1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Sirje,
Tallinn

+
Hyvä ranta
-
Juomat liian kallit

Vahvistettu asiakas: 2019-04-08


10 10:stä

Jakob,
Espoo

+
Palvelutaso oli aidosti 5 tähden luokkaa. Ruoka ja aamiainen bufferavintolassa erinomaista ja paljon vaihtoehtoja, myös lapsille.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

Sakari,
Oulu

+
Allasalueet ja erinomaisen ystävällinen palvelu.
-
Jäätelö saisi kuulua all inclusiveen. Isoille ryhmille mahdollisuus varata pöytä buffet ruokailuun. Allasalueella saisi olla paremmin wc-tiloja.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

Alpo,
Kuusamo

+
-
Suomea puhuvan oppaan puutuminen miinusta

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


8 10:stä

Antero,
Jyväskylä

+
Ranta, altaat, nuorisoharrasteet, palvelu, turvallinen,
-
Syrjässä kaupungista

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Tiina,
21290

+
Kiva kokonaisuus ja vaikka hotelli taisi olla täynnä ei ruuhkaisuus näkynyt kuin buffet illallisella ja sillä, että jos menit klo 9 jälkeen lasten uima-altaalle oli kaikki aurinkotuolit varattu (pyyhkeet siis jätetty, ihmisiä ei tuolloin vielä ollut).
-
Huoneistossa oli todella kosteaa ja haju oli tunkkainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Niko,
Vantaa

+
Todella hyvä palvelu, tarjoilut allinclusivessa huippulaatua. Resort kauttaaltaan puhdas.
-
Kuten kaikkialla maailmassa, välillä ihmetyttää rakennustekniset seikat- niin tuollakin. Itse käsitän tähtiluokan ***** vastaavan luksusta. Se että Ladan maalaa kauniiksi, ei tee siitä luksusta. Siihen liittyvät toki palvelu ja siisteys, jotka tuolla olivat parasta mitä olen kohdannut. Lisänä haluaisin nähdä niiden valtavien marmorilaattojen myös sopivan toisiinsa. Summasummarun itse haluasin nähdä tunteella ja tarkkuudella tehtyjä asioita, en ainoasaan kiiltävää pintaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


10 10:stä

,

+
-
Ruuan monipuolisuus lapsille

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


9 10:stä

Marko,
Kuopio

+
-
Hotellilla pitäisi myös lasten pystyä katsomaan jalkapallopelejä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

Katja,
Oulu

+
Majoituimme Villoissa jotka olivat oikein mukavat. Lounas ja illallisbuffa oli parempi kuin yleensä vastaavat, tarjolla oli ruokaa moneen makuun. Aamiainen ihan huippu. Mukava ja palvelualtis henkilökunta ja hyvät tiedoitteet ja informointi asioista hotellin saavuttaessa mm. pukeutumisesta, All Inclusiven sisällöstä, ilmaisista kuljetuksista hotellialueella sekä ostareille sekä pientä korvausta vastaan myös Dubaihin.
-
Molemmat huoneistot varattiin uima-allasnäkymällä, mutta toinen ei sillä ollut. Villojen uima-allas ei ollut lämmitetty, lämmitetty allas kuitenkin löytyi ihan vähän matkan päästä, läheltä rantaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

6600 arvostelua
Erinomainen
 
3844
Erittäin hyvä
 
1794
Hyvä
 
599
Ei kovin hyvä
 
224
Huono
 
140

Viimeisimmät 5 arviota

8.2.2019

Kirjoittanut Pikke R Suomi

Helppoa lomailua

Olimme ystäväni kanssa toistamiseen tässä hotellissa. Vuodessa on ehtinyt asioita muuttumaan. Päärakennuksessa sijaitsevassa XO-baarissa ei enää ole elävää musiikkia, eikä mitään muutakaan musiikkia. Baarista on tullut tylsä, niin sanovat myös paikalliset. Kuulimme, että Al Maeda- ravintolassa olisi elävää musiikkia. Menimme buggylla ravintolaan, koska päärakennuksesta sinne on hieman matkaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas eikä musiikista tietoakaan. Toivomme, että elävä musiikki palaisi XO:hon virkistämään baarin ilmettä. Huonemme oli perushuone. Tällä kertaa lähetimme huonetoiveen hotellille. Toiveemme toteuttettiin. Olimme tyytyväisiä huoneen sijaintiin. Huoneen siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Kiinnitimme huomiota siihen, että ilmeisesti lakanat vaihdettiin joka päivä. Ainoa miinus sänkyyn liittyen oli peite. Valoa vasten katsottuna peite oli läikikäs, koska täytteitä ei enää juuri ollut. Ammeeseen tuleva vesi oli joko tulikuumaa tai kylmää. Naisasiakkaina kaipasimme pidee-suihkua, niitä oli vain yleisissä vessoissa. Parasta hotellissa oli henkilökunta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Henkilökunta tervehti aina hymyillen. Erityiskiitokset Musalle, Jojille, Mosharafille, Akhileshille ja Bittulle. Kiitos onnistuneesta lomasta! Varmasti menemme uudelleen.

