Kokemuksia Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 576 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


7 10:stä

+
Merenranta lähellä.
-
All inklusive odottavia että olisi pientä purtava saatavilla koko päivän. Lapset varsinkin kaipaa sitä. Nyt tuli Lounasaika liian tärkeäksi ettei missaa sitä.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


8 10:stä

+
-
Hintataso, ruoka ja juoma, alytön

Vahvistettu asiakas: 2020-01-13


7 10:stä

+
Ranta oli upea, samoin pääallasalue.
-
Perusteellinen remontti tarpeen! Huoneistot olivat likaisia, kuluneita ja ensimmäisessä huoneessamme oli hyvin todennäköisesti luteita, minkä vuoksi en nukkunut kunnolla koko lomalla - sain jalkoihini yli 30 luteen puremaa kahden ensimmäisen yön aikana. Ruoka alkoi myös kyllästyttämään ja kolme neljästä meidän perheessä sai turistiripulin.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
All inclusive oli kattava, hieno yllätys jouluaattona: kuoro, joulupukki & huoneeseen tuotu joulusukka
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-25


7 10:stä

+
rauhallinen, pitkä merivesiallas (jossa kuitenkin yhtenä päivänä oli käytetty jotakin kemikaalia runsain määrin)
-
Kaikkialla on jo näkyvissä kuluneisuutta (mm. aulan sohvien jousitus täysin lopussa) eikä missään nimessä ole enää viiden tähden hotelli (ehkä neljä tähteä olisi oikeampi). Huoneiden siivouksessakin puutteita (WC). Olemme olleet samaisessa hotellissa 4-5 vuotta aiemmin ja muutos oli silmiinpistävä. Lautasliinat heikointa ohutta paperilaatua (aiemmin muistimme mukaan oli kankaiset, nyt vain perjantaina, toki voihan se meidän muistikin kullata asioita), hedelmälohkot järkyttävän kokoisia lusikalla syötäväksi, pääruoat eivät aina edes lämpimiä, kun taas yleensä kylmänä tarjottavat jälkiruokakakut aina liian lämpimiä, jäätelökauhan vesi karmeaa sotkua ja lieneekö kertaakaan vaihdettu iltaruokailun aikana, juomatarjoilua sai joskus odottaa turhan kauan, osa tarjoilijoista ei tehtäviensä tasalla....

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


4 10:stä

+
Osa henkilökunnasta yritti palvella.
-
Hotelli ei ollut lähelläkään väitettyä viiden tähden tasoa. Kolme plus tai neljä miinus lähempänä totuutta. Paikat olivat rempallaan, jopa vaarallisen huonosssa kunnossa. Ruoka oli huonoa, eli lähelläkään viiden tähden hotellie n tasoa, joista meillä on kyllä runsaasti kokemusta. Tämä toki osin kompensoitu hinnassa, mutta erityisesti harmitti, että henkilökunta yritti heti alkuun kusettaa meiltä tarpeettomaan upgreidauksen, joka sittemmin peruttiin. Saamamme huone oli likainen ja matto haisi homeelta, että jouduimme siivouttamaan sen kunnolla heti alkuun , ja sitten vielä vaihdoimme huonetta. Eli 2 päivää lomasta meni tähän sähläykseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


9 10:stä

+
Siisteys ja palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-11


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-09


9 10:stä

+
Siisteys ja ranta-alue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

7042 arvostelua
Erinomainen
 
4064
Erittäin hyvä
 
1907
Hyvä
 
658
Ei kovin hyvä
 
241
Huono
 
172

Viimeisimmät 5 arviota

7.7.2019

Kirjoittanut M4rk0R Joensuu, Suomi

Mukava resort perheelle

Olimme lomalla kesällä 2019 ja paikka on oikein hyvä lomapaikka perheelle. Palvelu on todella ystävällistä ja lapset otetaan todella hyvin huomioon. Sopii jos haluaa lomalla vain olla ja loikoilla. Matkaa esim. Dubaihin tulee paljon ja lähellä suht vähän nähtävää. Resortissa viihtyy kuitenkin viikon mukavasti. Myös spa on mukava. Meillä oli all inclusive ja söimme jokaisen ruuan hotellin ravintolassa. Palvelu oli todella ystävällistä ja lapset huomioitiin loistavasti. Erityiskiitos Bittu ja muut loistavat työntekijät!

 
8.2.2019

Kirjoittanut Pikke R Suomi

Helppoa lomailua

Olimme ystäväni kanssa toistamiseen tässä hotellissa. Vuodessa on ehtinyt asioita muuttumaan. Päärakennuksessa sijaitsevassa XO-baarissa ei enää ole elävää musiikkia, eikä mitään muutakaan musiikkia. Baarista on tullut tylsä, niin sanovat myös paikalliset. Kuulimme, että Al Maeda- ravintolassa olisi elävää musiikkia. Menimme buggylla ravintolaan, koska päärakennuksesta sinne on hieman matkaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas eikä musiikista tietoakaan. Toivomme, että elävä musiikki palaisi XO:hon virkistämään baarin ilmettä. Huonemme oli perushuone. Tällä kertaa lähetimme huonetoiveen hotellille. Toiveemme toteuttettiin. Olimme tyytyväisiä huoneen sijaintiin. Huoneen siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Kiinnitimme huomiota siihen, että ilmeisesti lakanat vaihdettiin joka päivä. Ainoa miinus sänkyyn liittyen oli peite. Valoa vasten katsottuna peite oli läikikäs, koska täytteitä ei enää juuri ollut. Ammeeseen tuleva vesi oli joko tulikuumaa tai kylmää. Naisasiakkaina kaipasimme pidee-suihkua, niitä oli vain yleisissä vessoissa. Parasta hotellissa oli henkilökunta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Henkilökunta tervehti aina hymyillen. Erityiskiitokset Musalle, Jojille, Mosharafille, Akhileshille ja Bittulle. Kiitos onnistuneesta lomasta! Varmasti menemme uudelleen.

