Ritz-Carlton Al Wadi Desert

  • Villoja omalla altaalla
  • Koe Ras al Khaimahin autiomaa
  • Yhdistä Waldorf Astoria Ras Al Khaimahin kanssa

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.

Huomioithan, että hotelli on varattavissa vain yhdistelmämatkana Waldorf Astoria Ras Al Khaimahin kanssa, kysy lisää myyntipalvelustamme.


Huonetyyppi

Kahden huoneen villoja 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 466 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,7 km
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ritz-Carlton Al Wadi Desert on beduiinien tyyliin rakennettu hotelli aavikolla. Palvelu on huippuluokkaa ja täältä löytyy useita palveluita. Hotellissa majoitut omissa villoissa yksityisellä altaalla, jotka ovat lämpösäädeltyjä. Hotellilla on suuri allasalue ja swim-up -baarilla, jacuzzi, cabanaksia ja aurinkotuoleja. Lapsille on oma alue leikkimistä varten. Hotelli varataan yhdistelmämatkana Waldorf Astoria Ras Al Khaimahin kanssa Apollomatkojen myyntipalvelusta.

Hotellissa Ritz-Carlton Al Wadi Desertissä on useita ravintoloita. Ravintola Kaheela on avoinna vuorokauden ympäri. Moon Baarissa on tarjolla ruokaa ja juomaa. Ravintola Farmhouse tarjoilee paikallisia annoksia läheiseltä maatilalta.

Maksuton lastenkerho. Maksutonta pyörävuokrausta. Jousiammuntaa, fat bike-vuokrausta ja opastettuja aavikkoretkiä lisämaksusta. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta.

Maksuton bussikuljetus Ritz Carlton Al Hamraan, jossa voit käyttää hotellin rantaa ja allasta maksutta.

Ateriat

Puolihoito. Uuden vuoden illallinen.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Ota yhteys Apollomatkojen asiakaspalveluun, mikäli haluat varata tämän matkan.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Yhdistelmämatka Waldorf Astoria Ras Al Khaimahin kanssa

Yhdistä rantalomaan

Hotelli on yhdistettävissä viiden tähden Waldorf Astoria Ras Al Khaimahin kanssa, joka sijaitsee yli 300 metrin pituisella yksityisellä hiekkarannalla.

Lue lisää