Ritz-Carlton Al Wadi Desert & Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Yhdistä rantalomaasi unohtumaton majoitus aavikolla. Luvassa on mielenkiintoisia päiviä, rentoa rantaelämää ja upeita öitä tähtitaivaan alla.

Yhdistelmämatkaan sisältyy kolme yötä villassa omalla altaalla Ritz Carlton Al Wadi Desertissä ja neljä yötä Waldorf Astoria Ras Al Khaimahissa, joka sijaitsee 300 metriä pitkällä hiekkarannalla.


Huonetyyppi

Ritz Carlton Al Wadi Desert: Kahden huoneen villa 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Waldorf Astoria Ras Al Khaimah: Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ritz-Carlton Al Wadi Desert ja Waldorf Astoria Ras Al Khaimah -yhdistelmämatkaan sisältyy:

3 yötä villassa omalla altaalla Ritz-Carlton Al Wadi Desertissä.

4 yötä kahden hengen huoneessa tai deluxe-huoneessa Waldorf Astoria Ras Al Khaimahissa.

Meno-paluu lennot Helsingistä.

Kuljetukset hotellien välillä. Kuljetus lentokentältä hotellille/hotellilta lentokentälle varataan lisämaksuna.

Puolihoito.

Tämä yhdistelmämatka on varattavissa vain asiakaspalvelustamme.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai-torstai: 9-18
Perjantai: 9-17
Chat avoinna ma-pe: 10:30-15
 

[email protected]

Chattaa meille

 

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Ritz-Carlton Al Wadi Desert: 3 yötä

Ritz-Carlton Al Wadi Desert on beduiinien tyyliin rakennettu hotelli aavikolla. Täällä rentoudut hiekkadyynien ympäröimänä. Hotellissa majoitut omissa villoissa yksityisellä altaalla, jotka ovat lämpösäädeltyjä. 

Palvelu on huippuluokkaista, ja hotellilla on pidettyjä ravintoloita ja baari. 

Monia lisämaksullisia palveluita, kuten fat bike-vuokrausta, jousiammuntaa ja opastettuja aavikkoretkiä. Maksuton hotellin järjestämä lastenkerho. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta.

Lue lisää
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah: 4 yötä

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah sijaitsee 300 metriä pitkällä hiekkarannalla ja hotellista löytyy kaunis allasalue kahdella suurella altaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet niin altaalla kuin rannalla.

Hotellissa on monia baareja ja erityylisiä ravintoloita, joissa tarjoillaan annoksia listalta sekä noutopöydästä. Hotellilla on myös yökerho. 

Maksuton kuntosali, tenniskentät ja mailojen lainausta. 18-reikäinen golfkenttä, sukellusta ja vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Spa-hoitoja lisämaksusta. Hotellilla on oma maksuton lastenkerho.

 

Lue lisää