 
6.1.2019

Kirjoittanut Kymenlaaksosta Kouvola, Suomi

Typeryyttämme valitsimme Hilton RAK Resort & Spa joulun viettoon

Vietettiin joulun pyhät hotellissa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Hotelli mainostaa olevansa 5 tähteä luxus resort, mutta valitettavasti totuus on hyvin kaukana tästä. Hotellissa on erittäin hyvä yksityinen ranta. Tilaa ja aurinkotuoleja riittää kaikille. Vesiurheiluaktiviteetit ovat hyvätasoiset ja laajat, niin moottoroidut kuin ei-moottoroidutkin. Ravintolatarjonta suhteellisen laaja, mutta ravintoloiden taso on heikko ja hintataso hyvin kallis. Pääsääntöisesti hotelli on tarkoitettu all in clusive vieraille, jonka näkee hyvin esimerkiksi palvelusta. Esimerkiksi aurinkotuolissa saat istua huoletta odottaen turhaan palvelua. Meillä ei ollut all in clusive pakettia, emmekä meinanneet millään ymmärtää miksi kukaan ei halua myydä meille mitään palveluja ( juomat yms) kunnes ymmärsimme että edellä mainittuun konseptiin ei kuulu palvelu, vaan asiakas hakee itse juomansa pisteiltä. Meillä oli huone varattuna kaupunkinäkymällä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä virkailija yritti tarjota lisämaksusta huonetta merinäköalalla, jota emme halunneet. Tätä virkailija piti suoranaisena typeryytensä... No, hänellä oikeus omaan mielipiteeseensä. Palvelu hotellissa on mielestämme surkeaa. Esimerkiksi otimme yhteyttä hotelliin sähköpostitse 2vrk ennen sisäänkirjautumista liittyen mahdollisuuteen järjestää lentokenttäkuljetus. Tätä kirjoittaessa ei hotelli edelleenkään ole vastannut sähköpostiimme mitenkään.... RAK on hieno paikka, mutta tämä hotelli on surkea eikä ainakaan meitä kahta aikuista varten. Surkea suoritus Hilton!!

 
30.12.2018

Kirjoittanut annipaa Laitila, Suomi

Perus rantaloma

Ei vastannut mielestäni 5 tähden hotellia. Hotelli remontin ja piristyksen tarpeessa, vähän harmaata ja aikansa elänyt. Parikymmentä vuotta sitten ollut varmasti loistohotelli. henkilökunta oli mukava. Aamiainen ihan ok, kaikki tarpeellinen löytyi, omeletti piste oli plussaa ja kahvit tarjoiltiin pöytiin. Jos haluaa pelkän helpon rantaloman, kannattaa ehdottomasti ottaa allinclusive, kaikki ravintolat kalliita. Pura vida-ravintola oli todella hyvä rannalla.Tekemistä ei oikein ollut, paitsi vesiurheilu lajit rannalla. Viihdyimme viikon, mutta uusiksi emme menisi.

 
17.10.2018

Kirjoittanut Lifewithallergies Helsinki, Suomi

Todellinen loma - upea palvelu allergiaperheelle

Hotelli oli ylellinen ja rauhallinen. Saimme aivan upeaa palvelua ensi hetkistä alkaen. Perheemme haasteelliset ruokavaliot ja allergiat huomioitiin joka hetki ensiluokkaisesti. Hotellista löytyi niin kaura- kuin riisijuomat ja perheemme 6,4 ja 1-vuotiaille lapsille tehtiin omat ruuat jokaiselle aterialle. Kokit ja tarjoilijat muistivat ensimmäisestä ruokailusta alkaen sopivat ainekset eivätkä pettäneet kertaakaan. Suuret kiitokset buffet-ravintolan ihanalle henkilökunnalle ja etenkin illalliskokki Makesh'lle, kun teitte meille aivan mahtavan todellisen All inclusive loman! Huoneemme sijaitsi päärakennuksessa merinäköalalla. Lasten altaat sopivat ihan pienimmillekin, palvelu erinomaista joka puolella hotellissa. Emme kaivanneet ostoskeskuksia tai nähtävyyksiä, vaan viihdyimme koko viikon altailla ja hotellin omalla rannalla kiireettömästä ja huolettomasta luksusperheajasta nauttien! Illalla istuimme parvekkeella kuuntelemassa aaltojen ääniä nauttien lasilliset lasten jo nukkuessa. Ainoa miinus on matkan kesto lentokentältä hotellille ruuhkaisilla teillä, mutta perillä sekin harmi unohtui välittömästi!

 
5.8.2018

Kirjoittanut Pia131313

All inclusive -hotelli kaukana kaikesta

Olimme varanneet villa -huoneet, jotka sijaitsivat erillisissä kaksikerroksisissa rakennuksissa melko kaukana päärakennuksesta. Tässä oli sekä hyvät että huonot puolensa - huoneet olivat tilavat ja hyvin varustellut, siistit ja kuljetus pääpaikalle hoitui kätevästi baggy -golfkärryllä joka tuli tilauksesta hyvinkin nopeasti, eikä matka kävellenkään ollut pitkä. Aivan omassa "pihassa" oli uima-allas ja allasbaari ja hyvin tilaa. Toisaalta kaikkia hotellin palveluja hyödyntääkseen piti aina varta vasten lähteä päärakennukseen. Arabiemiraattien hintahaarukalla mitaten tämä oli kohtuullisen hintainen all inclusive hotelli, valitettavasti Ras Al Khaimah on matkustusajalla mitaten kaukana kaikista Dubain nähtävyyksistä, joten jos haluaa muutakin kuin viettää lepolomaa hotellialueella niin en voi suositella tätä paikkaa. Palvelu oli hyvää, paitsi ehkä allasbaareissa yksinäisten naishenkilöiden oli hieman haastellista saada äänensä kuuluviin. Söimme lähinnä buffet-ravintolassa, joka kuului all inclusiveen. Ruoka oli ihan kelvollista, muttei mitenkään erikoista. Seurueemme kaksi "eläkeläismummoa" kävivät spassa hieronnassa ja kehuivat kokemusta miellyttäväksi. Yhteenvetona voisin sanoa, että hinta/laatu -suhde oli ok, mutta en silti lähde tänne uudelleen, lähinnä koska välimatka/matkustusaika Arabiemiraattien kiinnostaviin nähtävyyksiin venyy todella pitkäksi.