Kokemuksia Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 7 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


9 10:stä

+
-
Yrittivät ensin tarjota meille aivan erilaisen huoneen( huonomman) kuin nettisivuillamme. Saimme onneksi vaihdettua sen. Ruokahygienia: me ja kaksi muuta pariskuntaa, jotka tapasin hotellissa saimme ruokamyrkytyksen, jolloinka osa lomapäivistä meni täysin hukkaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-20


8 10:stä

+
Huoneet oli tilavat ja siistit.Huonesiivoojat pitivät hyvää huolta ,että huoneessa oli kaikki kunnossa ja tarkistivat useasti asian.
-
Ulkopuolelta hotelli näyttää hienolta,mutta sisältä pettymys.Sisustus on aivan käsittämätön,paljon tyhjää synkkää tilaa,kalusteet ei sovi miljööseen lainkaan,esim pääravintola on hyvä esimerkki synkästä sisustamisesta.Apollomatkat oli ilmoittanut hotelliin,että vietämme samalla vuosipäivää,mutta sitä ei huomioitu mitenkään.Saimme kaiken kukkuraksi huoneen jonkun ruman laitoksen vierestä,joten emme viihtyneet parvekkeella lainkaan.Sain vielä kovan vesiripulin ja oksennus tartunnan,mutta hotelli meinasi,että olis pitänyt raahautua Medical Centteriin. Sanoin,etten voi poistua huoneesta,niin sieltä joku soitti myöhemmin ,ja tiedusteli tilaa,ja lähetti lääkkeet huoneeseen.Kukaan ei siis käynyt katsomassa,joten hotellissa ei ole näköjään mitään terveyspalveluja,mitä ollaan taas saatu muissa palmusaaren hotelleissa.Ja vielä...meillä oli puolihoito,joten kaikki muu ruoka ja juomat mitä tuli lisäksi,niin hotelli on hinnotellut itsensä ulos kilpailusta.Meillä tämä oli yhdeksäs kerta palmusaarella,joten tämä vierailu jäi jumboksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-20


9 10:stä

+
sijainti, iso huone, ihana uimaranta täydellinen lepolomaan
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

8718 arvostelua
Erinomainen
 
7425
Erittäin hyvä
 
828
Hyvä
 
266
Ei kovin hyvä
 
104
Huono
 
95

Viimeisimmät 5 arviota

10.1.2019

Kirjoittanut seppo k Hämeenlinna, Suomi

Loistavaa

Henkilökunta loistavaa ja hyvä paikka rentoutua. Shubham manoj ja ankush pitivät huoneet kunnossa. Hotelli siisti ja kaikki toimii. Vähän pitkä matka jos täytyy lähteä shoppailemaan tai haluaa syöfä muualla.

 
3.7.2017

Kirjoittanut HarriU7

Mahtava hotelli

Oli tosi kiva käydä hotellissa. Huone oli mitä parhain ja erittäin siisti. Palvelu toimi tosi hyvin. Varsinkin minut otettiin todella hyvin vastaan hilton jäsenenä ja neuvottiin miten voisin viettää loppu lomani eri hotelleissa ja autettiin varaamisissa. Rannalla palvelu pelasi kanssa hyvin ja tuotiin yhtenään kylmiä vesipulloja ja pientä naposteltavaa myös. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

 
11.1.2017

Kirjoittanut MarcoPoloTurku Turku

Todella tasokas hotelli!

Hotellissa erinomainen palvelu, hienot huoneet ja muutenkin upeat puitteet. Uima-allas alueita oli kaksi, joista toinen oli suunnattu enemmän lapsiperheille. Hotelli on melko kaukana mantereesta ja taksimatka palmun läpi kestää 20 minuuttia. Hotellin limusiinipalvelu toimi kyllä erinomaisesti. Hotellin ravintolat ovat sen hintaiset kuin viiden tähden hotellissa voi kuvitella olevankin ja Heinz oli aivan erinomainen.

 
14.11.2016

Kirjoittanut RosaK414

Upea hotelli ja ainutlaatuinen palvelu

Hotelli oli todella siisti ja laadukas. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelua sai pyytämättäkin. Altailla oli henkilökuntaa runsaasti tarjoilemassa kylmää vettä ja erilaisia virvokkeita. Erilliset allasalueet lapsiperheille ja aikuisille olivat toimiva idea. Meitä altailla useana päivänä palvellut Talmur oli erityisen ystävällinen ja mukava. Suosittelen hotellia ehdottomasti kaikille!

 
14.11.2016

Kirjoittanut janetteka Tampere, Suomi

Ihana loma!

Waldorf Astoria on ihana hotelli jossa palvelu pelaa ja kaikki toiveet toteutetaan! Viikon ajan olen päässyt rentoutumaan ja nauttimaan ihanasta ruuasta. Henkilökunta on älyttömän ystävällistä, niin ravintoloissa, vastaanotossa kuin allas alueella. Vettä tuodaan ja kuulumisia vaihdellaan. Talmur erityisesti kyseli kuulumisia ja piti huolta allasalueella että vettä oli Kokoajan ja sai haluamansa auringonotto paikan! Kiitos!