Kokemuksia Nikko Bali Benoa Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 31 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Olavi,
Jyväskylä

+
Rauhallinen, meren rannalla, hyvä ja ystävällinen palvelu, loistava aamupals
-
Pientä pintaremonttia alkaa jo kaipaamaan. Aamupalan kahviautomaatti välillä rikki - enemmin voisivat tarjoilla kahviä/teetä pöytiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-02


10 10:stä

Mari,
Lahti

+
Siisteys, ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-05


10 10:stä

Minna,
Tuusula

+
Siisteys loistava, aamupala todella hyvä ja paljon eri vaihtoehtoja. Koko hotellin henkilökunta todella ystävällisiä.
-
Kohteeseen tullessa joutui odottamaan muihin hotelleihin meneviä lomalaisia tunnin, että pääsi jatkamaan matkaa omalle hotellille. Lentokenttä kuljetukseen lomakohteeseen tullessa parannus suotavaa. Kotimatkan lentokenttä kuljetus ok.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-20


9 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta, hyvä aamiainen, kaunis puutarha/allasalue, hyvä ruoka, rauhallinen hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-28


9 10:stä

Jyrki,
Joensuu

+
Luksushotelli meren rannassa.
-
Aamupala yksinkertainen. Lisää salaatteja. Kahvin tuonti kannuissa kestää ja se viilenee nopeasti. Kiva jos saisinhaettua itsepalvelunakin. Viikolla happy hour -listoja muutettiin huonompaan suuntaan. Siksipä ei palveluja enää käytetty. Taisi iskeä ahneus.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nikko Bali Benoa Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

2011 arvostelua
Erinomainen
 
891
Erittäin hyvä
 
737
Hyvä
 
247
Ei kovin hyvä
 
84
Huono
 
52

Viimeisimmät 5 arviota

31.7.2019

Kirjoittanut jukpek

Jukpe

Mukava rantahotelli tanjuang benoassa.tilavat huoneet.ihan hyvällä paikalla.hyviä ruokapaikkoja ja pikku kauppoja lähellä.omat ravintolat myös hyviä.allas alue mukava ja allas baarissa päivittäin juomista tarjouksia.muutenkin hinnoittelu kohtuullista tämän luokan hotellissa.ilmainen kuljetus Kuta beachille.lähdöt klo 09.00 ja 11.00 paluu 15.30.aamupalalla paljon aasialaista ja myös länsimaalaisten löytyy kuten munakkaan paisto piste siitä munakasta paistettua,uppokeitettyä ja keitettyä.leipiä leikkeleitä juustoa kahvi leipiä ynm.henkilökunta todella ystävällistä ja avuliasta.jos pitää mainita jotain negatiivista niin rannalla paljon vesi harrastus mahdollisuuksia kuten esim.varjo liitoa.banaani vene ajelua vesi skoottereita.tästä johtuen tulee uima-allas alueelle välillä paljon pakokaasuja tuulen mukana.mutta tämä ei nyt tietysti ole hotellin vika.

 
3.3.2019

Kirjoittanut MariB1677

Loistava hotelli

Nikko Bali Benoa Beach hotelli oli loistava valinta tälle lomalle! Siisti ja puhdas hotelli, mitä parhain - laadukas ja ystävällinen palvelu, ihana piha/allas alue ja yksityinen ranta. Hotelli on aivan rannassa. Aamupala on todella runsas ja monipuolinen. Hotellin ravintoloissa uskomattoman hyvää ruokaa. Hotelli sijaitsee vesiurheilu keskuksen läheisyydessä ja siksi aamupäivisin hotellin edustalla on paljon toimintaa... liitovarjoja, vesiskoottereita, veneitä ym. Näitä toimintoja on tarjolla myös hotellin omassa rannassa ja ”vesileikit” ovatkin täällä todella suuressa suosiossa. Eivät kuitenkaan pörrää ihan rannassa. Itse suurelta osin uimme hotellilla altaassa, mutta ranta on ihan jees. Unelma rannat kristallin kirkkaine vesineen löytyy sitten saarilta! Kadun puolella normaalia liikenteen hulinaa, ravintoloita, kauppoja ja hieronta paikkoja. Tällä alueella ei ole erityisen hyvät ostosmahdollisuudet esim. Vaatteisiin mutta nopeasti hurauttaa ostoksille lähiympäristöön. Tälle hotellille lämmin suositus!

 
21.10.2017

Kirjoittanut vuokkoa Helsinki, Suomi

Viihtyisää lomailua

Balin hotelleissa ja resorteissa riittää valinnanvaraa, mutta me tyttäreni kanssa valitsimme tämän ihanan resortin. Paikka on erittäin viihtyisä ja hienosti hoidettu, palvelu erinomaista ja kaikissa tilanteissa tunsi olevansa arvostettu vieras. Ihana puutarha ja allas-alue, oma pehmeähiekkainen ranta. Huone puutarhanäkymillä oli viihtyisä ja tilava, valtava kylpyamme ja suihku erikseen, huoneesta käynti suoraan altaalle. Aamiainen paras koskaan saamani, tarjontaa ja valinnanvaraa ihan laidasta laitaan. Loistava kokonaisuus, palaamme uudestaan.

 
19.11.2016

Kirjoittanut TimoR-FIN Jokela, Suomi

Iso ja viihtyisä hotelli turistialueen keskellä

Vietimme kaksi yötä hotellissa. Sisäänkirjautuessa pitää jättää deposit-varausmaksu, joka palautettiin uloskirjautuessa (vastaavaa varausmaksua yksikään muu hotelli lomamme aikana ei edellyttänyt!) ja suomalaisen credit/debit -maksukortin käyttäminen oli kuulemma mahdotonta, tätä varten piti sitten kaivaa käteistä. Varausmaksun suuruus oli 1 000 000 IDR, mutta koska credit/debit-kortin käyttäminen oli mahdotonta, hotelli hyväksyi 500 000 IDR käteistä koska meillä ei ollut enempää. Hotellin lähialue oli turistialuetta, eli kaukana aidosta Balista! Jos hakee pelkkää rantaa ja löhöilyä kauniin uima-altaan äärellä, tämä on juuri sitä. Uima-allas on todella iso ja siisti. Hotellilla on oma ranta (ei julkinen ranta). Buffet-aamiainen oli oikein laadukas.

 
7.4.2014

Kirjoittanut samaneh s Shiraz, Iran

Unohtumaton vierailu

Loistavia muistoja Heti saapumisestamme lähtien kohtasimme vain ystävällistä henkilökuntaa, joka auttoi meitä valitsemaan parhaat retket. He olivat hyvin mukavia. Aamiainen ja päivällinen olivat mahtavia, ja niihinkin kuului hyvä palvelu. Huone oli hyvin siisti, ja sieltä näkyi auringonnousu. Vaikka infopiste oli aivan huoneemme vieressä, ei se haitannut. Täytyy vielä erikseen mainita, että hotellin manageri kutsui meidät ilmaiselle illalliselle, balilaisilla tansseilla ryyditettynä, tämän infopisteen vuoksi... VAU! Uima-allas ja uima-altaan baari olivat mahtavia, ja kuntosalilta oli hyvät näkymät merelle. Meillä oli todella mukava ja eksoottinen loma täällä, ja suosittelemme sitä lämpimästi.