Kokemuksia Melia Bali -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 13 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
Yleiset tilat siistit ja piha-alueet hyvin hoidettu.
-
Kylpyhuoneet kaipaavat uudistusta, parempaa siivousta esim suihkutila ja lattiakaivot puhdistaa useammin. Lobby baarin ilmaa pyörittävät ropelit toimivat surkeasti.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-18


9 10:stä

+
Uima-allas suoraan terassilta
-
Kylpyhuoneen kunnostus..

Vahvistettu asiakas: 2020-01-21


10 10:stä

+
Hotellin henkilökunta todella ystävällisiä ja avuliaita mm. sairaustapauksessa.
-
Mielestäni hotellin nettisivujen kuvat voisivat olla vieläkin paremmat, sillä paikkana vieläkin siistimpi kuin kuvissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Bali -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

8399 arvostelua
Erinomainen
 
5027
Erittäin hyvä
 
2201
Hyvä
 
727
Ei kovin hyvä
 
274
Huono
 
170

Viimeisimmät 5 arviota

8.2.2020

Kirjoittanut Spumante Finland

Kaunis resort

Melia Bali sijaitsee Nusa Duan hotellialueella, joka on vartioitu ja aidattu. Alue on kaunis ja hyvin hoidettu, kuten myös hotellialuekin. Resort on iso, useita ravintoloita, joissa hinnat Suomen tasoa, esim. Pizza noin 15eur. Yksi uima-allas ja ”vain aikuisille” omansa. Huoneet siistit, olimme 2 kerroksisessa perhehuoneessa, joka toimi 4 hengelle erittäin hyvin. Aamupala monipuolinen, ainakin paljon erilaisia hedelmiä ja mehuja saatavilla. Lämpimiä myös ruokia paljon. Palvelu ensiluokkaista, asiamme hoidettiin aina hyvin ja nopeasti. Kävelymatkan päässä ostoskeskus, jossa runsaasti kivoja ravintoloita. Ranta oli siisti ja vuorovettä jaksoimme ihmetellä! Viihdyimme täällä erittäin hyvin!

 
28.10.2016

Kirjoittanut 425janik Valkeakoski, Suomi

Hyvä hotelli

Erittäin hyvä hotelli, palvelu oli todella hyvää ja puitteet erinomaiset. Perhehuone oli tilava ja ihan siisti mutta pikku miinus tulee, suihku ammeessa ja ja matala katto. Pool access huone oli hiukan pienempi perheelle mutta muuten hyvä ei valittamista.

 
17.4.2015

Kirjoittanut Hoyryfru Porvoo, Southern Finland, Finland

Mukava hotelli kauniilla paikalla

Hotellin parasta antia ovat lagoon access-huoneet ja hotellin tarjoamat liikunnalliset aktiviteetit (erityisesti allasjumpat ja -pelit ovat hauskaa ajanvietettä ja sopivat ihan kaikille, ei mitään vakavaa meininkiä!). Puutarha on kohtuullisen kaunis ja hotelli sijaitsee kivalla paikalla laguunimaisella rannalla. Uima-altaat olivat hyvin hoidetut ja puhtaat. Myöskin asiakaspalvelu oli ystävällistä. Hotellin miinuksena pidimme lasten leikkipaikkaa. Se oli ankea ja parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi sinne ei voinut jättää 3 vuotiasta leikkimään (hoitoon), vaan se oli yli 4-vuotiaille. Lasten leikkialue ulkona oli melko aurinkoinen, siihen olisi toivonut enemmän kasvillisuutta tms varjostamaan aurinkoa. Toinen miinus tulee rantaravintolan (Sateria) palvelusta, se oli melko hidasta ja lounaaseen tuhraantui helposti kaksi tuntia. Kiire meillä ei ollut, mutta välillä se oli tuskastuttavaa. Kolmas miinus on hintataso. Ruoka ja juomat olivat aika tyyriitä, niin kuin myös hotellin huoneet. Hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdallaan.

 
21.10.2020

Kirjoittanut sogun89

Best holiday at pandemic

After more than 30 years, at the beginning of October 2020 for 3 nights I finally returned to stay at the hotel that was once a favorite when going to Bali in the 80s. It turns out that this hotel is still outstanding in terms of service, facilities and atmosphere. I originally booked at Lagoon Access but later upgraded to a villa. Truly a very enjoyable and unforgettable vacation. Thank you to the management and staff who continue to provide special services even in difficult times. Hopefully after the pandemic period passes, this hotel can achieve glory. And one thing, I can bet I'll be back here as soon as possible

 
12.10.2020

Kirjoittanut 8T4_ROD

Terrific experience!

We were unsure of going to Bali until two days before the trip. The decision to go was the best possible. We stayed at the Meliá Bali Nusa Dua on the recommendation of friends. Another great decision! The resort's structure is impeccable. However, what caught our attention even more was the high quality of the services, despite the many challenges imposed by the pandemic. The maintenance of the facilities was excellent, the quality of the services was amazing, the drinks and foods were always fresh, and the employees' attention and care were admirable. I also want to register a compliment to Mr. Edouard and to Mr. Hendra on behalf of all the employees who have served us so well. Terrific job! Although the pandemic is imposing a challenging period on everyone, the way we were welcomed at Meliá Bali Nusa Dua was wonderful and inspiring!