1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Mari,
Helsinki

+
Todella hieno hotelli ja ystävällistä henkilökuntaa
-
Meillä oli soft allinclusive, ja ranneke, silti joka ikinen juoma piti aina kuitata joten aika hidasta. Jäätelön pitäisi kuulua myös mukaan, ei kuitenkaan paljon maksa. Lasten altaan vesi aika kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

Ansku,

+
-
Juomat puolihoidossa melko älyttömän hintaisia.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


10 10:stä

Suvi,
Tuusula

+
Todella hyvä palvelu, monta uima-allasta, hyvä ruoka, lapsille sekä sisällä että ulkona leikkipaikat, ihanan pehmeät ja laadukkaat lakanat ja pyyhkeet
-
Olisi hyvä jos toinen lastenaltaista olisi lämmitetty

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


8 10:stä

Pikke,
Nastola

+
Monenlaista aktiviteettia tarjolla, monipuolinen ruoka ja erittäin ystävällinen henkilökunta
-
Xo-baari tarvitsee musiikkia, jotta se ei olisi niin tylsä paikka.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-06


8 10:stä

Päivi,
Pipatti

+
Henkilökunnan asenne, lapsille kunnon sängyt huoneessa, ihana ranta, riittävästi tilaa ulkoalueilla
-
Enemmän paikallista / intialaista ruokaa, se on parasta

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


8 10:stä

Seija ,
Helsinki

+
Isot huoneet ja siistit. Hieno ulkoilualue
-
Puhtaat/Uudet joogamatot ja selkeämpi tiedote muista aktiviteeteistä.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


10 10:stä

Ville,
Helsinki

+
Ihana henkilökunta
-
Nettisivuilla voisi selittää paremmin puolihoitoon kuuluu ja varsinkin sen ettei edes alkoholitomat juomat kuulu siihen edes illallisella.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-16


10 10:stä

,

+
Rannat,siisteys. Rauhallisuus loistavaa kun ei mölynnyt musiikki joka paikassa.
-
Ilmastointi antoi kovaa meteliä

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


10 10:stä

Kirsi,
Jyväskylä

+
-
Lainattavaksi tarkoitettuja adaptereja riittävästi. Lounaan / pienen snacksin mahdollisuus all inclusive - asiakkaille myös lähtöpäivänä

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


9 10:stä

Pasi,
Tampere

+
Rauhallinen, siisti ranta-alue. Monipuolinen buffet. Vaikka suuri hotelli ja paljon ihmisiä, ei ahdasta tai ruuhkan tuntua.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

6510 arvostelua
Erinomainen
 
3805
Erittäin hyvä
 
1771
Hyvä
 
583
Ei kovin hyvä
 
220
Huono
 
131

Viimeisimmät 5 arviota

8.2.2019

Kirjoittanut Pikke R Suomi

Helppoa lomailua

Olimme ystäväni kanssa toistamiseen tässä hotellissa. Vuodessa on ehtinyt asioita muuttumaan. Päärakennuksessa sijaitsevassa XO-baarissa ei enää ole elävää musiikkia, eikä mitään muutakaan musiikkia. Baarista on tullut tylsä, niin sanovat myös paikalliset. Kuulimme, että Al Maeda- ravintolassa olisi elävää musiikkia. Menimme buggylla ravintolaan, koska päärakennuksesta sinne on hieman matkaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas eikä musiikista tietoakaan. Toivomme, että elävä musiikki palaisi XO:hon virkistämään baarin ilmettä. Huonemme oli perushuone. Tällä kertaa lähetimme huonetoiveen hotellille. Toiveemme toteuttettiin. Olimme tyytyväisiä huoneen sijaintiin. Huoneen siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Kiinnitimme huomiota siihen, että ilmeisesti lakanat vaihdettiin joka päivä. Ainoa miinus sänkyyn liittyen oli peite. Valoa vasten katsottuna peite oli läikikäs, koska täytteitä ei enää juuri ollut. Ammeeseen tuleva vesi oli joko tulikuumaa tai kylmää. Naisasiakkaina kaipasimme pidee-suihkua, niitä oli vain yleisissä vessoissa. Parasta hotellissa oli henkilökunta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Henkilökunta tervehti aina hymyillen. Erityiskiitokset Musalle, Jojille, Mosharafille, Akhileshille ja Bittulle. Kiitos onnistuneesta lomasta! Varmasti menemme uudelleen.

