


9 10:stä

Lærke,
Kbh

+
utrolig venligt personale, der hele tiden var klar til at hjælpe. synlige hotelejere og det gav et meget positivt indtryk at de deltog i det daglige arbejde.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


9 10:stä

Carl,
Roskilde

+
Alle var serviceminded, særligt restauranten - fantastisk. Omgivelser - nærmest park - stor og flot.
-
Til prisniveauet- særdeles glimrende.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-14


8 10:stä

Niels,
Skive

+
Beliggenhed God sammenhæng mellem indkvarteringsbygninger, restaurant og strandfaciliteter.
-
Myggenet for vinduer. Beredskabsplan, Hotellet skal have en "beredskabsplan" for hurtig afhjælpning af tekniske problemer. Det tog 6 dage at få en nedbrudt airconditioner til virke igen. Det er alt for lang tid ud af en ferie.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


10 10:stä

Cathrine,
København Østerbro

+
Ældre og lidt slidt på en charmerede måde. Venligt og imødekommende med de faciliteter vi efterspørger. Super venligt personale, hyggelige stamgæster, hjemligt, smuk have helt ned til havet.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Chalston Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

831 arvostelua
Erinomainen
 
384
Erittäin hyvä
 
327
Hyvä
 
82
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

1.3.2019

Kirjoittanut harripaavola Oulu, Suomi

Hotellialue erittäin kaunis ja hyvihoidettu. Sijaitsee rannalla

Meillä oli superior huone joka oli tarpeeksi iso ja siinä oli hyvin säilytystilaa, mutta huone oli viimeisessä talossa alueen perällä. siellä ei toiminut wifi yhteydet koskaan ja oli aikamatka mennä respaan lukemaan uutiset. Ehkä hotellin pitäisi ajatella investointeja asiakaslähtöiseti eikä johto lähtöisesti, sillä yhtäaikaa kun me tappelimme yhteyksien kanssa niin parkissa oli monta hienoa hotellin johdon autoa ja moottoripyörää jotka ei liikkuneet mihinkään, mutta jotka pestiin joka päivä. Muuta negatiivistä ei ole hotellista sanottavaa. Kaikki toimi. Henkilökunta oli ystävällistä. ja ennen kaikkea hotelli on rannalla.

 
5.2.2019

Kirjoittanut JukkaI38

Talvilomalla

Todella kaunis puutarha ja erittäin hyvin hoidettu. Mahtava sijainti kokonaisuudessaan vaikka hurjan vilkas Galanguten ranta onkin. Ystävällinen henkilökunta ja loistava palvelu. Ruoka hyvää ja hotellin hintatasoksi kohtuullista. Ainoa miinus matkasta tuli huoneemme sängystä joka oli kivikova - oikeasti. Merinäköala parvekkeelta hiukan kompensoi mutta ei parantanut yöunien laatua.

 
5.1.2019

Kirjoittanut Riikka M Juva, Suomi

Rahalle vastinetta

sijainti on enemmän kuin loistava, muutaman korttelin päässä pääkadulta jonne pääsee nopeasti ihan kävelemällä.Hotelilla on oma uima-allas ,mutta ,myös oma ranta . Huoneet ovat tilavat ja siistit, henkilökunta ystävällistä ja buffet aamainen runsas . ainoa miinus on huonosti toimiva netti huoneessa (sitä ei ole luvattukkaan) mutta se toimii kyllö parvekkeella ja ala-aulassa.

 
1.8.2018

Kirjoittanut SNEHAL3218 New Delhi, Intia

Ihanaa oleskelua "

Kävin Isäni kanssa heinäkuun lopussa. Rakastimme kaikkea tässä paikassa, henkilökunta oli nopea ja kohtelias. Resort oli mukava ja puhdas rehevän vihreiden puutarhojen ympärillä. Hyvin huollettu kiinteistö. Ravintola-henkilökunta oli erittäin ystävällinen vieraille. He kaikki panostivat paljon antaakseen vierailleen mukavan nautittavan majoituksen. Omistajat ovat ystävällisiä ja vastasivat kysymyksiin. Ja paras osa oli sijainti, aivan rannalla. Se oli hieno kokemus. Kiitos Chalston Beach -hotellin joukkueelle. haluaisin vierailla uudelleen pian.  Binny Arora

 
13.3.2018

Kirjoittanut leena k Lahti, Suomi

pettymys

tietysti oli oma valinta mutta se perustui hotellin antamiin kuviin ja selostukseen. emme olleet ensimmäistä kertaa Goassa.Tämä oli meidän 50 vuotis -häämatka neljä viikkoa Huoneet oli tosiaan pienet, sänky siihen nyt mahtui. vaatteille vähän säilytys tilaa, niitä täytyi säilyttää enimmäkseen matkalaukuissa ja niitäkin sängyn alla et pystyi kulkemaan sängyn ympäri .Huone siivottiin kyllä hyvin ja siitä kiitos. Kylpyhuoneessa ei ollut suihkuverhoa joten se kastui kokonaan ja lattia oli liukas joten pyyhe täytyi heitää lattialle ettei liukastuisi. Ympäristö oli kyllä kaunis ja hyvin hoidettu. ravintolahenkilökunta oli ystävällinen. uima-allas alue täynnä paikallisia meluavia vieraita joita vaatteet päällä uiminen ei yleensä koskenut. Hotellilta rantaa pitenpi matka kuin 50 metriä. Meressä liikuntarajotteinen ei voinut uida, se ei tietysti ole hotellin vika mutta suihkua suihkua ei ollut rannalla.tässä syy minkä takia jouduimme olemaan uima-altaalla mutta uiminen klo 10 jälkeen kärsimystä. tulemme uudestaan goaan mutta emme tähän hotelliin