 
6.1.2019

Kirjoittanut Kymenlaaksosta Kouvola, Suomi

Typeryyttämme valitsimme Hilton RAK Resort & Spa joulun viettoon

Vietettiin joulun pyhät hotellissa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Hotelli mainostaa olevansa 5 tähteä luxus resort, mutta valitettavasti totuus on hyvin kaukana tästä. Hotellissa on erittäin hyvä yksityinen ranta. Tilaa ja aurinkotuoleja riittää kaikille. Vesiurheiluaktiviteetit ovat hyvätasoiset ja laajat, niin moottoroidut kuin ei-moottoroidutkin. Ravintolatarjonta suhteellisen laaja, mutta ravintoloiden taso on heikko ja hintataso hyvin kallis. Pääsääntöisesti hotelli on tarkoitettu all in clusive vieraille, jonka näkee hyvin esimerkiksi palvelusta. Esimerkiksi aurinkotuolissa saat istua huoletta odottaen turhaan palvelua. Meillä ei ollut all in clusive pakettia, emmekä meinanneet millään ymmärtää miksi kukaan ei halua myydä meille mitään palveluja ( juomat yms) kunnes ymmärsimme että edellä mainittuun konseptiin ei kuulu palvelu, vaan asiakas hakee itse juomansa pisteiltä. Meillä oli huone varattuna kaupunkinäkymällä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä virkailija yritti tarjota lisämaksusta huonetta merinäköalalla, jota emme halunneet. Tätä virkailija piti suoranaisena typeryytensä... No, hänellä oikeus omaan mielipiteeseensä. Palvelu hotellissa on mielestämme surkeaa. Esimerkiksi otimme yhteyttä hotelliin sähköpostitse 2vrk ennen sisäänkirjautumista liittyen mahdollisuuteen järjestää lentokenttäkuljetus. Tätä kirjoittaessa ei hotelli edelleenkään ole vastannut sähköpostiimme mitenkään.... RAK on hieno paikka, mutta tämä hotelli on surkea eikä ainakaan meitä kahta aikuista varten. Surkea suoritus Hilton!!

 
30.12.2018

Kirjoittanut annipaa Laitila, Suomi

Perus rantaloma

Ei vastannut mielestäni 5 tähden hotellia. Hotelli remontin ja piristyksen tarpeessa, vähän harmaata ja aikansa elänyt. Parikymmentä vuotta sitten ollut varmasti loistohotelli. henkilökunta oli mukava. Aamiainen ihan ok, kaikki tarpeellinen löytyi, omeletti piste oli plussaa ja kahvit tarjoiltiin pöytiin. Jos haluaa pelkän helpon rantaloman, kannattaa ehdottomasti ottaa allinclusive, kaikki ravintolat kalliita. Pura vida-ravintola oli todella hyvä rannalla.Tekemistä ei oikein ollut, paitsi vesiurheilu lajit rannalla. Viihdyimme viikon, mutta uusiksi emme menisi.

 
17.10.2018

Kirjoittanut Lifewithallergies Helsinki, Suomi

Todellinen loma - upea palvelu allergiaperheelle

Hotelli oli ylellinen ja rauhallinen. Saimme aivan upeaa palvelua ensi hetkistä alkaen. Perheemme haasteelliset ruokavaliot ja allergiat huomioitiin joka hetki ensiluokkaisesti. Hotellista löytyi niin kaura- kuin riisijuomat ja perheemme 6,4 ja 1-vuotiaille lapsille tehtiin omat ruuat jokaiselle aterialle. Kokit ja tarjoilijat muistivat ensimmäisestä ruokailusta alkaen sopivat ainekset eivätkä pettäneet kertaakaan. Suuret kiitokset buffet-ravintolan ihanalle henkilökunnalle ja etenkin illalliskokki Makesh'lle, kun teitte meille aivan mahtavan todellisen All inclusive loman! Huoneemme sijaitsi päärakennuksessa merinäköalalla. Lasten altaat sopivat ihan pienimmillekin, palvelu erinomaista joka puolella hotellissa. Emme kaivanneet ostoskeskuksia tai nähtävyyksiä, vaan viihdyimme koko viikon altailla ja hotellin omalla rannalla kiireettömästä ja huolettomasta luksusperheajasta nauttien! Illalla istuimme parvekkeella kuuntelemassa aaltojen ääniä nauttien lasilliset lasten jo nukkuessa. Ainoa miinus on matkan kesto lentokentältä hotellille ruuhkaisilla teillä, mutta perillä sekin harmi unohtui välittömästi!