 
6.1.2019

Kirjoittanut Kymenlaaksosta Kouvola, Suomi

Typeryyttämme valitsimme Hilton RAK Resort & Spa joulun viettoon

Vietettiin joulun pyhät hotellissa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Hotelli mainostaa olevansa 5 tähteä luxus resort, mutta valitettavasti totuus on hyvin kaukana tästä. Hotellissa on erittäin hyvä yksityinen ranta. Tilaa ja aurinkotuoleja riittää kaikille. Vesiurheiluaktiviteetit ovat hyvätasoiset ja laajat, niin moottoroidut kuin ei-moottoroidutkin. Ravintolatarjonta suhteellisen laaja, mutta ravintoloiden taso on heikko ja hintataso hyvin kallis. Pääsääntöisesti hotelli on tarkoitettu all in clusive vieraille, jonka näkee hyvin esimerkiksi palvelusta. Esimerkiksi aurinkotuolissa saat istua huoletta odottaen turhaan palvelua. Meillä ei ollut all in clusive pakettia, emmekä meinanneet millään ymmärtää miksi kukaan ei halua myydä meille mitään palveluja ( juomat yms) kunnes ymmärsimme että edellä mainittuun konseptiin ei kuulu palvelu, vaan asiakas hakee itse juomansa pisteiltä. Meillä oli huone varattuna kaupunkinäkymällä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä virkailija yritti tarjota lisämaksusta huonetta merinäköalalla, jota emme halunneet. Tätä virkailija piti suoranaisena typeryytensä... No, hänellä oikeus omaan mielipiteeseensä. Palvelu hotellissa on mielestämme surkeaa. Esimerkiksi otimme yhteyttä hotelliin sähköpostitse 2vrk ennen sisäänkirjautumista liittyen mahdollisuuteen järjestää lentokenttäkuljetus. Tätä kirjoittaessa ei hotelli edelleenkään ole vastannut sähköpostiimme mitenkään.... RAK on hieno paikka, mutta tämä hotelli on surkea eikä ainakaan meitä kahta aikuista varten. Surkea suoritus Hilton!!

 
30.12.2018

Kirjoittanut annipaa Laitila, Suomi

Perus rantaloma

Ei vastannut mielestäni 5 tähden hotellia. Hotelli remontin ja piristyksen tarpeessa, vähän harmaata ja aikansa elänyt. Parikymmentä vuotta sitten ollut varmasti loistohotelli. henkilökunta oli mukava. Aamiainen ihan ok, kaikki tarpeellinen löytyi, omeletti piste oli plussaa ja kahvit tarjoiltiin pöytiin. Jos haluaa pelkän helpon rantaloman, kannattaa ehdottomasti ottaa allinclusive, kaikki ravintolat kalliita. Pura vida-ravintola oli todella hyvä rannalla.Tekemistä ei oikein ollut, paitsi vesiurheilu lajit rannalla. Viihdyimme viikon, mutta uusiksi emme menisi.

 
17.10.2018

Kirjoittanut Lifewithallergies Helsinki, Suomi

Todellinen loma - upea palvelu allergiaperheelle

Hotelli oli ylellinen ja rauhallinen. Saimme aivan upeaa palvelua ensi hetkistä alkaen. Perheemme haasteelliset ruokavaliot ja allergiat huomioitiin joka hetki ensiluokkaisesti. Hotellista löytyi niin kaura- kuin riisijuomat ja perheemme 6,4 ja 1-vuotiaille lapsille tehtiin omat ruuat jokaiselle aterialle. Kokit ja tarjoilijat muistivat ensimmäisestä ruokailusta alkaen sopivat ainekset eivätkä pettäneet kertaakaan. Suuret kiitokset buffet-ravintolan ihanalle henkilökunnalle ja etenkin illalliskokki Makesh'lle, kun teitte meille aivan mahtavan todellisen All inclusive loman! Huoneemme sijaitsi päärakennuksessa merinäköalalla. Lasten altaat sopivat ihan pienimmillekin, palvelu erinomaista joka puolella hotellissa. Emme kaivanneet ostoskeskuksia tai nähtävyyksiä, vaan viihdyimme koko viikon altailla ja hotellin omalla rannalla kiireettömästä ja huolettomasta luksusperheajasta nauttien! Illalla istuimme parvekkeella kuuntelemassa aaltojen ääniä nauttien lasilliset lasten jo nukkuessa. Ainoa miinus on matkan kesto lentokentältä hotellille ruuhkaisilla teillä, mutta perillä sekin harmi unohtui välittömästi!

 
5.8.2018

Kirjoittanut Pia131313

All inclusive -hotelli kaukana kaikesta

Olimme varanneet villa -huoneet, jotka sijaitsivat erillisissä kaksikerroksisissa rakennuksissa melko kaukana päärakennuksesta. Tässä oli sekä hyvät että huonot puolensa - huoneet olivat tilavat ja hyvin varustellut, siistit ja kuljetus pääpaikalle hoitui kätevästi baggy -golfkärryllä joka tuli tilauksesta hyvinkin nopeasti, eikä matka kävellenkään ollut pitkä. Aivan omassa "pihassa" oli uima-allas ja allasbaari ja hyvin tilaa. Toisaalta kaikkia hotellin palveluja hyödyntääkseen piti aina varta vasten lähteä päärakennukseen. Arabiemiraattien hintahaarukalla mitaten tämä oli kohtuullisen hintainen all inclusive hotelli, valitettavasti Ras Al Khaimah on matkustusajalla mitaten kaukana kaikista Dubain nähtävyyksistä, joten jos haluaa muutakin kuin viettää lepolomaa hotellialueella niin en voi suositella tätä paikkaa. Palvelu oli hyvää, paitsi ehkä allasbaareissa yksinäisten naishenkilöiden oli hieman haastellista saada äänensä kuuluviin. Söimme lähinnä buffet-ravintolassa, joka kuului all inclusiveen. Ruoka oli ihan kelvollista, muttei mitenkään erikoista. Seurueemme kaksi "eläkeläismummoa" kävivät spassa hieronnassa ja kehuivat kokemusta miellyttäväksi. Yhteenvetona voisin sanoa, että hinta/laatu -suhde oli ok, mutta en silti lähde tänne uudelleen, lähinnä koska välimatka/matkustusaika Arabiemiraattien kiinnostaviin nähtävyyksiin venyy todella pitkäksi.