1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Puri Santrian -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Sari,
Lempäälä

+
-
Hotellin pitäisi lisätä aurinkotuolien määrää

Vahvistettu asiakas: 2018-07-22


10 10:stä

Ruben,
Allingåbro

+
Var i den rolige Club-del, i skønne deluxe-værelser på 1. sal med balkon. Pool lige nedenfor. Eftermiddagste. Servicemindet personale.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-05


10 10:stä

Zoran,
Stabekk

+
Rom, utsikten, mat og drikke, service.
-
Wi Fi på hotellet.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-09


10 10:stä

Leif,
Saltsjöbaden

+
Läget, restaurangerna, havet och poolerna
-
Rummen i de äldre delarna/billigaste rummen är trevligare på bild än i verkligheten. De är som en källare med målade väggar och med ofräscha badrum. Det saknades avställningsytor, sänglampor och kontakter.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-01


10 10:stä

Kjell,
Stockholm

+
Lyx, härligt strandläge
-
Bättre orienterings tavla, tog oss 2 dagar att hitta vårat rum

Vahvistettu asiakas: 2018-04-14


7 10:stä

Maria,
Stockholm

+
närheten till stranden personalen
-
Jag hade halv pension, afternoon tea ingick men var inte alls av samma klass som om man köpte själv. kaffet och teet till frukost som ingick var inte gott. för att få vettigt kaffe fick man betala för det.

Vahvistettu asiakas: 2017-12-26


1 10:stä

Hannele ,
Akaa

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-21


9 10:stä

Jonna,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-04-22


9 10:stä

Sini,
Espoo

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-02


7 10:stä

Milly,
Kopervik

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Puri Santrian -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

2721 arvostelua
Erinomainen
 
1362
Erittäin hyvä
 
923
Hyvä
 
288
Ei kovin hyvä
 
79
Huono
 
69

Viimeisimmät 5 arviota

10.1.2019

Kirjoittanut Balihali

Pieni pala paratiisia

Ensimmäinen kosketus Baliin on hotelli Puri Santrian. Rauhallinen, autenttinen ja viihtyisä. Uima-allas alueita hyvinhoidetun rannan lisäksi neljä, jotka sijoittuvat ihanasti huoneiden läheisyyteen ja on maisemoitu kun ne olisivat olleet siellä aina. Hotellin ravintoloissa kiva sekoitus aasialaisia ja länsimaisia vaihtoehtoja. Täydellinen paikka 10 vuotis honeymoonille!

 
7.3.2018

Kirjoittanut Mari V Helsinki, Suomi

talviloma 2016

Hotelli on ihanan rauhallisella rannalla. Bali tarjoaa paljon nähtävää, Sanur on itsessään pieni ja rauhallinen kohde, hermolepoa kaipaavalle oiva kohde. Ruoka on hyvää, ihmiset ystävällisiä. Ei kaupustelua liiaksi.

 
27.1.2018

Kirjoittanut Camper679950

Ei ihan 4 tähden hotelli

Piha-alueet, uima-altaat ja henkilökunta saa 4 tähteä. Muuten en luokittelisi hotellia kuin kolmella tähdellä. Huoneet kaipaisi kunnostusta, pyyhkeet sekä liinavaatteet liinavaatteet kuluneita ja kylpyamme ei houkutellut. Modernisointi ja pieni päivitys olisi paikallaan (yövyimme Club-tason huoneessa). Aamiainen ei myöskään vastannut odotuksia.

 
7.4.2014

Kirjoittanut LanaWA Busselton, Australia

Rakastin tätä hotellia

Asuimme Puri Santrianissa 4 yötä. Meidän ryhmässämme oli 6 naista ja varasimme 3 Pihasiiven huonetta, ja ne päivitettiin saapuessamme allasnäköalahuoneiksi. Huoneet olivat hieman vanhempaa tyyliä, mutta ihastuttavia ja puhtaita, ja niissä oli mukava peti. Sijainti on noin 45minuutin kävelymatkan päässä Sanurin shoppailumahdollisuuksista. Söimme Warungisissa toistuvasti ja ruoka oli halpaa ja fantastista - ateria ja suuri olut maksoi noin 4 euroa. Söimme vain aamupalaa hotellilla ja buffetti oli kaikkea mitä toivoimme - munia, leivonnaisia, hedelmiä, jugurttia, indoneesialaisia aterioita, pekonia, sekä paljon muuta. Henkilökunta oli loistavaa ja palveli nopeasti. Päätiellä on Kodakin kauppa, ja vaihdoimme siellä rahaa. Hotelli on rannalla ja makasimme pihapaviljongeissa ja seurasimme vesiurheilua ja ihmisiä, jotka nauttivat drinkeistä tai shoppailivat. Rakastimme hotellia ja suunnittelemme paluuta ensi vuonna.

 
23.4.2019

Kirjoittanut Ricky_abd Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

First Timer in Sanur

I never stayed in Sanur Area before I certainly made excellent choice staying at Puri Santrian. If you are looking accomodation with beautiful Balinese design surrounded with green lush and direct access to the beach, Puri Santrian should be at the top of your list. I also enjoyed having morning run along the sidewalk connected all the way to pantai matahari terbit, it was so nice! Their premier deluxe room also come with afternoon tea and exclusive access to great private pool which i enjoyed very much. Elegantly decorated room with comfortable bed gave me perfect nest to rest after a long day. Their staffs are excellent and always accommodating to your needs. One note though, Puri Santrian should improve their attention to detail for the amenities in the room as during the whole 2 nights stay they didn't gave me replacement for the empty toiletries and tissue. Tea spoon was also missing. It was not a big issue as it can be easily requested to hotel staff, however i think improvement for such matter will be very much appreciated considering that it has became the standard in hospitality industry. Overall, I'm satisfied with my experience staying there and thinking of going to stay there again in the upcoming future. Cheers