Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita sisustettuna joko perinteiseen arabialaiseen tai moderniin tyyliin. Leveä parisänky lisävuodemahdollisuudella tai kaksi erillistä vuodetta neljälle hengelle. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parivuodetta, joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen. Kokolattiamatto. Kaikissa huonessa on taulu-tv ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Wifi lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/tossut ja wc. Parveke merinäköalalla. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: 48-53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lasta.

Deluxe-huone bungalowissa

Tilavia ja moderneja deluxe-huoneita bungalowissa laminoidulla puulattialla. Leveä parisänky lisävuodemahdollisuudella tai kaksi erillistä vuodetta neljälle hengelle. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parivuodetta, joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen. Kokolattiamatto. Kaikissa huonessa on taulu-tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvinkeittomahdollisuus ja silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke allas- tai merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lasta.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita. Leveä parisänky lisävuodemahdollisuudella tai kaksi erillistä vuodetta neljälle hengelle. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parivuodetta, joilloin 3. ja 4. henkilö lisävuoteella jakavat normaalin vuoteen. Taulu-tv ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Wifi lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/tossut ja wc. Parveke. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lasta.