Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita sisustettuna joko perinteiseen arabialaiseen tai moderniin tyyliin. Kokolattiamatto. Kaksi parivuodetta, joista 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat parisängyn. Kaikissa huonessa on taulu-tv ja kokolattiamatto. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone bungalowissa

Tilavia ja moderneja deluxe-huoneita. Kaksi parivuodetta, joista 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat parisängyn. Kaikissa huoneissa taulu-tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvinkeittomahdollisuus ja silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi allas- tai merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: 48-53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi / 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, joissa on taulu-tv ja minibaari. Kaksi parivuodetta, joista 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat parisängyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kokolattiamatto. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/tossut ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.