Kokemuksia Prama Sanur Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 2 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
10,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
10,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Erinomainen sijainti, upea puutarha, rauhallisuus
-
Vaikka huoneissa mainostettiin ekologisuutta, pyyhkeet vaihdettiin turhaan joka päivä, vaikka toimimme kuten pyydettiin (eli ripustimme pyyhkeet naullaan, emme heittäneet lattialle).

Vahvistettu asiakas: 2020-01-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prama Sanur Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

3219 arvostelua
Erinomainen
 
1270
Erittäin hyvä
 
1271
Hyvä
 
463
Ei kovin hyvä
 
145
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

28.5.2019

Kirjoittanut Aleksi S Lahti, Suomi

Hulppean iso hotelli hyvällä aamupalalla, isoilla altailla ja heikolla wifillä

Hotelli oli ensinnäkin valtavan kokoinen: 448 huonetta. Isoja uima-altaita oli kaksi: toinen enemmän lapsille ja toinen kaikelle kansalle. Aamupala oli laaja ja kattava: maailman nopein ja taitavin munakkaan paistaja. Wifi oli luokattoman heikko ainakin meidän huoneessamme, joka sijaitsi kolmannessa kerroksessa vastaanottoaulan rakennuksessa. Hotellin useast ravintolat suht suolaisen hintaisia. Sijainti hyvä: pääkatu kävelymatkan päässä (runsaasti ravintoloita laidasta laitaan).

 
25.5.2019

Kirjoittanut PikkisMatkustaa Varkaus, Suomi

Kesälomalla

Kiva hotelli, hyvä hinta-laatusuhde. Huone oli sopivan kokoinen. Ilmastointi toimiva. Suihku erinomainen. Aamupala ei kovin monipuolinen, mutta joitain erikoisuuksia ja lämpimiä paikallisia ruokia tarjolla. Aivan ihana aamupalamusiikki, joka täytyy itse kokea. Useita ravintoloita, pitsa hyvää ja Bambu-baarin tarjonta myös. Rantakadulla ja hotellin lähikadulla edullisia ruokapaikkoja. Allasalue aikuisille sekä lapsille, erilliset, tosi kivat. Pyyhkeet saatavilla maksutta. Rannalla myös aurinkotuoleja. Vuorovesivaihtelut, meren pohjan eliöitä hauska tutkia laskuveden aikaan.

 
29.9.2017

Kirjoittanut reinop8

Iso mutta hyvä

Iso hotelli. Asiakkaita useita satoja. Henkilökunta ystävällistä. Aamupala kestää vertailun kansainvälisesti. Jokaiselle löytyy mieleinen. Hotellin alueella useita baareja ja ohjelmaa. Huoneet keskiverto kansainvälistä tasoa.

 
18.2.2015

Kirjoittanut JonneT15

Palvelu huonoa

Kiskuri hinnat mm. Lentopallokentän vuokraus. Ranta toimiston vetäjä yritti lahjakkaasti vedättää vartijan kanssa. Vartija hermoistui asiallisesta keskustelusta ja keskustelu kärjistyi uhkaavaksi. Hotellissa muutenkin vartioita paljon joka ei antanut turvallisuutta vaan enemmänkin herätti epäilyksiä.

 
3.4.2020

Kirjoittanut bhaktimata United, Pennsylvania

A 4 star hotel at Sanur Beach, Bali

We were on a 2 week all-inclusive and our last 5 days was at this hotel. It was a really large,, 3 restaurant resort with two swimming pools, and a nice beach bar and cafe that played music on the beach most nights On my husbands' birthday, I prearranged the Italian restaurant to set up a few tables on the beach for our group and it was just wonderful, they made a beautiful flower arrangement for the table, and even baked us a vegan chocolate cake for the dinner.