Kokemuksia Bali Mandira Beach Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 4 arvioon
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,5 / 10
Palvelu
 
9,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Petri,
Lappeenranta

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-19


9 10:stä

Sari,
Laitila

+
Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ja siisti hotelli, myös ulkoalueiden hoito siisti! Saatiin bungalow-huone yllätyksenä!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-05


9 10:stä

Riitta,
Klaukkala

+
Hyvä sijainti, rauhallinen, lähellä palveluja, kaunis hotellialue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-26


10 10:stä

Anneli,
Pärnu

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bali Mandira Beach Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

3751 arvostelua
Erinomainen
 
2175
Erittäin hyvä
 
1121
Hyvä
 
308
Ei kovin hyvä
 
83
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2018

Kirjoittanut Kirsi R

Täyden 10 hotelli

Täydellinen hotelli missä toimii kaikki. Piha- ja uima-allasalue täyttä plussaa, aivan upea paikka mistä ei välttämättä tarvitse lähteä mihinkään. Uima-allasalueita on useita, lapsille myös omat. Altaissa on vesiputousta, liukumäkeä, porehierontaa ym. Piha-alueen ja merenrannan välissä on kävelykatu, joten hotellialueelta on helppo mennä mereen uimaan tai vaikka rannalle jalka- ja hiushoitoon tai hierontaan. Aamiainen loistava, vaihtuva ja runsas. Hotellihuoneet ja piha-alueet pidetään siistinä koko ajan. Hotellissa on oma lääkäripalvelu, kauppa, kosmetologi, hierontapalvelut ja matkatoimisto jne....jos ei halua lähteä mihinkään retkille, tässä hotellissa viihtyy aivan vain siellä rentoutumalla.

 
18.3.2018

Kirjoittanut Kipamainen Laitila, Suomi

AIvan upea, paratiisimainen hotelli

Hotellin sijainti aivan ihana, pois kaikesta hälinästä ja aivan meren rannalla. Pieni kävelykatu katkaisi hyvin vartioidun hotellialueen ja merenrannan. Hotellin uima-allasalue aivan mahtava. Palvelu toimi todella hyvin. Meillä oli deluxe-huoneisto ekassa kerroksessa ulkoilmasuihkuineen. Huone todella siisti ja siivous pelasi paremmin kuin hyvin. Hotellin piha-alueet kuin paratiisissa. Aaminen todella runsas ja laaja ja vaihtui päivittäin. Legian Beach on rauhallinen paikka, mutta hotellista vain muutaman sadan metrin päästä alkoi elämä, eli siellä oli baareja, kaikkea shoppailijoille mutta kaukana Kuta Beachin hälinästä. Ranta-alue siisti ja sitä siivottiin aamuisin. Tätä hotellia voin suositella kaikille, jopa lapsiperheille, koska siellä oli monta lastenallasta. Hotellialue erittäin hyvin vartioitu. Täysi napakymppi.

 
2.1.2015

Kirjoittanut 874petrag

Ihana hotelli!

Todella kaunis, vehreyden keskelle rakennettu hotellialue. Erinomainen aamupala, loistava palvelu ja kauniit huoneet. Ulkoilmasuihku oli mahtava. Siivooja taitteli iloksemme pyyhkeistä elefantteja ja pupuja. Allasalue on hieno ja yöllä altaan pohjassa välkkyvät pienet valot. Ranta on vieressä. Olimme sadekaudella ja ensimmäiset 4 päivää vesi oli ihanaa, sitten alkoi kova tuuli ja ranta täyttyi roskasta ja ajopuista eli uiminen jäi. Pääsee kävellen Kutaan ja Seminyakiin. Oman tien varrella loistava Karma Spa ja Mozzarella-ravintolat.

 
12.8.2014

Kirjoittanut 363minnal Turku, Suomi

Ehdottomasti pala paratiisia!

Tämä hotelli oli todellinen pala paratiisia! Loistava uima-allasalue, aikuisten altaineen! Päivät kuluivat kyllä helposti altailla, rannassa oli usein niin isot aallot, että uiminen siellä oli kielletty. Meillä oli maatasossa oleva huone, jossa oli taivasalla oleva suihku ( oli kyllä verkko kattona, ettei liskot sun muut päässyt huoneeseen), suosittelen. Aamupala ja muutenkin hotellin ravintolat olivat valikoimaltaan hyviä, illastimmekin pariin otteeseen omalla hotellilla, koska rantaravintola oli niin upealla sijainnilla. Henkilökunta superystävällistä ja kaikki toimi todella hienosti. Suosittelen!!

 
7.4.2014

Kirjoittanut Vic_Tiff Perth, Australia

Jotain hienoa kaikille.

Mandira on oikea kätketty aarre. Yöpyessämme allas-villassa saimme kokea matkailun parhaat puolet: villan yksityisyyden ja ylellisyyden, sekä lomakohteen palvelut ja toiminnot. Kokeineina Balin-matkailijoina olemme vihdoin löytäneet hotellin, johon kelpaa palata uudestaan. Sijainti on poikkeuksellinen - suoraan rannalla. Kylpyläpalvelut oli upeita: kävimme joka päivä hieronnassa, ja ehdimme kokeilla miltei kaikkea listalta. Ravintoloiden runsaus ja herkullisten ateriavaihtoehtojen kirjo teki alueelta poistumisen käytännössä mahdottomaksi. Ja jos sinulla sattuisi olemaan ylimääräistä aikaa käsissäsi, voit olla varma, että saat sen kulumaan villan ja hotellin uima-altailla. Happy hourit ja huoneen siistismispalvelut toimivat kirsikkana kakun päällä. Mitäpä itse villasta voisi muuta sanoa, kuin wau! Hienostunut, ylellinen ja yksityinen. Kukapa olisi uskonut, että hotellista voisi löytää tällaista. Ottaen huomioon tämän, sekä kohteliaan ja avuliaan henkilökunnan, voimme todellakin suositella Bali Mandiraa kaikille. Oikea paratiisi rannalla. Olemme jo varanneet vuoden loppuun uuden matkan, tällä kertaa lasten kanssa.