1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa - Talvi 19/20 -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa - Talvi 19/20 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

7135 arvostelua
Erinomainen
 
4712
Erittäin hyvä
 
1478
Hyvä
 
557
Ei kovin hyvä
 
204
Huono
 
184

Viimeisimmät 5 arviota

16.1.2019

Kirjoittanut GoPlaces47495661172

Lomalla vaimon kanssa

Oltiin 10 päivää lomalla tässä hotellissa. Hyvä aamupala, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, hieno ranta jossa aina tilaa aurinkotuoleilla. Netti toimi hiukan hitaasti ja huoneessa ei ollenkaan. Aamupalalla aina hyvin tilaa. Uima-altaita useita ja kaikissa riittävän lämmin vesi.Huoneen siivous toimi hyvin, olisi vaan saanut olla joka päivä samaan aikaan.

 
17.3.2018

Kirjoittanut 935miikkal

Loistomesta!

Upea hotelli man-made-saarella. Hyvät fasiliteetit ja etenkin lapsiperheen näkökulmasta lapsille paljon kaikkea. Hyvät uima-altaat ja lapsille mukavat vesiliukumäet. Hauska kids club, jossa animation team vetää minidiskoa iltaisin. Animation team loistava! Ravintolat ovat hyviä, mutta kalliita kuten olettaa saattaa. 5 minuutin taksimatkan päässä Al Hamra mall, jossa edullista ruokaa. Kävelymatkan päässä yksi pieni ruokakauppa.

 
17.3.2018

Kirjoittanut KarolinaL1855

Hieno loma!

Upea hotelli ja loistavat fasileetit etenkin lapsille. Hyvä aamiainen. Hienot uima-altaat ja palvelu pelaa. Animation-team (Bebo, Fatira,Kaarina,Zhuzha,Oksana,Helen) pitää lapsille loistavan minidiskon iltaisin. Jatkakaa samaan malliin.

 
9.1.2018

Kirjoittanut Mirjam_92 Tampere, Suomi

Aivan ihana paikka!

Hotelli oli todella upea ja siistissä kunnossa. Palvelu erinomaista niin vastaanotossa, ravintolassa kuin altaillakin. Saimme heti hotelliin tullessamme tervetuliasiksi lämpimät cookiet ja pääsimme sivurakennuksessa olevaan huoneeseemme golfautolla. Näillä autoilla työntekijät kuskasivat asiakkaita mielellään pitkin suurta hotellialuetta. Iso plussa siis loistavasta asiakaspalvelusta! Siivoojien kanssa emme paljoa kommunikoineet, mutta huoneet olivat aina siistit. Vettä sai myös aina siivouksen yhteydessä minibaariin. Allasalue oli iso ja monipuolinen. Lastenallas, leikkialue ja allasbaari toimivat altailla. Myös pingispöytä löytyi! Altaiden läheisyydessä oli myös hotellin yksityinen ranta, jossa oli ilmaiset aurinkotuolit sekä vesijetti- mahdollisuus. Ruoka oli erinomaista, vaikka kävimmekin vain aamupalalla. Se oli monipuolinen. Illalla söimme hotellin ylellisessä ravintolassa, jossa aivan loistavaa ruokaa.

 
17.11.2017

Kirjoittanut TimoL762

Onnistunut loma!

Olimme kaksi viikkoa ja kolmaskin olisi mennyt helposti. Hyvä ruoka, ylelliset puitteet, siistiä ja puhdasta, ystävällinen henkilökunta ja hyvät aktiviteetit. Hyvä punttisali, 4 km:n mittainen mondo-päällysteinen juoksubaana hotellin ympäristössä ja hyvät uintimahdollisuudet meressä ja altaissa. Suosittelen!