Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Kesä

 • Perheystävällinen
 • Osta puoli-, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta
 • Lähellä rantaa

Hotelli Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spassa on monia tyytyväisiä asiakkaita. Täältä löytyy tasokasta palvelua, ranta ja hotellin järjestämä lastenhoitopalvelu. Kylpylä, aktiviteettitarjonta ja ihana swim-up baari lisäävät lomamukavuutta ja kaiken kruunaa upea näkymä yli Persianlahden.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneiden väljyys ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7354 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa on elegantti perheystävällinen hotelli yksyityisellä, kahden kilometrin pituisella rannalla. Hotellissa on suuri allasalue, jossa on kuusi allasta ja yksi lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Swim up -baari.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spasta on upea näkymä yli Persianlahden ja hotelli koostuu useasta rakennuksesta. Täällä on myös monia ravintoloita ja tarjolla on esimerkiksi aasialaista ja brasilialaista ruokaa. Useita baareja. Tasokas kylpylä, jossa hierontaa, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Maksuton rantalentopallo, minijalkapallo, pöytätennis ja aina auki oleva hyvinvarusteltu kuntosali. Personal trainer lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho, missä järjestetään minidisco kerran viikossa sekä elokuvailta.

Maksuton wifi aulassa. Noin 1,5 kilometriä pitkä ranta, jossa sukelluskeskus ja vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Noin 2 kilometriä Ras al Khaimahin keskustaan. Hotellibussi Dubaihin kolme kertaa viikossa lisämaksusta.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Maaridissa, klo 7.00-11.00
 • Lounaspöytä ravintola Maaridissa, klo 12.30-15.00.
 • Illallispöytä ravintola Maaridissa, klo 18.30-22.30. Miehillä pitkät housut illallisella. Illallispöydän voi vaihtaa 70 AED/hlö kuponkiin, joka käy määritellyissä á la carte-ravintoloissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 15.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Paikallinen laki kieltää alkoholin tarjoilun tiettyinä päivinä vuodesta. Asiakkailla ei tällöin ole mahdollisuutta hinnanalennuksiin tai korvauksiin.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa